Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bebeğim benim pıhtılaşma kaynaklıymış düşükler homozigot genlerim
Benimde pıhtılaşmada var ama perdede olabilir aynı zamanda dedi.cok karısık bu işler ya ben bide bağışıklığıma bağlı da olabilir mi diye düşünüyorum acıkcası

Canım 1 senedir hç korunmadık yumurtam oluşmadığı için olmadı çatlatma iğnesiyle ilk denememiz.
İğneden önce 3 gün iğneden 36 saat sonra 1 gün dolu 1 gün boş olarak değerlendirdik
Ben bugün 2 de igne vuruldum ama doktor bisey demedi bir gün var bie gün yok ilişki dedi ister bugun istee yarın basla ilişkiye dedi

Catlatma ignesi vuruldum bende bugun nasıl ıgneyı fazla vuruldunuz anlamadım

Catlatma ignesi vuruldum bende bugun nasıl ıgneyı fazla vuruldunuz anlamadım
Gonal f igne kullandim ben yumurta buyutmek icin. İgnelerin ici bos tek kullanimlik. Bi sisede de gonal f sivisi var. Sividan alip igneyle vuruluyorsun igne uzerinde dozlari yaziyor. Ben fazla almisim sividan cok vurmusum. Catlatma ignesi yaptirmadi doktor o yuzden

Hmmm doktor da benı cagırdı ıgnenındozunu ayarlıcam dedi. Gittim yumurtalarıma baktı catlatma ıgnesı vurul saat 2 de vurulucan tam dedi. Ama doz falan bısey solemedi ignenin de hepsını vurdum ben doz fln solemek ıcın cagırmıstı ama solemedi. Bu ay dogal devam edelim sadece catlatma yapalım dedi acaba gonal f kullanacaktı ondan mı vazgectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…