Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi vurulmadı canım ultrasonda iki yumurta vardı doktor bi tanesi çok güzel büyümüş dedi zaten bi tane yeter dedi diğeriyle ilgili bi şey demedi kağıdı verdi baktım diğeri de büyükçeydi... ya var ya resmen araştırmalar sayesinde uzman olmuşuz

ben geçen ay klomen kullanmıştım kontrole gittigimde doktorum yumurtamın birinin çatlamak üzere oldugunu diger ikisininde büyümeye başladıgını söylemişti ben geçen ay 2 farklı günde çatlamam olmuştu mesela ama hamile kalamamıştım bu ay igne ile kaldım bidahaki ay sende doktorundan igne isteyebilirsin ısrarla bazıları az yumurta diye vermiyor bazıları çok yumurta diye vermiyor

Aaa gerçekten mi canım umut oldun şu an bana ben de bu ay 2 kere yumurtlayabilriim o zaman diğeri kaçmış diye üzüldüm belki bu diğeriyle olur o zaman..

Çift yumurtlama çok nadir görülen bi şeymiş benim o mu canım hakkını helal et bu arada kafanı ağrıttım ya sorularımla
helal olsun ne demek canım evet normalde ayda 1 yumurta yumurtlar kadınlar nadir çogul olur bide klomen vs ilaçlar kullanıldıysa çogul oluyor canım

İlk gebeliğim klomen ve catlatma iğnesi ile oldu ilk yapışta hamile kaldım..ikinci gebeliğimde de ikinci çatlatmada oldu .3 düşünüyorum acaba bu 3.denemede mi olacak hakkınızda hayırlısı olsun

Hiç silkeleme iş yapma canım bosver bebişinden kıymetli değil. Ben hamile olunca sadece yemek yapmayı planlıyorum

Merhaba yanlış yere yazmisiniz buraya alıntı yaptım burdaki herkez klomen kullandı. Mesajları okuyun isterseniz w .Rabbim bilir ne zaman olacağını bazıları 2. Ayda bazıları 1. Ayda oluyor kısmet. Ben 4. Ayima girdim şu an son günüm hapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…