Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım saglık ocagına yetişemiyosan yakınında acil varsa ordan verebilirisn. Hemde 1 saatte cıkar sonucun
canım yaşadıgım şehiri bilmiyorum ne yalan söyleyim internetten baktım acil degilde özel klinikler varmış aradım bi kaçını kan alıyorlarmış bugün aradım yarın kan vermeye gidecegim

kan ver diyecegim ama bu seferde sürekli kan vermen lazım yükseldimi diye 12. güne kadar test yap bence hamilesin canım evde idrar testi ile koyaştıgını takip et
Aynen canım kan tekrar vermek gerekir eşimde sinir oluyo doktoryn dediği tarihten önce kan vermeme testi takip edicem düne göre bugünki daha koyu gibi amabakalım yarın nasıl çıkar

adet olacakmışsın gibi agrılar bi anda giren sancılar 8. gün olmuş igne günüde sayılıyor canım 10. gün test yaparsın canım hamiş oldugunu garantileriz
Ya bilemedim doktor iğne gününü sayma dedi o gün ilişki olmadı zaten yirmi dört saat sonra oldu ilk ilişki on gün iğne etkisi devam edebilirmiş ben tam 12de yapıcam kısmetse çokta korkuyorum yapmaya

Ya bilemedim doktor iğne gününü sayma dedi o gün ilişki olmadı zaten yirmi dört saat sonra oldu ilk ilişki on gün iğne etkisi devam edebilirmiş ben tam 12de yapıcam kısmetse çokta korkuyorum yapmaya
bende igne günü ilişki olmadı ama saydım canım hep sayılıyor neden öyle dediyse

Ay valla inşallah senin bugün kaçıncı günün? Kaç yumurtan gelişmişti ve neler kullanmıstın
bugün benim 19. günüm canım 4 yumurtam vardı ben igne vurdum bide bana doktorum bi ilaç daha vermişti vitamindi ama gebe kalmayada yardım ediyor dedi tabi eczacı bana dogru olanını vermemişti o ayrı

bugün benim 19. günüm canım 4 yumurtam vardı ben igne vurdum bide bana doktorum bi ilaç daha vermişti vitamindi ama gebe kalmayada yardım ediyor dedi tabi eczacı bana dogru olanını vermemişti o ayrı
Hangi vitamin di kız o bende omepa q10 kullandım halada içiyorum omega3 falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…