Jesika diye biri sanirim ekran hizli kayinca elim kaza ile dokundu ins sorun olmaz yaKimi şikayet et dedin canım araştırırlar profil resmi yazılarını falan sıkıntı çıkmaz inşallah ve inşallah o ben değilimdir çünkü ban yeyip uyarı aldım banlamak için sebep arayacaklar.
canım ilk gittiginde bahsetmez klomen kullandırır sonra kontrole çagırır yumurtaların istenilen büyüklüge ulaştıysa verir vuracagın günü söylerKızlar merhaba bende klomene başlıycam ama doktor bana çatlatma iğnesinden bahsetmedi. Bu ay adetin 8. Günü gttim 12 mm idi yumurta boyutu. Bu ay geçti önümüzdeki döngünde adetin 2. Günü başla dedi. 2-3 ay bu sekilde dene olmazsa hsg ve tüp bebek düşün zaman kaybetme dedi. Yaş 32. Allahım inş işe yarar Allah tüm isteyenlere nasip eder
olcagını sanmıyorum canım canın saolsun yapacak bişey yok olur öyle yanlışlıklarJesika diye biri sanirim ekran hizli kayinca elim kaza ile dokundu ins sorun olmaz ya
Anladım canım peki adetin 8.günü 12 mm boyut normal micanım ilk gittiginde bahsetmez klomen kullandırır sonra kontrole çagırır yumurtaların istenilen büyüklüge ulaştıysa verir vuracagın günü söyler
ben ovi testinden hiç anlamıyorum canım yalan olmasın ama dedigim gibi spermler 36 saat kadar canlı kalıyorlar rabbime kaldı herşey rabbim nasip eder inşallah bu ay hamiş kalabilirsinDun pikdi bugunde pik kacmis sayilmaz sansima az once test yaptimEki Görüntüle 2673083
normal canım yumurta belli bi büyüklüge gelince çatlıyor zaten geç döllenme falan dedikleri işte böyle oluyor seninle aynı gün adet oluyoruz diyelim benim yumurtam adetten 12 gün sonra çatlar seninki 14. gün çatlar mesela örnek verdim canımAnladım canım peki adetin 8.günü 12 mm boyut normal mi
Amin canim hayirlisi ile ins saglikli bebeler nasip etsin guzel allahim isteyenlereben ovi testinden hiç anlamıyorum canım yalan olmasın ama dedigim gibi spermler 36 saat kadar canlı kalıyorlar rabbime kaldı herşey rabbim nasip eder inşallah bu ay hamiş kalabilirsin
inşallah 37 derece üstü devam eder hamiş olursunn canım mesela adet olacakların çogu 36,04 dereceye gelince ateşleri adet oluyorlarmışBenimde boyle bugun dun yumurtlama gene bakalim hayirlisiEki Görüntüle 2673082
amin canım rabbim dosta düşmana herkese nasip etsin inşallahAmin canim hayirlisi ile ins saglikli bebeler nasip etsin guzel allahim isteyenlere
Teşekkür ederim canım cevapların içinnormal canım yumurta belli bi büyüklüge gelince çatlıyor zaten geç döllenme falan dedikleri işte böyle oluyor seninle aynı gün adet oluyoruz diyelim benim yumurtam adetten 12 gün sonra çatlar seninki 14. gün çatlar mesela örnek verdim canım
Bence asıl pik bugün olmuş gördüğüme göre bugünü mutlaka değerlendir yarın çatlama olur yarında değerlendir sonra boş geçende olur zaten sperm yaşıyor içerideDun pikdi bugunde pik kacmis sayilmaz sansima az once test yaptimEki Görüntüle 2673083
Tamam canim sagol evet bugun tam pik once t cikti dunde t cikmisti sonra c daha net oldu tabi ins hayirlisi neyse o olsun hakkimizdaBence asıl pik bugün olmuş gördüğüme göre bugünü mutlaka değerlendir yarın çatlama olur yarında değerlendir sonra boş geçende olur zaten sperm yaşıyor içeride
Benim isi regliye 3 gun kala 37.3 cikiyor regliye bir gun kala 36.7 veya 36.6 oluyor ertesi gun regli basliyor artik biraz olsun cozdum ama yumurtlama ve catlamalarda oyunuyor dengesiz oluyor o yuzden sancim disinda yumurtlamayi anlayamiyoruminşallah 37 derece üstü devam eder hamiş olursunn canım mesela adet olacakların çogu 36,04 dereceye gelince ateşleri adet oluyorlarmış
Onu nasıl anlıycagız hamile oldugumuzu?Kızlsr ben ateş ölçer ile takip etmiştim hamile miyim degilmiyim diye sizde ateş ölçümü yqpabilirsniz
Vucud sicakligin dusmez hamileyken hep yuksek kalir duserse regli olursunOnu nasıl anlıycagız hamile oldugumuzu?
canım ateşin yüksek devam ederse ve gününe 1 gün var ertesi gün ve 1 günde geçtiyse halen ateşin yüksekse hamilesin regle 1 gün kala ateşin düştüyse yarın regl oldun hamide degisin demek canımOnu nasıl anlıycagız hamile oldugumuzu?
Yeni hesabıda anlıyolar o zaman. Ben zaten kimseyle öyle sorun yaşamamaya çalışıyorum burda bazen sorunlu tipleri görüyorum cevap veröeden kaçıyorumsakın canım ben kavgadan 24 saat ban yedim 2 .hesap açıyım size haber veriyim dedim bu sefer ayın 8 ine kadar ban yedim hergün whatsaptan mesajlar aattım mailler attım birdaha açmam diye bıktılar benden ayın 5 inde açtılar banımı saıkın deneme
Kaç olması lazım şuan 37 derececanım ateşin yüksek devam ederse ve gününe 1 gün var ertesi gün ve 1 günde geçtiyse halen ateşin yüksekse hamilesin regle 1 gün kala ateşin düştüyse yarın regl oldun hamide degisin demek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?