Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 5. Günde yaptırdım kan testimi baya negatife yakındı testim çok dikkatli bakınca vardı dayanamayıp kan verdim işte o zaman 5.44 çıkmıştı

Hep aynı ağrılarım devam ediyor ve akıntım var gerçi bunlar belirti sayılmaz iğneden dolayıdır bugün iğne günü saymazsak altıncı gün
İğne günğnden itibaren sayıyorum ben öyle saymıyo muyuz benim de akıntım en başından beri var hala da devam ediyo

İğne günğnden itibaren sayıyorum ben öyle saymıyo muyuz benim de akıntım en başından beri var hala da devam ediyo
İğne günü ilişki olmadı bizim diye ondan saymamıştımozaman yedi olur sen beşinci gün mü test yaptın

S Sugar11 test yaptım çok silik şekilde çıktı çizgi iğne etkisi geçicek galiba bir iki güne kadar

Benim 5 günde baya belli çizgi vardı sonra 9. Gün yaptım yok kadar silik bi çizgi vardı daha sonrası kan testi işte
Benimde bugün 9. günde işte yok gibi silik bi çizgi var su 3 gün hemen geçer mi acaba ya şimdi senden dolayı baya umutlandım

Ay kızlar yemek yaparken asırı midem bulandı normalde yemek yapmayı yemek kokusunu cok severim kusacak gibi oldum bi heveslendim şimdi böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…