Canım sen nasılsın belirtilerin var mıHadi inşallah bizede haber et canım
Hep aynı ağrılarım devam ediyor ve akıntım var gerçi bunlar belirti sayılmaz iğneden dolayıdır bugün iğne günü saymazsak altıncı günCanım sen nasılsın belirtilerin var mı
İğne günğnden itibaren sayıyorum ben öyle saymıyo muyuzHep aynı ağrılarım devam ediyor ve akıntım var gerçi bunlar belirti sayılmaz iğneden dolayıdır bugün iğne günü saymazsak altıncı gün
İğne günü ilişki olmadı bizim diye ondan saymamıştımİğne günğnden itibaren sayıyorum ben öyle saymıyo muyuzbenim de akıntım en başından beri var hala da devam ediyo
Benim 5 günde baya belli çizgi vardı sonra 9. Gün yaptım yok kadar silik bi çizgi vardı daha sonrası kan testi işte
Yarın tekrar kan vereceksin dimi artış görmek için kız belkide ikizdir üç kat artış olur bakarsınBenim 5 günde baya belli çizgi vardı sonra 9. Gün yaptım yok kadar silik bi çizgi vardı daha sonrası kan testi işte
Sağlıklı olsun da ikiz üçüz tek hiç farketmezYarın tekrar kan vereceksin dimi artış görmek için kız belkide ikizdir üç kat artış olur bakarsın
Benimde bugün 9. günde işte yok gibi silik bi çizgi var su 3 gün hemen geçer mi acaba ya şimdi senden dolayı baya umutlandımBenim 5 günde baya belli çizgi vardı sonra 9. Gün yaptım yok kadar silik bi çizgi vardı daha sonrası kan testi işte
Canım sen de kan verip az çok fikir sahibi olabilirsinBenimde bugün 9. günde işte yok gibi silik bi çizgi var su 3 gün hemen geçer mi acaba ya şimdi senden dolayı baya umutlandım
İnşAllah bizde seviniriz bu ay masal kızBenimde bugün 9. günde işte yok gibi silik bi çizgi var su 3 gün hemen geçer mi acaba ya şimdi senden dolayı baya umutlandım
Ay kuzucum inşallah yaaİnşAllah bizde seviniriz bu ay masal kıziğne gününü dahil ediyor musun sayarken
Kanda işte iğnenin etkisinden de değer çıkaniliyo diyolarCanım sen de kan verip az çok fikir sahibi olabilirsin
Belki denk gelmişyir benim bilmiyorum canımKanda işte iğnenin etkisinden de değer çıkaniliyo diyolar
Aynen hepsi ihtimal denk gelmişte olabilir gelmemişteBelki denk gelmişyir benim bilmiyorum canım
Hadi inşallahAy kızlar yemek yaparken asırı midem bulandı normalde yemek yapmayı yemek kokusunu cok severim kusacak gibi oldum bi heveslendim şimdi böyle olunca
Akıntın var mı acabaAy kızlar yemek yaparken asırı midem bulandı normalde yemek yapmayı yemek kokusunu cok severim kusacak gibi oldum bi heveslendim şimdi böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?