Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bayağı büyükmüşvitamin zararı olmaz gerçi artık anne vitaminlerine geçersin darısı bize
inşsllah canım doktordan duymadan hamileyim demicem dedim ama test yaptıgımda hemen ve o kadar net ki ben 10. gününden beri test yaptım hergün koyulaşmayı da gördüm adetimde geçti şükür bi doktora gidip tam kaç haftalık onu ögrenmem kaldı

Evet bayağı büyükmüşvitamin zararı olmaz gerçi artık anne vitaminlerine geçersin darısı bize
araştırdıgımda 14. gün ya adrt olunuyormuş ya hamilelik kesinleşiyormuş kist olanlarda adet gecikmesi oluyormuş senin ignenin kaçıncı gününe denk geliyor adetin

araştırdıgımda 14. gün ya adrt olunuyormuş ya hamilelik kesinleşiyormuş kist olanlarda adet gecikmesi oluyormuş senin ignenin kaçıncı gününe denk geliyor adetin
11 ine geliyor ama ben ona çok inanmıyorum çükü döngüm otuz gün benim ama normalde de hep geç yumurtlama görüyorum tam gününde adet oluyorum mesela kimisi pik ten 14gün sayıyor adete ama tam 14 te adet olmayan çok

igne günleri farklı oluyor çünkü mesela benim 14. günüm adetten 2 gün önceye denk geliyordu genelde doktorlar adete denk getiriyorlar canım

Benim bayağı fark var normal adet tarihim 17 ağustos aman inşallah olmam
sen 10. gün bi test yap canım güzel çıkarsa bi kan ver sonra kan testiini yenilemen gerekecek ama olsun S Sugar11 de 10. gün 5,44 gibi bi deger görmüştü benimki o kadar yüksel degildi senin inşallah güzel sonuç çıkar

İnşAllah canım benim duanızı eksik etmeyin bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…