- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Dayanamadım birazdan almaya gidecez eşimle. Akşam yapsam da çıkar mı ki sabahı mı bekleyimCanım bence ovü testi yapmak yerine bi kaset test alıp balsana ovü restine göre gebelik takip edilemez bence ama sen bilirsin
Canım ben de dün gece yapmıştım 13. Gün kesin çıkar silik bile olsa hadi güzel haberlerle gel inşallahDayanamadım birazdan almaya gidecez eşimle. Akşam yapsam da çıkar mı ki sabahı mı bekleyim
Yok canım çıkmadı tertemiz beyaz yani yokCanım ben de dün gece yapmıştım 13. Gün kesin çıkar silik bile olsa hadi güzel haberlerle gel inşallah
İnşallahh canım ağzın bal yesinÖyle olunca gemelde sonuç güzel oluyo
Belki geç döllenmedir biraz daha bekleyelim bakalımYok canım çıkmadı tertemiz beyaz yani yok
Canım benimde daha önceki gebeliğimde ovu testi koyu değildi ama vardı kanda ovulasyon testine göre düşünmeYok canım çıkmadı tertemiz beyaz yani yok
Yok canım gebelik yaptım 1 saat önce bişey çıkmadı yaniCanım benimde daha önceki gebeliğimde ovu testi koyu değildi ama vardı kanda ovulasyon testine göre düşünme
14. Gün bi tekrar yap canım belli olmaz belki vardırYok canım gebelik yaptım 1 saat önce bişey çıkmadı yani
Evet ya bende çok merak ediyorumKeşke yelizden haber alabilsek
Evet 3 agustos bat . Kahverengi akinti kesildi sag kaksigimda igne batmasi gibi bi his var. Normalde karnim cok agrirdi, hic aagrim yok, bakalim yarin gelecekmiBelki yerleşme lanamasıdır canım adet zamanın mıydı
Yarında gelmezse bi test yap bakalımEvet 3 agustos bat . Kahverengi akinti kesildi sag kaksigimda igne batmasi gibi bi his var. Normalde karnim cok agrirdi, hic aagrim yok, bakalim yarin gelecekmi
İğne etkisi 10 günde geçiyormuş normalde iğne olmasak dahi doktor idrara 10.gün den önce geçmeyeceğini söylediKızlar günaydın bugün 9. Günüm hafif bi çizgi var testte ama iğnenin etkisi mi gebelik mi bilememek çok kötü
Hmm anladım canımİğne etkisi 10 günde geçiyormuş normalde iğne olmasak dahi doktor idrara 10.gün den önce geçmeyeceğini söyledi
Bugun hala gelen giden yok, aksama kadar gelmezse belki aksam veya yarin sabah bi test yaparimYarında gelmezse bi test yap bakalım
Canım 9. Gün benimde siliktiKızlar günaydın bugün 9. Günüm hafif bi çizgi var testte ama iğnenin etkisi mi gebelik mi bilememek çok kötü
Ay hadi inşallah bakalımBugun hala gelen giden yok, aksama kadar gelmezse belki aksam veya yarin sabah bi test yaparim
Hadi inşallah bizede haber et canımBugun hala gelen giden yok, aksama kadar gelmezse belki aksam veya yarin sabah bi test yaparim
Canım peki hangi gün sen hiç çizgi görmemiştin? İğnenin etkisi ne zaman geciyo onu merak ediyorumCanım 9. Gün benimde silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?