Aynen öyle canımmBirine razıyız ama ikiz üçüzede hayır demeyiz sağlıklı olsunlar da başımız üstünde yerleri var
Çin takvimi bide rus takvimi var doğrulukları tartışılırkızlar bebek cinsiyetini hesaplayabiliyomusunuz ben bi kaç yerde baktım kız da çıktı erkekte çıktı sanki 2 seçenegimden başka seçenek varmış gibi
inşallah canımBeyazgulbeyaz da sizinle canım bi topikte 5 hamiş ayy çok güzel bidaha ki ayada diger arkadaşlar kalacak inşşallah
Canım sen kaç aydır istiyordun bide hangi günleri deherlendirmistin yazmistin ama unuttum geri de baktimbbulamadım.Yaaa yeliiiiz hoşgeldin demek oldu ikimizinde bebişidarısı diğer arkadaşlatımızon başına artık ben 13. Gün gittim değerim 39. 54tü senin artık bayağı artmıştır
Canım sen kaç aydır istiyordun bide hangi günleri deherlendirmistin yazmistin ama unuttum geri de baktimbbulamadım.Yaaa yeliiiiz hoşgeldin demek oldu ikimizinde bebişidarısı diğer arkadaşlatımızon başına artık ben 13. Gün gittim değerim 39. 54tü senin artık bayağı artmıştır
Canım 1 senedir hç korunmadık yumurtam oluşmadığı için olmadı çatlatma iğnesiyle ilk denememiz.Canım sen kaç aydır istiyordun bide hangi günleri deherlendirmistin yazmistin ama unuttum geri de baktimbbulamadım.
bugün benim 19. günüm canım 4 yumurtam vardı ben igne vurdum bide bana doktorum bi ilaç daha vermişti vitamindi ama gebe kalmayada yardım ediyor dedi tabi eczacı bana dogru olanını vermemişti o ayrı
evet verdi canım seninki neden vermedi anlamadımMerhaba, sanirim catlatma ignesi oldunuz. 4 yumurta ile. Benim bugun kontrolum vardi gectigimiz 3 gun gonal f 50kullanacktm fazla vurmusum
İgneyi 5 yumurtam olusmus.
Cogul gebelik olabilir diye doktor catlatma ignesi vermedi. Sizin doktorunuz vermis ama sanirim.
evet verdi canım seninki neden vermedi anlamadım
ben gonal f kullanmadım belki gonal yüzünden vermemiştir yani o tehlikeli yapıyordurBende anlamadim. Tehlikeli cogul gebelik olabilir dedi vermedi. Burda yazilanlara bakiykrum cogu kisi 4-5 yumurtaya ragmen catlatma ignesi olmus. Bilsem isterdim bende. Yanlislikla gonal f 50 doz degil 100 yapmiism 1 sefer diger 2 sini 50 doz 3 gun kullandim. 5 yumurtan var dedi boyutlarini soyleemdi. Kendiniz deneyin dedi anlaamdim
kendini zorlamadıgın sürece bi sıkıntı olacagını sanmıyorum canım hamilelere havuzda egitim veriyorlar da sen yinede doktoruna bi sor canımKızlarpazaryesi tatile gidicez acaba havuza girmek tehlikeli midir şu dönemde sizce napmalıyım
Telefonu yokmu arayıp sorsan 3. Günü degil sadece 5. Gün de başlanıyor ben 5. Gün başladımHanımlar. Doktorum salı günü baslayacakmis işe. Şimdi ben doktora sormadan klomene baslayimmi. Salı gitsem adetim bitmiş olacak o güne klomen için de vakit dolmuş olacak. C.tesi baslasammi ne dersiniz. Zaten doktor 3 ay hap olmazsa rahim filmi demişti. Bu baslayacgim ay 3. Ay olacsk
Bayram için izinde sanırım soramam. Geçen ben salı günü akşam olmuştum cuma baslatmisti şimdi de salı gecesi oldum ondan cmtesi baslasammi diye düşündüm. Geçen ay seninle ayniydk sen daha önce vurundun hatta iğneyi benim.doktor geç çağırmıştı. Napsam bilemedim. Salı ya gitsem geç.kalirim demi 7. Günü olacak resmen adetiminTelefonu yokmu arayıp sorsan 3. Günü degil sadece 5. Gün de başlanıyor ben 5. Gün başladım
7. Günü çok geç olur canım senin doktor sana 3. Gün başlatıyorsa o gün başla 7. Gün de doktora git canım igneyi ne zaman verir o sana söyler başla canım sen boş geçme inş bu ay olurBayram için izinde sanırım soramam. Geçen ben salı günü akşam olmuştum cuma baslatmisti şimdi de salı gecesi oldum ondan cmtesi baslasammi diye düşündüm. Geçen ay seninle ayniydk sen daha önce vurundun hatta iğneyi benim.doktor geç çağırmıştı. Napsam bilemedim. Salı ya gitsem geç.kalirim demi 7. Günü olacak resmen adetimin
Klorlu su olduğu için tereddüt ettim aynen doktorlada bi konuluyimkendini zorlamadıgın sürece bi sıkıntı olacagını sanmıyorum canım hamilelere havuzda egitim veriyorlar da sen yinede doktoruna bi sor canım
Ben 3. Günü başlamıştım her doktor farklı bi şekilde ulaşamaz mısın canımBayram için izinde sanırım soramam. Geçen ben salı günü akşam olmuştum cuma baslatmisti şimdi de salı gecesi oldum ondan cmtesi baslasammi diye düşündüm. Geçen ay seninle ayniydk sen daha önce vurundun hatta iğneyi benim.doktor geç çağırmıştı. Napsam bilemedim. Salı ya gitsem geç.kalirim demi 7. Günü olacak resmen adetimin
Maalesef ya. Valla çok tereddutte kaldım.napsam diye akıl verin banaaBen 3. Günü başlamıştım her doktor farklı bi şekilde ulaşamaz mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?