- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
canım yaşadıgım şehiri bilmiyorum ne yalan söyleyim internetten baktım acil degilde özel klinikler varmış aradım bi kaçını kan alıyorlarmış bugün aradım yarın kan vermeye gidecegimCanım saglık ocagına yetişemiyosan yakınında acil varsa ordan verebilirisn. Hemde 1 saatte cıkar sonucun
senin kaçıncı günün canımYa 10. gün cıkarsa var demek midir
Anladım canım yarın inşallah güzelce öğrenirsin sonucunucanım yaşadıgım şehiri bilmiyorum ne yalan söyleyim internetten baktım acil degilde özel klinikler varmış aradım bi kaçını kan alıyorlarmış bugün aradım yarın kan vermeye gidecegim
canım çizgi var evet testin varsa bi kaç gün daha test yap koyulaşma varsa zaten 12. gün kesinleşirBugün 10. Gün ve testimde böyleEki Görüntüle 2671400 Eki Görüntüle 2671400 Eki Görüntüle 2671400 Eki Görüntüle 2671400
Kaç kere atmışım resmi ya yüklenmiyo gibi görünmüştücanım çizgi var evet testin varsa bi kaç gün daha test yap koyulaşma varsa zaten 12. gün kesinleşir
kan ver diyecegim ama bu seferde sürekli kan vermen lazım yükseldimi diye 12. güne kadar test yap bence hamilesin canım evde idrar testi ile koyaştıgını takip etBugün 10. Gün ve testimde böyleEki Görüntüle 2671400 Eki Görüntüle 2671400 Eki Görüntüle 2671400 Eki Görüntüle 2671400
hadi inşallah canım var gibi duruyorKaç kere atmışım resmi ya yüklenmiyo gibi görünmüştüCumaya evet gene cıkarsa vardır diyebilirim heralde
Aynen canım kan tekrar vermek gerekir eşimde sinir oluyo doktoryn dediği tarihten önce kan vermemekan ver diyecegim ama bu seferde sürekli kan vermen lazım yükseldimi diye 12. güne kadar test yap bence hamilesin canım evde idrar testi ile koyaştıgını takip et
Bu 2. Ayimdi canım eğer tekrardan başlarsam 3. Ay olacak.günaydın canım üzüldüm ama dedigin gbi zamanı vardır kaç aydır klomen kullanıyorsun canım hemen pes etme
Ya bilemedim doktor iğne gününü sayma dedi o gün ilişki olmadı zaten yirmi dört saat sonra oldu ilk ilişki on gün iğne etkisi devam edebilirmiş ben tam 12de yapıcam kısmetse çokta korkuyorum yapmayaadet olacakmışsın gibi agrılar bi anda giren sancılar 8. gün olmuş igne günüde sayılıyor canım 10. gün test yaparsın canım hamiş oldugunu garantileriz
Ay valla inşallahhadi inşallah canım var gibi duruyor
Gördüm bende testteki çizgiyiAynen canım kan tekrar vermek gerekir eşimde sinir oluyo doktoryn dediği tarihten önce kan vermemetesti takip edicem düne göre bugünki daha koyu gibi amabakalım yarın nasıl çıkar
Kaç kere atmışım resmi ya yüklenmiyo gibi görünmüştüCumaya evet gene cıkarsa vardır diyebilirim heralde
bidaha dene canım bende 2. ayımda hamile kaldım sen 3. ay kalacaksın inşallahBu 2. Ayimdi canım eğer tekrardan başlarsam 3. Ay olacak.
bende igne günü ilişki olmadı ama saydım canım hep sayılıyor neden öyle dediyseYa bilemedim doktor iğne gününü sayma dedi o gün ilişki olmadı zaten yirmi dört saat sonra oldu ilk ilişki on gün iğne etkisi devam edebilirmiş ben tam 12de yapıcam kısmetse çokta korkuyorum yapmaya
Ay inşallah gerçek çizgidir iğneden değildirGördüm bende testteki çizgiyi
bugün benim 19. günüm canım 4 yumurtam vardı ben igne vurdum bide bana doktorum bi ilaç daha vermişti vitamindi ama gebe kalmayada yardım ediyor dedi tabi eczacı bana dogru olanını vermemişti o ayrıAy valla inşallahsenin bugün kaçıncı günün? Kaç yumurtan gelişmişti ve neler kullanmıstın
Kan sonucu kaçta çıkacak mışşşAy inşallah gerçek çizgidir iğneden değildir
Hangi vitamin di kız o bende omepa q10 kullandım halada içiyorum omega3 falan varbugün benim 19. günüm canım 4 yumurtam vardı ben igne vurdum bide bana doktorum bi ilaç daha vermişti vitamindi ama gebe kalmayada yardım ediyor dedi tabi eczacı bana dogru olanını vermemişti o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?