Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim.daha yumurtlama canim artimed iyi test de albi markanin cok azizligine ugradim surelab da kuruma cizgisi veriyor elimde artimed var comport aldim birde bat gelsin yapacam
Hadi güzel haberler alırsın inşallah canım bizlerede haber et

Kızlsr ben ateş ölçer ile takip etmiştim hamile miyim degilmiyim diye sizde ateş ölçümü yqpabilirsniz

Aaa bende takip ediyorum 3 aydir dil alti sabah sizin nasildi bu tablonuzu atabilirmisiniz rica etsem
Bi tablo yapmadım canım ben koltuk altından ölçtüm 36.8 ile 37.8 arasındaydı hep tabi ilk başlarda 36.8 sonraları 5ükseldi adetime 1 hafta kala 37 altına düşmedi

Kizlar yanlislikla birine sikayet ede bastim birsey olurmu ekran hizli kaydi dokundum cok ozur dilerim
Kimi şikayet et dedin canım araştırırlar profil resmi yazılarını falan sıkıntı çıkmaz inşallah ve inşallah o ben değilimdir çünkü ban yeyip uyarı aldım banlamak için sebep arayacaklar.

Aa cidden mi ben baska hesap acarım diye düşündüm
sakın canım ben kavgadan 24 saat ban yedim 2 .hesap açıyım size haber veriyim dedim bu sefer ayın 8 ine kadar ban yedim hergün whatsaptan mesajlar aattım mailler attım birdaha açmam diye bıktılar benden ayın 5 inde açtılar banımı saıkın deneme

Kızlar merhaba bende klomene başlıycam ama doktor bana çatlatma iğnesinden bahsetmedi. Bu ay adetin 8. Günü gttim 12 mm idi yumurta boyutu. Bu ay geçti önümüzdeki döngünde adetin 2. Günü başla dedi. 2-3 ay bu sekilde dene olmazsa hsg ve tüp bebek düşün zaman kaybetme dedi. Yaş 32. Allahım inş işe yarar Allah tüm isteyenlere nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…