- 18 Kasım 2019
- 5.611
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.099
- 198
Öyle canım çarşamba bir test daha yapıcam son beraberlik gününden 12.gün oluyor 36 saat sonra çatlama olduğu için hangi gün tuttu bilmiyorum bi şansım daha var çarşambaCanım sakın moral bozma stres yapma en büyük düşmanımız bu süreçte streshayırlısı değilmiş
klomen bi sonraki ayda bile etkili oluyormuş bence bidahaki ay şansın daha yüksek canım bende 2. dememde hamile kaldımEvet canım ilk kez
Aa bilmiyordum çok sağ olasınklomen bi sonraki ayda bile etkili oluyormuş bence bidahaki ay şansın daha yüksek canım bende 2. dememde hamile kaldım
yanlız degilsiniz yanınızda olucaz sizin bebişler bizimkilerden 1 ay küçük olacak :)Kızlar sonuç negatif çıktı, artık gelecek ay gene beraberiz @birkadin0
sende saol canım internete klomen nedir diye yazınca oralarda bile yazıyor videoları izlersen doktorlar bi sonraki aya etki ettigini söylüyorlarAa bilmiyordum çok sağ olasın ❣❣
Bakarım bebeğim çarşamba günü bir test daha yaparım son beraberlik gününden 12.gün oluyor 36 saat sonra çatlama olduğu için hangi gün tuttu bilmiyorum bakalım belki Allah nasip eder yinede hemen yıkılmıyorumsende saol canım internete klomen nedir diye yazınca oralarda bile yazıyor videoları izlersen doktorlar bi sonraki aya etki ettigini söylüyorlar
aynen öyle canım yıkılmak pes etmek yok çok okudum 19. gün 19. gün hamile oldugunu ögrenenlari canım seninki neden öyle olmasın bi umut sanımBakarım bebeğim çarşamba günü bir test daha yaparım son beraberlik gününden 12.gün oluyor 36 saat sonra çatlama olduğu için hangi gün tuttu bilmiyorum bakalım belki Allah nasip eder yinede hemen yıkılmıyorum
Nerde okudun bebeğim bende tam onlara bakacaktımaynen öyle canım yıkılmak pes etmek yok çok okudum 19. gün 19. gün hamile oldugunu ögrenenlari canım seninki neden öyle olmasın bi umut sanım
İnşallah canımyanlız degilsiniz yanınızda olucaz sizin bebişler bizimkilerden 1 ay küçük olacak :)
Nerde okudun bebeğim bende tam onlara bakacaktım
o kadar çok okudum ki youtubeden videolarını bile izledim doktorlar b-video çekmişNerde okudun bebeğim bende tam onlara bakacaktım
Napalım madem akışına salalım bu ay olmazsa kesin olarak önümüzdeki ay hsg çektirmeyide düşünüyorumKuzucum bence hiç arastırma ben o kadar arastırdımki dün test sonucunu görünce dedim bosa bakmısım varsa var yoksa yok boşa umut ediyoruz bence 2 gün akısına bırak stres yapma hayırlısıysa vakti zamanıysa zaten vardır
Benimde doktorum hsg cekelim diyor ben cektirmek istemedim. Perdeden mi şüpheleniyolar sende de?Napalım madem akışına salalım bu ay olmazsa kesin olarak önümüzdeki ay hsg çektirmeyide düşünüyorum
Yok canım perde gibi bi durum. Ben iki gebelik geçirdim tüplerim mi tıkandı diye düşündüm doktorum istemedi ama ben talep edicemBenimde doktorum hsg cekelim diyor ben cektirmek istemedim. Perdeden mi şüpheleniyolar sende de?
Anladım canım. Bende de 2 kayıp olunca doktorum bazen rahimde perde oluyor ve düşüğe sebep oluyor hsgyle ancak net görülür demiştide seninde ondan baktırcaksın sandımYok canım perde gibi bi durum. Ben iki gebelik geçirdim tüplerim mi tıkandı diye düşündüm doktorum istemedi ama ben talep edicem
Yok bebeğim benim pıhtılaşma kaynaklıymış düşükler homozigot genlerimAnladım canım. Bende de 2 kayıp olunca doktorum bazen rahimde perde oluyor ve düşüğe sebep oluyor hsgyle ancak net görülür demiştide seninde ondan baktırcaksın sandım
günlük 1 limon bitiriyorsun en az demi canımYok bebeğim benim pıhtılaşma kaynaklıymış düşükler homozigot genlerim☹☹
Yarım limonu bir bardak suya sıkıyorum öyle içiyorum bide her gün bir coraspin içiyorumgünlük 1 limon bitiriyorsun en az demi canım
tamam canım limoneta yapabilirsin sodana sıkabilirsin çayına herşeyine kat canımYarım limonu bir bardak suya sıkıyorum öyle içiyorum bide her gün bir coraspin içiyorum
Sodaya katmayı çok seviyorum ama sade soda prolaktin yükseltiyormuş o yüzden içmiyorum artıktamam canım limoneta yapabilirsin sodana sıkabilirsin çayına herşeyine kat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?