- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
sanırım kendi çıkıyor benim eşimde vurdugunda biraz dışarı çıkmıştı ben korkmuştum doz kaybı oldu diye bende sıkıntı olmadı sendede olmaz inşallah canımYa igneyi vururken 2-3 damla dısarı doktum yanlıslıkla insallah bisey olmaz:/
Bende vururken baskası vurdu heyecanlandı 2-3 damla dısarı aktı öyle olunca korktum bende doz kaybından dolayı aynen:/sanırım kendi çıkıyor benim eşimde vurdugunda biraz dışarı çıkmıştı ben korkmuştum doz kaybı oldu diye bende sıkıntı olmadı sendede olmaz inşallah canım
inşallah sorun çıkmaz canım ya bende çıkmadıBende vururken baskası vurdu heyecanlandı 2-3 damla dısarı aktı öyle olunca korktum bende doz kaybından dolayı aynen:/
Hamıle mısınızzinşallah sorun çıkmaz canım ya bende çıkmadı
evet canım hamileyimHamıle mısınızz
Aaa cok sevındım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnevet canım hamileyim
yok yapamadim bugun yarina yaparim diyorum yada beklesem mi bikac.gun daha 13 adet gunum
evet canım daha yeni tazeAaa cok sevındım Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnyeni mi hamilesinn gecen konusmustuk sanki
Asırı sancım var ya ondan kist oldu mu acana diye düşünüyorumÇok şükür en azından kist olmamış
Belki klomenden kaynaklı olabilir bende ilk kullandım tecrübem yok o konuda ama burada okumuştumAsırı sancım var ya ondan kist oldu mu acana diye düşünüyorum
Gecen ay kullandım ben ama yumırta 1 taneydi catlatma iğnesi olmamıstım sancıda yoktu bu ayki adetim fena geciyor ama çarsamba doktora gidicem bakalım ne diyecekBelki klomenden kaynaklı olabilir bende ilk kullandım tecrübem yok o konuda ama burada okumuştum
İyiyim çok şükür bebeğim yarını bekliyorumgünaydın canım nasılsın
bende iyiyim canım ev işi falan işte normalde bu saate kalmıyordum kızlar geç kalkıyor geç kaldım bende bugün inş canım hayırlısı bi mucize neden olmasınİyiyim çok şükür bebeğim yarını bekliyorumyarında olamazsa adet bekliyor olcam sen nasılsın
İnşAllah arkadaşımbende iyiyim canım ev işi falan işte normalde bu saate kalmıyordum kızlar geç kalkıyor geç kaldım bende bugün inş canım hayırlısı bi mucize neden olmasın
Evet yapıyor bende çok geç görüyorum normal de 17.gün gibi bu ay ilk kez klomen kullandım 12.gün olduKızlar klomen erken yumurtlama yapar mı benim tam olarak adetin 14 veya 15. Günü yumurtlama olur ama bu ay klomen kullandım öne gelme veya ileriye gitme durumu var mıdır? Bilgi sahibi olan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?