Evet canım var 2 gündür yoğunlaştıAkıntın var mı acaba
Benimde bugün yoğunlaştı yaEvet canım var 2 gündür yoğunlaştı
Hafif sarıya yakın bi renkte geliyor bende. Daha önceki gebeliğimde de öyle olmuştu ama bakalım adete yakında gelebiliyo bazenBenimde bugün yoğunlaştı ya
Bence daha yemek kokukarından etkilenmekk için çok çok erken canımAy kızlar yemek yaparken asırı midem bulandı normalde yemek yapmayı yemek kokusunu cok severim kusacak gibi oldum bi heveslendim şimdi böyle olunca
Benim akıntım baya beyazdı canım
Bi tanıdığım bulantısından anlamıştı daha bata 1 hafta vardı kustu hatta kan verdiki hamile ondan umutlandım bendeBence daha yemek kokukarından etkilenmekk için çok çok erken canım
Benim akıntım da nasıl desem pamuk rengi kıvamı da kremsiBence daha yemek kokukarından etkilenmekk için çok çok erken canım
İlk hamileliğimde bende yumurtlamanın tam 10.Günü net biliyorum ovülasyon testi ile takip etmiştim sevdiğim parfüm losyon kokularından tiksinmiştimBi tanıdığım bulantısından anlamıştı daha bata 1 hafta vardı kustu hatta kan verdiki hamile ondan umutlandım bende
Kız mıydı peki? Doktorum kız bebeklerde erken bulantı olduğunu söylüyorİlk hamileliğimde bende yumurtlamanın tam 10.Günü net biliyorum ovülasyon testi ile takip etmiştim sevdiğim parfüm losyon kokularından tiksinmiştim
12.haftada idik pıhtılaşmam varmış kaybettim doktor erkeğe benzetmişti %70Kız mıydı peki? Doktorum kız bebeklerde erken bulantı olduğunu söylüyor
Hmm anladım canım bende 2 bebeğimi kaybettim pıhtılaşmadan dolayı, geçmiş olsun sanada12.haftada idik pıhtılaşmam varmış kaybettim doktor erkeğe benzetmişti %70
Şuan coraspin de içiyorum pıhtılaşma olduğu için mayıs ayında da kimyasal olmuştu bende sende içiyor musun coraspin yada ecospirinHmm anladım canım bende 2 bebeğimi kaybettim pıhtılaşmadan dolayı, geçmiş olsun sanada
Hem iğne kullanıyorum hemde coraspin kullanıyorum canım ben su anŞuan coraspin de içiyorum pıhtılaşma olduğu için mayıs ayında da kimyasal olmuştu bende sende içiyor musun coraspin yada ecospirin
Anladım canım hangi genler de sorun varHem iğne kullanıyorum hemde coraspin kullanıyorum canım ben su an
Mtfr heterezigot bide paı1 geninde vardı. Senin hangilerinde ?Anladım canım hangi genler de sorun var
Mthfr1298c homozigot ve paı1 4g 4g homozigotMtfr heterezigot bide paı1 geninde vardı. Senin hangilerinde ?
Anladım canım, bende 2 düşük olunva doktor iğneye erken başlattı kontrollü gitmek için ama bakalım bu sefer inşallah bebeğim varsa benimle kalırMthfr1298c homozigot ve paı1 4g 4g homozigot
İnşAllah canım amin inşallahAnladım canım, bende 2 düşük olunva doktor iğneye erken başlattı kontrollü gitmek için ama bakalım bu sefer inşallah bebeğim varsa benimle kalır
Yaaa canımmmm hoş geldinkızlar ben geldim :)
Benimde akintim var bazen sari geliyo bazen beyaz krem gibi, bugun kan verdim saglik ocagina sonuc yarin sabah cikar,bakalim hayirlisi. Sende durumlar nasilBenim akıntım da nasıl desem pamuk rengi kıvamı da kremsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?