Çok teşekkür ederim yardımınız için affınıza sığınarak bı tane birşey sorabilirmiyim bnim adet baslaginicm 30 ogusts hesaplayıcı 14 yumurtlama diyor o gün mü ilişki olunca oluyor yada ondan öncesi ve sonrası da olur mu hakkını helal edin çok sordum sorutabiki degerlendir 14mm daha büyür o belli bi büyüklüüge gelince çatlar zaten sen gün aşırı degerlendir canım
İşte o gün gittik canım problem var dedi ama ameliyatlık değil dedi siz deneyin dedi ilaç verdi 3 ay sonra kontrol... işin ilginç yanı bi gebeliğim var ve istemiyorduk o zaman bir kere ilişki olmuştu 7 haftalık bebeğimin kesesi gelişmediği için kalbi durdudoktora gitmiyormu eşin canım
bak canım nar bitter çikolata keçiboynuzu ıspanak ceviz balık sarımsak yumurta kırmızı et türk kahvesi canım bunlar sperm hızını arttıran zararsız yiyecekler sen bunlardan bol bol yap yedir eşine cacık yapıyorsun ya içine 1 degil 3 sarımsak at mesela canım fazla fazla koy bu yiyeceklerden zarar gelmek aktarlar macun yapıyor ama bişey olurmu olmazmı bilmiyorumİnanr mısın her şeyi aynı gün öğrendim 22 mm yumurta oluştuğunu öğrendim sonra rahim filmine girdim tüpler kapalı çıktı açıldı neyse ki sonra eşimin sperm sonucu geldi
canım sperm kadın rahminde 36 saat yaşayabiliyor 3 gün önce dahai ilişki yeter sen o takvime bakma ovi testi al piki yakala ama gün aşırı yaparsanız denk gelir illakiÇok teşekkür ederim yardımınız için affınıza sığınarak bı tane birşey sorabilirmiyim bnim adet baslaginicm 30 ogusts hesaplayıcı 14 yumurtlama diyor o gün mü ilişki olunca oluyor yada ondan öncesi ve sonrası da olur mu hakkını helal edin çok sordum soru
Çok teşekkür ederim canım benim saolasincanım sperm kadın rahminde 36 saat yaşayabiliyor 3 gün önce dahai ilişki yeter sen o takvime bakma ovi testi al piki yakala ama gün aşırı yaparsanız denk gelir illaki
Doktor ilaç verdi canım ek takviye ekstra keçiboynuzu pekmezi aldık saraçoğlundan ceviz fındık falan başladı pek bi şey de diyemiyorum eşime üzülüyor. Ama asla şükürsüzlük yapmak istemiyorum bi gebelik oluştu çok şükür ve değerler 0 değil allahtan. Bir sperm yeter rabbim istedikten sonrabak canım nar bitter çikolata keçiboynuzu ıspanak ceviz balık sarımsak yumurta kırmızı et türk kahvesi canım bunlar sperm hızını arttıran zararsız yiyecekler sen bunlardan bol bol yap yedir eşine cacık yapıyorsun ya içine 1 degil 3 sarımsak at mesela canım fazla fazla koy bu yiyeceklerden zarar gelmek aktarlar macun yapıyor ama bişey olurmu olmazmı bilmiyorum
tabiki rabbim verdikten sonra hiç bişey engel degil ama rabbim insanogluna akılda vermiş canım yanlış anlama beni ek olrak yedir yedirebildigin kadar ona deme çocuk için diye haberi olmadan türk kahvesi yap yemekte ıspanak yap herşeyi bilmek zorunda degil eşlerimiz eşinin üzülmesini istememen de çok güzel bişey ona bellli etmeden yap canım senDoktor ilaç verdi canım ek takviye ekstra keçiboynuzu pekmezi aldık saraçoğlundan ceviz fındık falan başladı pek bi şey de diyemiyorum eşime üzülüyor. Ama asla şükürsüzlük yapmak istemiyorum bi gebelik oluştu çok şükür ve değerler 0 değil allahtan. Bir sperm yeter rabbim istedikten sonra
tabiki rabbim verdikten sonra hiç bişey engel degil ama rabbim insanogluna akılda vermiş canım yanlış anlama beni ek olrak yedir yedirebildigin kadar ona deme çocuk için diye haberi olmadan türk kahvesi yap yemekte ıspanak yap herşeyi bilmek zorunda degil eşlerimiz eşinin üzülmesini istememen de çok güzel bişey ona bellli etmeden yap canım sen
Çok haklısın canım aynen öyle yapacağım bilgilerin için derdimi dinlediğin için çok teşekkür ederim rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar verir inş en kısa sürede.. senin bat ne zaman peki inş hemen olur
Oyyy maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah bata göre hesaplanıyor zaten bat ne zamandısaol canım bi yardımım olduysa ne mutlu bana benim bebiş yolda ablası geliyor ama kaç haftalık onu bilmiyorum inş yarın ögrenecegim
Ay pardon sat olacakOyyy maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah bata göre hesaplanıyor zaten bat ne zamandı
4 temmuzdu canım saol darısı isteyen herkesin başına inşallahOyyy maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah bata göre hesaplanıyor zaten bat ne zamandı
Ay pardon sat olacak
bende yanlış yazmışım zaten sat 6 tummuz bat 4 agustostu canımAy pardon sat olacak
İnş canım benim.. 5 haftalıktır sanırım4 temmuzdu canım saol darısı isteyen herkesin başına inşallah
evet canım 5 hafta 1 günlük çıkıyor hesaplamalarda bakalım doktor ne diyecek :)İnş canım benim.. 5 haftalıktır sanırım
Bu arada söylemeyi unuttum canım 2 yumurtam oluşmuş biri 22 mm diğerini doktor söylemedi ama büyükçeydi o da aynı anda mı çatlıyor bunlar biri sonra çatlasa ne güzelbende yanlış yazmışım zaten sat 6 tummuz bat 4 agustostu canım
bende yanlış yazmışım zaten sat 6 tummuz bat 4 agustostu canım
olabilir canım farklı günde çatlayabilirBu arada söylemeyi unuttum canım 2 yumurtam oluşmuş biri 22 mm diğerini doktor söylemedi ama büyükçeydi o da aynı anda mı çatlıyor bunlar biri sonra çatlasa ne güzel
Onlar da aynı hesabı yapıyor canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet canım 5 hafta 1 günlük çıkıyor hesaplamalarda bakalım doktor ne diyecek :)
Burda bi bayan aynı gün çatlama olur dedi canım kafam karıştı neyse artık 10 güne kadar öğreniriz her şeyiolabilir canım farklı günde çatlayabilir
çatlatma ignesi vurulduysan hepsi aynı günde çatlar ama vurulmadıysan farklı gündede çatlayabilir normal bi kadın 1 yumurta yumurtluyor fazla olanda vardır ama genelde 1 yumurta çok yumurtlayanlar farklı günlerde 2 kez pik görebiliyorlar herkeste olmuyor tabi ama olma ihtimalide varBurda bi bayan aynı gün çatlama olur dedi canım kafam karıştı neyse artık 10 güne kadar öğreniriz her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?