O testte kuruma cizgisi vermedi bende hic hamile olabilirsin ins rabbim kalbinden gecenin en guzelini versinLaboquick canım test inşallah vardır ya
Hadi güzel haberler alırsın inşallah canım bizlerede haber etBenim.daha yumurtlama canim artimed iyi test de albi markanin cok azizligine ugradim surelab da kuruma cizgisi veriyor elimde artimed var comport aldim birde bat gelsin yapacam
ins canim yumurtlama dundu kacirdim o yuzden pek umudum yok bu ay catlamayi kacirmam ins hayirlisi olsun hakkimizdaHadi güzel haberler alırsın inşallah canım bizlerede haber et
Aaa bende takip ediyorum 3 aydir dil alti sabah sizin nasildi bu tablonuzu atabilirmisiniz rica etsemKızlsr ben ateş ölçer ile takip etmiştim hamile miyim degilmiyim diye sizde ateş ölçümü yqpabilirsniz
Aynen canım aksamüstü ya da aksam giderim kan vermeyeAyy var gibi sanki ya inşallah hamilesindir aonra @birkadin0 ın haberini alırız hayırlısıyla sıea sora ne güzel olur akşamı mı bekliceksin kan testi içinmasalkzz
Ayy inşallahYarın ilk idrarla yapıcam inşallah hayırlısı olsun gelsin pozitif
Amin canım ya inşallahO testte kuruma cizgisi vermedi bende hic hamile olabilirsin ins rabbim kalbinden gecenin en guzelini versin
Hangimize bastınKizlar yanlislikla birine sikayet ede bastim birsey olurmu ekran hizli kaydi dokundum cok ozur dilerim
Heyecanla bekliyoruz canımAynen canım aksamüstü ya da aksam giderim kan vermeye
Canın sperm kadın rahminde 3 gün yaşayabiliyor 3 gün önceki beraberlikten bile olabilir canımins canim yumurtlama dundu kacirdim o yuzden pek umudum yok bu ay catlamayi kacirmam ins hayirlisi olsun hakkimizda
Bi tablo yapmadım canım ben koltuk altından ölçtüm 36.8 ile 37.8 arasındaydı hep tabi ilk başlarda 36.8 sonraları 5ükseldi adetime 1 hafta kala 37 altına düşmediAaa bende takip ediyorum 3 aydir dil alti sabah sizin nasildi bu tablonuzu atabilirmisiniz rica etsem
Kimi şikayet et dedin canım araştırırlar profil resmi yazılarını falan sıkıntı çıkmaz inşallah ve inşallah o ben değilimdir çünkü ban yeyip uyarı aldım banlamak için sebep arayacaklar.Kizlar yanlislikla birine sikayet ede bastim birsey olurmu ekran hizli kaydi dokundum cok ozur dilerim
Kız ban yeyince kötü oluyor kk nın etrafında dönüyorsun ama giremiyorsun bana sor şekerimHangimize bastınbişey olmaz bence ya en fazla ban yiyebiliriz
Aa cidden mi ben baska hesap acarım diye düşündümKız ban yeyince kötü oluyor kk nın etrafında dönüyorsun ama giremiyorsun bana sor şekerim
sakın canım ben kavgadan 24 saat ban yedim 2 .hesap açıyım size haber veriyim dedim bu sefer ayın 8 ine kadar ban yedim hergün whatsaptan mesajlar aattım mailler attım birdaha açmam diye bıktılar benden ayın 5 inde açtılar banımı saıkın denemeAa cidden mi ben baska hesap acarım diye düşündüm
Jesika diye birine uzgunum ins ban yemezHangimize bastınbişey olmaz bence ya en fazla ban yiyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?