- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
anladım canım inş limon iyi gelecek sana günlük tüketSodaya katmayı çok seviyorum ama sade soda prolaktin yükseltiyormuş o yüzden içmiyorum artık
Teşekkürler bebeğim sağolasınanladım canım inş limon iyi gelecek sana günlük tüket
sende saol canım benim geç yazıyorum sabahın köründe misafirim geldi görümceler geldi malesef :STeşekkürler bebeğim sağolasın
Olsun canım sen ilgilen misafirlerinle bide görümcenmiş aman amansende saol canım benim geç yazıyorum sabahın köründe misafirim geldi görümceler geldi malesef :S
Benimde pıhtılaşmada var ama perdede olabilir aynı zamanda dedi.cok karısık bu işler ya ben bide bağışıklığıma bağlı da olabilir mi diye düşünüyorum acıkcasıYok bebeğim benim pıhtılaşma kaynaklıymış düşükler homozigot genlerim
Kaçıncı günündü bebeğim iğneden sonra tam 14 te mi geldiBenim reglde geldi tam zamanında bugün günümdü zaten
15. Gün iğne olduğum gün dahil canım yani tam 2 hafta önce ptesi vuruldum iğneyiKaçıncı günündü bebeğim iğneden sonra tam 14 te mi geldi
Çok şükür en azından kist olmamış15. Gün iğne olduğum gün dahil canım yani tam 2 hafta önce ptesi vuruldum iğneyi
benim canım ben gidecektim doktora iptal ettim randevuyu misafir gitsin öyle gidecegimBu Son Olsun S Sugar11 sanki ikinizden birinin kontrolü yada kan vermesi olcaktı bugün yanlış mı hatırlıyorum
Tamamm arkadaşımbenim canım ben gidecektim doktora iptal ettim randevuyu misafir gitsin öyle gidecegim
Ben bugün 2 de igne vuruldum ama doktor bisey demedi bir gün var bie gün yok ilişki dedi ister bugun istee yarın basla ilişkiye dediCanım 1 senedir hç korunmadık yumurtam oluşmadığı için olmadı çatlatma iğnesiyle ilk denememiz.
İğneden önce 3 gün iğneden 36 saat sonra 1 gün dolu 1 gün boş olarak değerlendirdik
bugün degil yarın başla canım 1 gün sonra başlaBen bugün 2 de igne vuruldum ama doktor bisey demedi bir gün var bie gün yok ilişki dedi ister bugun istee yarın basla ilişkiye dedi
görümcelerim gidene kadar doktora gidemem onları bırakacak yer yok küçükler biri 22 biri 16 yaşındaTamamm arkadaşım
Catlatma ignesi vuruldum bende bugun nasıl ıgneyı fazla vuruldunuz anlamadımMerhaba, sanirim catlatma ignesi oldunuz. 4 yumurta ile. Benim bugun kontrolum vardi gectigimiz 3 gun gonal f 50kullanacktm fazla vurmusum
İgneyi 5 yumurtam olusmus.
Cogul gebelik olabilir diye doktor catlatma ignesi vermedi. Sizin doktorunuz vermis ama sanirim.
Ya igneyi vururken 2-3 damla dısarı doktum yanlıslıkla insallah bisey olmaz:/bugün degil yarın başla canım 1 gün sonra başla
Gonal f igne kullandim ben yumurta buyutmek icin. İgnelerin ici bos tek kullanimlik. Bi sisede de gonal f sivisi var. Sividan alip igneyle vuruluyorsun igne uzerinde dozlari yaziyor. Ben fazla almisim sividan cok vurmusum. Catlatma ignesi yaptirmadi doktor o yuzdenCatlatma ignesi vuruldum bende bugun nasıl ıgneyı fazla vuruldunuz anlamadım
Hmmm doktor da benı cagırdı ıgnenındozunu ayarlıcam dedi. Gittim yumurtalarıma baktı catlatma ıgnesı vurul saat 2 de vurulucan tam dedi. Ama doz falan bısey solemedi ignenin de hepsını vurdum ben doz fln solemek ıcın cagırmıstı ama solemedi. Bu ay dogal devam edelim sadece catlatma yapalım dedi acaba gonal f kullanacaktı ondan mı vazgectıGonal f igne kullandim ben yumurta buyutmek icin. İgnelerin ici bos tek kullanimlik. Bi sisede de gonal f sivisi var. Sividan alip igneyle vuruluyorsun igne uzerinde dozlari yaziyor. Ben fazla almisim sividan cok vurmusum. Catlatma ignesi yaptirmadi doktor o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?