Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef ya. Valla çok tereddutte kaldım.napsam diye akıl verin banaa
Doktorun kaçın gün başlatıyorsa sen o gün başla klomene çünkü doktor kontrolünde olcaksın yine bu ay boşa gitmesin eğer kafana göre doktorsuz kullanacak olsan başlama derdim ama beklemek için bir sebep yok

Canım adet döngün kaç gün?
Aynen öyle bekle bekle nereye kadar valla hiç anne olamayacağım gibi gelmeye başladı artık. Eşime de baktirdik sperm testi gayet güzel dediler ve kaç doktora sordum hepsi iyi dedi. Şimdi oda diyor senin yumurtan gayet oldu benimkine iyi bakmadılar demekki diyor şüphe girdi yani eşimin içine. C.tesi baslayacm inşallah.klomene .

Canım normal de adet döndüm 33 gündü. Şubatta basit kist çıktı mayisa kadar 45 günde adet oldum ovulasyon testi ile kontrol ettim 32. Gün gördüm piki. Geç yumurta oluyordu. Sonra ramazandan sonra klomene başladım geçen ay 28. Gün adet oldum bu ay da tam 28 gün de oldum yani klomene yanıt verdo diye düşünüyorum zaten klomen e başlamadan da soğan kürü ile eritmistim kisti o yüzden hapa başladık zaten . Hikayem bu şekilde benim.

adetin düzene girmiş canım inş çocuk olması için ilk şart6 edet düzene girmeli ben doktoruma adetim düzensiz dedigimde ilk kızımda düzene girmişki hamile kalmışsın demişti şansın artmış

Sabah cikar sonucum bencede hamileyim ama insallah tutunabilir, ikingundur pecetye ara ara kahverengi ara ara nokta gibi kirmizi kan bulasiyo, kimyasala donusur diye korkuyorum, Allahim hakkimizda hayirlisini versin

hoş geldin aramıza sıradakileri bekliyoruz inşallah bence @birkadin0 ve masalkzz da hamile

Günaydın canıııımmm. Bu Son Olsun Beyazgulbeyaz test yaptın mı canım
evet canım kan verdim ben ama yarın sabah çıkacak saglık ocagı oldugu için evdede test yaptım gelirken aldım pozitif hemde çok koyu çıkıyor zaten günümde geçti canım eminimde doktor demeden tereddüt oluyor işte

pc kamerası oldugundan bulanık çıkmış

Eklentiler

• WIN_20200806_10_27_17_Pro.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 18

hoş geldin aramıza sıradakileri bekliyoruz inşallah bence @birkadin0 ve masalkzz da hamile
Günaydın canıııımmm. Bu Son Olsun Beyazgulbeyaz test yaptın mı canım
Kizlar sabah sonucum cikmis degerim 8.6 iki gun adet gecikmesiyle ama korkuyorum ben tiroid kanseri gecirdim ve tiroid bezim yok, surekli disaridan gunluk tiroid hormonu aliyorum, ve tiroidimin 2 nin ustune cikmamasi gerekiyor, her gebelik ihtimalimdede tiroidim ani bir yukselme gosterip dusukle sonuclaniyor, yine tiroidim yukselmis 6 olmus iki nin ustune cikmamaliydi, o nedenle riskli bir gebelik benimki, insallah hepimiz sag saglim bebeklerinizi kucagimiza aliriz

inşallah canım sen bebişini rabbime emanet et o sahip çıkar

Kizlar merhaba bende yeniyim aranızda iki aydır klomen kullanıyorum diğer ay kendiliginden çatlamış dedi doktor iğne falan vermedi bu ay yine klomen kullandım acaba iğne verirmi bu ay
hoş geldin canım bende geçen ay ilk klomen kullandım kendiliginden çatlamıştı igne vermedi bu ay tekrar klomen kullandım bu sefer igne verdi inş sanada verir bazı doktorlar aceleci olmuyor sen söyle igne iste igneyi ne zamn vuruyum de belki kendiside verir ama vermeyende var

Canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim al kucağına

Anladım çok sevindim ya her ay umutluyum inşallah bu ay tutar 2 yıldır evliyiz hiç hamile kalmadım doktorum yumurtalıkların çok güzel dedi çatlamış demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…