Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sarıya dönmüş akıntım
kişiden kişiye rengi degişiyor canım ama kesin akıntı neymiş biliyomusun wc ye gidip küçügünü yapmadan yada yaptıktan sonra beyaz süt gibi bi akıntı oluyormuş oymuş bendede olmuştu bu akıntı oldugu için tutamıyorsun bunu

Aynısı da oldu pamuk rengiydi neyse çok kendimi dinlemek istemiyorum sonra üzülmemek için

Hadi hayırlısı bakalım babasıda görsün bebişiniBurda bi de kimlerde ikiz üçüz çıkacak onuda merak ediyorum
Birine razıyız ama ikiz üçüzede hayır demeyiz sağlıklı olsunlar da başımız üstünde yerleri var

Yaaa yeliiiiz hoşgeldin demek oldu ikimizinde bebişi darısı diğer arkadaşlatımızon başına artık ben 13. Gün gittim değerim 39. 54tü senin artık bayağı artmıştır
hoş bulduk canım evet oldu valla güzel canım doktoruna götürdünmü sonucunu kaç haftalık falan tahminen söyler kese görünmedne tam belli olmaz ama tahminen der canım hayırlı olsun bence 2 arkadaşımız daha müjde verecek eli kulagında

Yeliz seviyorum seni o iki kişi masal kızla ben olalım inşallah tabi ki isteyen herkese versin rabbim

Nasılsın canım nasıl geciyo bulantın başladı mı benim çok azcık var gibi artık
iyiyim canım uykucu şirin gibi dolaşıyorum uylum çok oluyor mide bulantım yok canım benim kzıımdada olmamıştı baş dönmem aşırı saga sola dönerken kalkarken otururken bi beynim dönüyor iştahsızlık var bende bide tatlıları yiyemiyorum meyve bile tatlı istemiyorum sen peki canım

kızlar bebek cinsiyetini hesaplayabiliyomusunuz ben bi kaç yerde baktım kız da çıktı erkekte çıktı sanki 2 seçenegimden başka seçenek varmış gibi

Benim cOk hafiften uykum ve bulantım oluyo tam tersi benimde çok iştahım açıldı uyanır uyanmaz aç kalkıyorum resmen karın ağrım var 2 gündür bel ağrısı falan inşallah yerleşiyodur 17sinde kontrole çağırdı doktor keseyi görmek için bakalım hayırlısıyla

hadi bakalım canım benimde bel agrım çok oldu uyuştu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…