Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sakın moral bozma stres yapma en büyük düşmanımız bu süreçte stres hayırlısı değilmiş
Öyle canım çarşamba bir test daha yapıcam son beraberlik gününden 12.gün oluyor 36 saat sonra çatlama olduğu için hangi gün tuttu bilmiyorum bi şansım daha var çarşamba

sende saol canım internete klomen nedir diye yazınca oralarda bile yazıyor videoları izlersen doktorlar bi sonraki aya etki ettigini söylüyorlar
Bakarım bebeğim çarşamba günü bir test daha yaparım son beraberlik gününden 12.gün oluyor 36 saat sonra çatlama olduğu için hangi gün tuttu bilmiyorum bakalım belki Allah nasip eder yinede hemen yıkılmıyorum

aynen öyle canım yıkılmak pes etmek yok çok okudum 19. gün 19. gün hamile oldugunu ögrenenlari canım seninki neden öyle olmasın bi umut sanım

Nerde okudun bebeğim bende tam onlara bakacaktım

Kuzucum bence hiç arastırma ben o kadar arastırdımki dün test sonucunu görünce dedim bosa bakmısım varsa var yoksa yok boşa umut ediyoruz bence 2 gün akısına bırak stres yapma hayırlısıysa vakti zamanıysa zaten vardır

Napalım madem akışına salalım bu ay olmazsa kesin olarak önümüzdeki ay hsg çektirmeyide düşünüyorum

Benimde doktorum hsg cekelim diyor ben cektirmek istemedim. Perdeden mi şüpheleniyolar sende de?
Yok canım perde gibi bi durum. Ben iki gebelik geçirdim tüplerim mi tıkandı diye düşündüm doktorum istemedi ama ben talep edicem

Yok canım perde gibi bi durum. Ben iki gebelik geçirdim tüplerim mi tıkandı diye düşündüm doktorum istemedi ama ben talep edicem
Anladım canım. Bende de 2 kayıp olunca doktorum bazen rahimde perde oluyor ve düşüğe sebep oluyor hsgyle ancak net görülür demiştide seninde ondan baktırcaksın sandım

Anladım canım. Bende de 2 kayıp olunca doktorum bazen rahimde perde oluyor ve düşüğe sebep oluyor hsgyle ancak net görülür demiştide seninde ondan baktırcaksın sandım
Yok bebeğim benim pıhtılaşma kaynaklıymış düşükler homozigot genlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…