Allahım size de nasip etsin inşallahYaa süper hayırlı olsunnn
İnşallah canımAllahım size de nasip etsin inşallah
Kuzum valla bende heyecanliyim ama test yok ki kan da veremem konya dayım her yer virüs gitmek istemiyorum. İdrarim gelsin ovulasyon testi yapacam eğer zaten koyuluk çıkarsa vardır demek. yok canım çıkmadı silik çıktı maalesef tutmadı çok moralim bozuldu
Her zaman ovulasyon testi doğru göstermiyor adet gelmeden umut kesme canımYok cajim
Bilemiyorum kuzum ama olsa çıkardı kesin ya demekki yok silik çıktı yani. Vallaha çok moralim bozuldu.Her zaman ovulasyon testi doğru göstermiyor adet gelmeden umut kesme canım
Olsun umut kesmeBilemiyorum kuzum ama olsa çıkardı kesin ya demekki yok silik çıktı yani. Vallaha çok moralim bozuldu.
Hayırlı olsun canım benim zaten 10. Gün belliydi 5 kusur çıkınca. Sen normal idrarda gebelik yapmismiydin dün vrya bugünAllahım size de nasip etsin inşallah
Benim daha çok erken beşinci günHayırlı olsun canım benim zaten 10. Gün belliydi 5 kusur çıkınca. Sen normal idrarda gebelik yapmismiydin dün vrya bugün
Canım benim 2 yumurtam olmuştu biri 17 biri 16 mm belirtim çok gaz sancım olmuştu belim ağrıdı bide kasıklarım dünden beride göğüslerim çok şişİnşallah canımSen hangi ilaçlrı kullanmıştın kaç yumurtan vardı bi de belirtin oldu mu hiç?
Dün yapmıştım hatta attım fotosunu buraya silik çıkmıştı senin kaçıncı günün bugünHayırlı olsun canım benim zaten 10. Gün belliydi 5 kusur çıkınca. Sen normal idrarda gebelik yapmismiydin dün vrya bugün
İlk iğneyi olduğunda canım hiç ağrın sancın oldu mu?Canım benim 2 yumurtam olmuştu biri 17 biri 16 mm belirtim çok gaz sancım olmuştu belim ağrıdı bide kasıklarım dünden beride göğüslerim çok şiş
Evet ilk 3 gün çok karnım ağrıdı benimİlk iğneyi olduğunda canım hiç ağrın sancın oldu mu?
Ay aynı şekil benim de ağrım oldu çok hele dün kasığıma bıçak girdi sandım inşallah benimkinin de sonu bebiş olurEvet ilk 3 gün çok karnım ağrıdı benim
Anladım canımmEvet ilk 3 gün çok karnım ağrıdı benim
Evet canım benim gördüm . Bugün 13. Gün sabah 14 gün olacak ama ovulasyon testi yaptım silik çıktı yani gebelik yok hiç boşuna gebelik yapmayacamDün yapmıştım hatta attım fotosunu buraya silik çıkmıştı senin kaçıncı günün bugün
Benden kahverengi leke gelmeye basladi hafif hafif sanirim adet olucamAy aynı şekil benim de ağrım oldu çok hele dün kasığıma bıçak girdi sandım inşallah benimkinin de sonu bebiş olur
Öyle olunca gemelde sonuç güzel oluyoAy aynı şekil benim de ağrım oldu çok hele dün kasığıma bıçak girdi sandım inşallah benimkinin de sonu bebiş olur
Canım bence ovü testi yapmak yerine bi kaset test alıp balsana ovü restine göre gebelik takip edilemez bence ama sen bilirsinEvet canım benim gördüm . Bugün 13. Gün sabah 14 gün olacak ama ovulasyon testi yaptım silik çıktı yani gebelik yok hiç boşuna gebelik yapmayacam
Belki yerleşme lanamasıdır canım adet zamanın mıydıBenden kahverengi leke gelmeye basladi hafif hafif sanirim adet olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?