- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
yok canım ateşinin çatlatma ignesiyle alakası yok şuan güzel ateşinçatlatma iğnesi vuruldum belkide ondan
Naptın canım meral ettimKan verdim az önce kızlar 2 saate sonuç çıkacak ama sancımda var hafif adet geliyor gibi
Canım 13. Daha koyu olması gerekir aslında ama gece olduğu için belki çıkmamış olabilir sabah ilk idrarla yap tekrarkizlar catlatma ignesini 29.da oldum vugun 13.gune giriyorum test yaptim simdi meraktan sabaha beklemedim ama unuttum bakmayi bi 15dk gecti cizgi gibi degilde pembelesme gibi oldu ikinci cizgi yeri belli oldu fotoda da cikmiyo telefonum biraz dandik sizce nedir olmus olsa daha koyu mu cikardi aksam vakti yaptim bide icecek icmistim
hep psikolojik olsun diye isteyince sanki varmis gibi geliyo insana sabah bida yaparim ama oglen olsa olur mu zaten saat 4e geliyoCanım 13. Daha koyu olması gerekir aslında ama gece olduğu için belki çıkmamış olabilir sabah ilk idrarla yap tekrar
İlk idrarla işte kaçta uyanırsan ilk idrarla yap inşallah hayırlı haberler verirsin canımhep psikolojik olsun diye isteyince sanki varmis gibi geliyo insana sabah bida yaparim ama oglen olsa olur mu zaten saat 4e geliyo
insallahİlk idrarla işte kaçta uyanırsan ilk idrarla yap inşallah hayırlı haberler verirsin canım
insallahİlk idrarla işte kaçta uyanırsan ilk idrarla yap inşallah hayırlı haberler verirsin canım
üzülme canım hayırlısı böyleymişGünaydın kızlar test yaptım negatif malesef bidahaki aya inşallah artık
tekrar bi test yapsana kaç dk da çıkıyor silik çizgikizlar catlatma ignesini 29.da oldum vugun 13.gune giriyorum test yaptim simdi meraktan sabaha beklemedim ama unuttum bakmayi bi 15dk gecti cizgi gibi degilde pembelesme gibi oldu ikinci cizgi yeri belli oldu fotoda da cikmiyo telefonum biraz dandik sizce nedir olmus olsa daha koyu mu cikardi aksam vakti yaptim bide icecek icmistim
oglen yapicam canim bakalim ne olcaktekrar bi test yapsana kaç dk da çıkıyor silik çizgi
kaç dkda gölge bile olsa çizginin belirdigine bak ilk 10 dk da çıksın yeteroglen yapicam canim bakalim ne olcak
canım senn bu ay ilk klomen miydiGünaydın kızlar test yaptım negatif malesef bidahaki aya inşallah artık
canım sonuç neKan verdim az önce kızlar 2 saate sonuç çıkacak ama sancımda var hafif adet geliyor gibi
Evet canım ilk kezcanım senn bu ay ilk klomen miydi
Canım sakın moral bozma stres yapma en büyük düşmanımız bu süreçte stresEvet canım ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?