Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde akintim var bazen sari geliyo bazen beyaz krem gibi, bugun kan verdim saglik ocagina sonuc yarin sabah cikar,bakalim hayirlisi. Sende durumlar nasil
bendede vardı canım akıntı bazen kesildi bazen çogaldı ama hep vardı sarımsı yapışkan internetten bak arada sonuçların çıkar gün içerisinde

Çok şükür kavuştuk gerçekten çok merak ettik bizi bırakma bidaha boşver kim kavga ederse etsin amaaan. Ee nasılsın kan verdin mi bebiş nasıl
ben o tartışmadan dolayı 24 saat ban yedim ama dedimki kızlara haber vereyim dedim 2. hesap açtıgımdan tekrar ban yedim

Yelizzzz hosgeldin hemen bilgi ver ssende durumlar ne kan verdinmi, ben bu sabah kan verdim, az oncede idrarda test yaptim basini bekliyorum sanki silik cizgi var gibi ay cildircam
hoş bulduk canım valla özlemişim sizi kedinin kasabın kenarında bekledigi gibi bekledim bi resim at canım benim adetim geçti idrar testide net çıkıyor hamileyim ben doktora gidemedim daha yarın gidecegim uyanamıyorum saglık ocagına erken gidip kan veriliyor yoksa almıyorlar bi gittim öyle dedi sonrada uyanamadım çok uykum var

kızlar sizde durumlar bugün ne @birkadin0 senin yazdıgın belirtiler bende de vardı canım sende hamişsin galiba
Ay ağzın bal yesin canım benim bugün iğne günü sayılmaz sa tam 7gün oldu batmalar ve akıntılar var batmalar hafifledi bi kaç gün önce bıçaklanmış gibiydim

Ay ağzın bal yesin canım benim bugün iğne günü sayılmaz sa tam 7gün oldu batmalar ve akıntılar var batmalar hafifledi bi kaç gün önce bıçaklanmış gibiydim
adet olacakmışsın gibi agrılar bi anda giren sancılar 8. gün olmuş igne günüde sayılıyor canım 10. gün test yaparsın canım hamiş oldugunu garantileriz

internetten bak canım arada ögleden sonra çıkar sonucun kaçıncı günün senin
Günaydın canlar . Ben gece adet oldum. Tam yumurta catladigi saat hemde tam 14 gün sonra oldum bu durumda kısmet değilmiş demekki çok fazla üzülmedim vakti var diye cuma ya gitmeyi düşünüyorum hastaneye.yoksq biraz vücut mu dinleneirsem bilmiyorum.

Adet gecikmesinin 3. Gunu bugun bakiyorum surekli netten umarim hemen cikar
bizede haber ver canım inşallah güzel sonuç alırsın bence hamilesin canım ayy bende bi gidip kan versem sonucu doktoruma götürecegim ama kalkamıyorum yarın sabah kesin gidiyim hergün böyle diyorum ama

günaydın canım üzüldüm ama dedigin gbi zamanı vardır kaç aydır klomen kullanıyorsun canım hemen pes etme

bizede haber ver canım inşallah güzel sonuç alırsın bence hamilesin canım ayy bende bi gidip kan versem sonucu doktoruma götürecegim ama kalkamıyorum yarın sabah kesin gidiyim hergün böyle diyorum ama
Canım saglık ocagına yetişemiyosan yakınında acil varsa ordan verebilirisn. Hemde 1 saatte cıkar sonucun

QUOTE="masalkzz, post: 64734605, member: 991708"]
Ya 10. gün cıkarsa var demek midir
[/QUOTE]
canım ben internette çok araştırma yaptım hepsindede 10. gün igne etkisi geçer ama kesin sonuç 12. günden sonra diyor ama bende geçmiş demekki ben . gün test yaptım silik çizgiydi kan verdim 3,19 çıktı hamilelik için yeterli degildi sonradan artabilirdi artmış hamile kalmışım kesin 10. günnn çıkıyor diyemem ama 1 umut oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…