- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
bebişiyle iş yapıyordur
acean orzax 1000 lik canım bunun mavi kaplüllü suda eriyeni varmış onu söylemiş bana ama ben yanlışını almışımHangi vitamin di kız o bende omepa q10 kullandım halada içiyorum omega3 falan var
Ben ilk gebeliğim de orzax ocean mumy içtim çok güzel bi ilaç bol vitaminliacean orzax 1000 lik canım bunun mavi kaplüllü suda eriyeni varmış onu söylemiş bana ama ben yanlışını almışım
bana gebelige yardımcı olur diye vermişti şimdi degiştirir belki 1000 lik çok agır degilmi bide çok büyük yutamıyorum yaBen ilk gebeliğim de orzax ocean mumy içtim çok güzel bi ilaç bol vitaminli
Evet bayağı büyükmüşbana gebelige yardımcı olur diye vermişti şimdi degiştirir belki 1000 lik çok agır degilmi bide çok büyük yutamıyorum ya
inşsllah canım doktordan duymadan hamileyim demicem dedim ama test yaptıgımda hemen ve o kadar net ki ben 10. gününden beri test yaptım hergün koyulaşmayı da gördüm adetimde geçti şükür bi doktora gidip tam kaç haftalık onu ögrenmem kaldıEvet bayağı büyükmüşvitamin zararı olmaz gerçi artık anne vitaminlerine geçersin darısı bize
Kan vermicem canım pazar kan veririm ancakKan sonucu kaçta çıkacak mışşş
araştırdıgımda 14. gün ya adrt olunuyormuş ya hamilelik kesinleşiyormuş kist olanlarda adet gecikmesi oluyormuş senin ignenin kaçıncı gününe denk geliyor adetinEvet bayağı büyükmüşvitamin zararı olmaz gerçi artık anne vitaminlerine geçersin darısı bize
Anladım canımm senin o zaman 3-4 güne kese görünür heraldebugün benim 19. günüm canım 4 yumurtam vardı ben igne vurdum bide bana doktorum bi ilaç daha vermişti vitamindi ama gebe kalmayada yardım ediyor dedi tabi eczacı bana dogru olanını vermemişti o ayrı
bakalım canım heycandan da ölüyorum aslında eşimde beni de bekle bende gelicem diyo izin alıcak işten askeriye de saolsun kolay izin vermiyorAnladım canımm senin o zaman 3-4 güne kese görünür heralde
11 ine geliyor ama ben ona çok inanmıyorum çükü döngüm otuz gün benim ama normalde de hep geç yumurtlama görüyorum tam gününde adet oluyorum mesela kimisi pik ten 14gün sayıyor adete ama tam 14 te adet olmayan çokaraştırdıgımda 14. gün ya adrt olunuyormuş ya hamilelik kesinleşiyormuş kist olanlarda adet gecikmesi oluyormuş senin ignenin kaçıncı gününe denk geliyor adetin
igne günleri farklı oluyor çünkü mesela benim 14. günüm adetten 2 gün önceye denk geliyordu genelde doktorlar adete denk getiriyorlar canım11 ine geliyor ama ben ona çok inanmıyorum çükü döngüm otuz gün benim ama normalde de hep geç yumurtlama görüyorum tam gününde adet oluyorum mesela kimisi pik ten 14gün sayıyor adete ama tam 14 te adet olmayan çok
Benim bayağı fark var normal adet tarihim 17 ağustosigne günleri farklı oluyor çünkü mesela benim 14. günüm adetten 2 gün önceye denk geliyordu genelde doktorlar adete denk getiriyorlar canım
Bu Son Olsun yine bdv de gezerken görüyorum seni sakın eltili konuya da girme artık sana bdv yasak bizi bırakıyorsun
inşallah canım inşallah hep beraber yeni bi hamileyim topigine geçip ordan hamileligimizi konuşmak nasip etsin rabbimİnşAllah canım benim duanızı eksik etmeyin bizden
İnşAllah canım amin burası bayağı bereketli bir topik oldu bizide bekleyin beraber anne topiğine geçelim sonrainşallah canım inşallah hep beraber yeni bi hamileyim topigine geçip ordan hamileligimizi konuşmak nasip etsin rabbim
Sarıya dönmüş akıntıminşallah canım inşallah hep beraber yeni bi hamileyim topigine geçip ordan hamileligimizi konuşmak nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?