- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
İnş canım aslında doktor 13. Gün ilişki önerdi ama rahim filminden dolayı hafif sancım ve kananam vardı o yüzden kendi kafama göre 14. Gün değerlerdirdik normalde yumurtlama akıntım olurdu onu da görmedim umarım kiste falan dönüşmemiştir yaaa valla takip edilmediği için korku oluştu şu an bendeKaçmaz canım 36 saatte çatlıyor 24saatte yaşıyormuş vücutta kısmetse yakalamıştır
Bende inancımı kaybetmedim arkadaşım mevla ne eylerse güzel eyliyor bakalım bize nasıl bir güzellik hazırlıyorİiyiyim canım yeliz gibi ev işiyle uğrasıyodum sen nasılsın kontrol 17sinde hayırlısıyla bakalım seninde olcak inanıyorum
bizim burda 1 yılımız kaldı biz de apart daire kraladık burdaki halılarda hafif yolluk gibi çok hafif ben 2 günde bi çırpıyorum bugün çırparken sag kasıgıma igne battı yumurta akı gibi akıntım çogaldı doguma kadar km silkelerse silkelesin ben silkelemicem tövbeAynen ya hiç deme iş bitmiyor ama bugün ben büyük temizlik yapayım dedim halı koltuk ne varsa elden gecirdim sonra cünkü ya bebek varsa diye korkumdan yapamıyorum
Yok canım içini ferah tut hsg nasıl geçti varmıymış tıkanıklıkİnş canım aslında doktor 13. Gün ilişki önerdi ama rahim filminden dolayı hafif sancım ve kananam vardı o yüzden kendi kafama göre 14. Gün değerlerdirdik normalde yumurtlama akıntım olurdu onu da görmedim umarım kiste falan dönüşmemiştir yaaa valla takip edilmediği için korku oluştu şu an bende
Canım işte 12. Gün doktora gittim çatlama olmamıştı ondan önce hiç değerlendirme olmadı rahim filmi çektireceğimden.. biraz karışık oldu belki ama yumurta 22 mm olduğunda ben rahim filmi çektim o gün adetin 12. Günüydüne zaman çatladıgını bilmiyorsun degilmi 3 gün önce dahi bi beraberlik olduysa neden olmasın çok güzel olmuş çünkü
20mm geçtikten sonra çatlar o belkide daha çatlamadıİnş canım aslında doktor 13. Gün ilişki önerdi ama rahim filminden dolayı hafif sancım ve kananam vardı o yüzden kendi kafama göre 14. Gün değerlerdirdik normalde yumurtlama akıntım olurdu onu da görmedim umarım kiste falan dönüşmemiştir yaaa valla takip edilmediği için korku oluştu şu an bende
İlk düşükten sonra adet düzenleyici olarak vermişti dr adetin 3.günü başladım üç yumurtam gelişti çatlatma iğnesiyle tek ilişkide 2kiz gebelik yaşadım birinin 9.haftada kalbi durdu diğeri sağlıklı doğdu inş.tutar sendedeKızlar iyi akşamlar yarın klomene başlıyorum ve çok heyexanlıyım ilk denemede klomenle hamile kalan oldu mu
hsg çektirdin ya kanalların açıldı şansını 2 ye katladın haberin olsun bu ay olmassa diger çok çok dikkat edersen kesin hamilesin diyebilirimİnş canım aslında doktor 13. Gün ilişki önerdi ama rahim filminden dolayı hafif sancım ve kananam vardı o yüzden kendi kafama göre 14. Gün değerlerdirdik normalde yumurtlama akıntım olurdu onu da görmedim umarım kiste falan dönüşmemiştir yaaa valla takip edilmediği için korku oluştu şu an bende
Canım doktr bidaha gel demedi bı tane daha klomen yazdı bu sefer sabah aksam kullan dedicanım belli bi seviyeye gelince çatlar büyür tabi neden büyümesin çatlar ama takibini yaptır çatlamassa kiste dönüşebilir
Allah bağışlasın kaçıncı günü iğnenin öğrendiniz gebeliğiİlk düşükten sonra adet düzenleyici olarak vermişti dr adetin 3.günü başladım üç yumurtam gelişti çatlatma iğnesiyle tek ilişkide 2kiz gebelik yaşadım birinin 9.haftada kalbi durdu diğeri sağlıklı doğdu inş.tutar sendede
Evet canım varmış valla ben de şaşırdım çünkü düşüğüm olmuştu demek sonrasında kapanmış.. işte o gün sevindik açıldı diye falan yumurta da iyi büyümüştü eşimin sperm testiyle büyük hayal kırıklığı yaşadık değerlendirme falan isteği zerre gelmedi anca 14. Gün zorlaYok canım içini ferah tut hsg nasıl geçti varmıymış tıkanıklık
benimde 4 yumurtam çatlamış inşallah benimkine çogul gebeliktir ama önce hayırlısını versin rabbim sanada çok geçmiş olsun mu deyim bilemedim canımİlk düşükten sonra adet düzenleyici olarak vermişti dr adetin 3.günü başladım üç yumurtam gelişti çatlatma iğnesiyle tek ilişkide 2kiz gebelik yaşadım birinin 9.haftada kalbi durdu diğeri sağlıklı doğdu inş.tutar sendede
bende sabah akşam kullandım çanım stresten uzak dur sebze meyve bol tüket bol su iç birden fazla yumurtan olur seninde inşallahCanım doktr bidaha gel demedi bı tane daha klomen yazdı bu sefer sabah aksam kullan dedi
22 mm olmuştu canım doktor 2-3 güne çatlar dedi bilmiyorum ki internetten araştırdım 22-24 arası çatlıyomuş işte kısmet zaten eşimde sorun var umudum yok20mm geçtikten sonra çatlar o belkide daha çatlamadı
Bu ay olmaz mı sizce doktr 3 tane yumurtan var dedi sağ tarafta ama en büyüğü 14 mm diğerleri küçük dedi kendim hesap yapıyorum yumurtlama günüm 14 gün sizce değerlendirmeliyim o günübende sabah akşam kullandım çanım stresten uzak dur sebze meyve bol tüket bol su iç birden fazla yumurtan olur seninde inşallah
eşin ilaç kullanmıyormu canım sorun kadında olunca mutlaka bi çözümü oluyor da erkekte olunca sıkıntı22 mm olmuştu canım doktor 2-3 güne çatlar dedi bilmiyorum ki internetten araştırdım 22-24 arası çatlıyomuş işte kısmet zaten eşimde sorun var umudum yok
Ah kuzum keşke ama maalesef eşimde problem çıktı sperm hızı yavaş bayağı hayal kırıklığı yaşadım tam da rahim filmi yapmışken tüplerim açılmışken öğrendim o kadar üzüldük ki anlatamamhsg çektirdin ya kanalların açıldı şansını 2 ye katladın haberin olsun bu ay olmassa diger çok çok dikkat edersen kesin hamilesin diyebilirim
tabiki degerlendir 14mm daha büyür o belli bi büyüklüüge gelince çatlar zaten sen gün aşırı degerlendir canımBu ay olmaz mı sizce doktr 3 tane yumurtan var dedi sağ tarafta ama en büyüğü 14 mm diğerleri küçük dedi kendim hesap yapıyorum yumurtlama günüm 14 gün sizce değerlendirmeliyim o günü
İnanr mısın her şeyi aynı gün öğrendim 22 mm yumurta oluştuğunu öğrendim sonra rahim filmine girdim tüpler kapalı çıktı açıldı neyse ki sonra eşimin sperm sonucu geldieşin ilaç kullanmıyormu canım sorun kadında olunca mutlaka bi çözümü oluyor da erkekte olunca sıkıntı
doktora gitmiyormu eşin canımAh kuzum keşke ama maalesef eşimde problem çıktı sperm hızı yavaş bayağı hayal kırıklığı yaşadım tam da rahim filmi yapmışken tüplerim açılmışken öğrendim o kadar üzüldük ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?