- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Canım 12. Gün gittiğimde doktor 22 mm dedi 2 3 güne çatlar dedi rahim filmini de o gün çektirdiğimden 14. Gün değerlendirdik sanırım kaçtı yumurtlamaEvet yapıyor bende çok geç görüyorum normal de 17.gün gibi bu ay ilk kez klomen kullandım 12.gün oldu
yapabilir canımKızlar klomen erken yumurtlama yapar mı benim tam olarak adetin 14 veya 15. Günü yumurtlama olur ama bu ay klomen kullandım öne gelme veya ileriye gitme durumu var mıdır? Bilgi sahibi olan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim
22mm çok çok iyi büyümüş doktormu istedi filmiCanım 12. Gün gittiğimde doktor 22 mm dedi 2 3 güne çatlar dedi rahim filmini de o gün çektirdiğimden 14. Gün değerlendirdik sanırım kaçtı yumurtlama
Kaçmaz canım 36 saatte çatlıyor 24saatte yaşıyormuş vücutta kısmetse yakalamıştırCanım 12. Gün gittiğimde doktor 22 mm dedi 2 3 güne çatlar dedi rahim filmini de o gün çektirdiğimden 14. Gün değerlendirdik sanırım kaçtı yumurtlama
canım belli bi seviyeye gelince çatlar büyür tabi neden büyümesin çatlar ama takibini yaptır çatlamassa kiste dönüşebilirSelam kızlarYumurtam 14 mm catlarmi
30 ogusts adet başlangıcım doktorum klomen verdi adetimin 5 günü günde bı tane olarak 5 gün içtim adetimin 10 günü doktoruma gittim ama yumurtam istenilen boyutta değil dedi 14 mm sizce yumurtam büyür veya catlarmi
Bence büyür canım dahaSelam kızlarYumurtam 14 mm catlarmi
30 ogusts adet başlangıcım doktorum klomen verdi adetimin 5 günü günde bı tane olarak 5 gün içtim adetimin 10 günü doktoruma gittim ama yumurtam istenilen boyutta değil dedi 14 mm sizce yumurtam büyür veya catlarmi
ayy bu temizlik hiç bitmiyor hergün hergün iş gibiMerhaba kızlar bende bugün sabah erkenden temizliğe giriştim madem bebek yok tüm ağır işleri yapabilirim diyerekten
Evet canım tüplerim kapalı çıktı ama açıldı.. bi işe yaramadı ama 22 mm olması değerlendirme olmadı22mm çok çok iyi büyümüş doktormu istedi filmi
İiyiyim canım yeliz gibi ev işiyle uğrasıyodum sen nasılsın kontrol 17sinde hayırlısıyla bakalım seninde olcak inanıyorumNasılsın güzellik kontrolün nezaman
yok canım tam gidecegim gün görümcelerim geldi yaşları küçük burayıda bilmiyorlar birazda patavatsızlar yanımdada götüremiyorum bugün gidecekler inşallah yarın gidecegimBu Son Olsun doktora gittin mi kuzum sen
Aynen ya hiç deme iş bitmiyor ama bugün ben büyük temizlik yapayım dedim halı koltuk ne varsa elden gecirdim sonra cünkü ya bebek varsa diye korkumdan yapamıyorumayy bu temizlik hiç bitmiyor hergün hergün iş gibi
Hadi bakalım haber ver yarın bizedeyok canım tam gidecegim gün görümcelerim geldi yaşları küçük burayıda bilmiyorlar birazda patavatsızlar yanımdada götüremiyorum bugün gidecekler inşallah yarın gidecegim
ne zaman çatladıgını bilmiyorsun degilmi 3 gün önce dahi bi beraberlik olduysa neden olmasın çok güzel olmuş çünküEvet canım tüplerim kapalı çıktı ama açıldı.. bi işe yaramadı ama 22 mm olması değerlendirme olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?