- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Çatlatma iğnesi vurulmadı canım ultrasonda iki yumurta vardı doktor bi tanesi çok güzel büyümüş dedi zaten bi tane yeter dedi diğeriyle ilgili bi şey demedi kağıdı verdi baktım diğeri de büyükçeydi... ya var ya resmen araştırmalar sayesinde uzman olmuşuzçatlatma ignesi vurulduysan hepsi aynı günde çatlar ama vurulmadıysan farklı gündede çatlayabilir normal bi kadın 1 yumurta yumurtluyor fazla olanda vardır ama genelde 1 yumurta çok yumurtlayanlar farklı günlerde 2 kez pik görebiliyorlar herkeste olmuyor tabi ama olma ihtimalide var
ben geçen ay klomen kullanmıştım kontrole gittigimde doktorum yumurtamın birinin çatlamak üzere oldugunu diger ikisininde büyümeye başladıgını söylemişti ben geçen ay 2 farklı günde çatlamam olmuştu mesela ama hamile kalamamıştım bu ay igne ile kaldım bidahaki ay sende doktorundan igne isteyebilirsin ısrarla bazıları az yumurta diye vermiyor bazıları çok yumurta diye vermiyorÇatlatma iğnesi vurulmadı canım ultrasonda iki yumurta vardı doktor bi tanesi çok güzel büyümüş dedi zaten bi tane yeter dedi diğeriyle ilgili bi şey demedi kağıdı verdi baktım diğeri de büyükçeydi... ya var ya resmen araştırmalar sayesinde uzman olmuşuz
Aaa gerçekten mi canım umut oldun şu an bana ben de bu ay 2 kere yumurtlayabilriim o zaman diğeri kaçmış diye üzüldüm belki bu diğeriyle olur o zaman..ben geçen ay klomen kullanmıştım kontrole gittigimde doktorum yumurtamın birinin çatlamak üzere oldugunu diger ikisininde büyümeye başladıgını söylemişti ben geçen ay 2 farklı günde çatlamam olmuştu mesela ama hamile kalamamıştım bu ay igne ile kaldım bidahaki ay sende doktorundan igne isteyebilirsin ısrarla bazıları az yumurta diye vermiyor bazıları çok yumurta diye vermiyor
evet biri büyük digeride bi kaç santim küçük ondanAnca bu şekilde yükleyebildim canım bakabilir misin
Çift yumurtlama çok nadir görülen bi şeymiş benim o mu canımevet biri büyük digeride bi kaç santim küçük ondan
helal olsun ne demek canım evet normalde ayda 1 yumurta yumurtlar kadınlar nadir çogul olur bide klomen vs ilaçlar kullanıldıysa çogul oluyor canımÇift yumurtlama çok nadir görülen bi şeymiş benim o mu canımhakkını helal et bu arada kafanı ağrıttım ya sorularımla
Evet canım ilk kez klomen kullandım hayırlısı olsunhelal olsun ne demek canım evet normalde ayda 1 yumurta yumurtlar kadınlar nadir çogul olur bide klomen vs ilaçlar kullanıldıysa çogul oluyor canım
İlk gebeliğim klomen ve catlatma iğnesi ile oldu ilk yapışta hamile kaldım..ikinci gebeliğimde de ikinci çatlatmada oldu .3 düşünüyorum acaba bu 3.denemede mi olacakSelam kızlar :) bende de pco var bugün kontrole gittim kistlerin küçük dedi 1 yıldır evliyim deniyoruz ama nasip olmadı daha. Klomen verdi bugün pazt gel dedi çatlatma iğnesi yapıcaklar galiba, ümitlenmelimiyim klomenle ilk ay hamile kalanınız oldu mu hiçbu arada Allah hepimize nasip etsin tez zamanda beklemek zor ❤
Hiç silkeleme iş yapma canım bosver bebişinden kıymetli değil. Ben hamile olunca sadece yemek yapmayı planlıyorumbizim burda 1 yılımız kaldı biz de apart daire kraladık burdaki halılarda hafif yolluk gibi çok hafif ben 2 günde bi çırpıyorum bugün çırparken sag kasıgıma igne battı yumurta akı gibi akıntım çogaldı doguma kadar km silkelerse silkelesin ben silkelemicem tövbe
aynen öyle yapıcam canım valla bugün anladım bi kez dahaHiç silkeleme iş yapma canım bosver bebişinden kıymetli değil. Ben hamile olunca sadece yemek yapmayı planlıyorum
İlk gebeliğim klomen ve catlatma iğnesi ile oldu ilk yapışta hamile kaldım..ikinci gebeliğimde de ikinci çatlatmada oldu .3 düşünüyorum acaba bu 3.denemede mi olacakhakkınızda hayırlısı olsun
Darısı sizlere kuzumyaaa ne güzel, insallah bakalim hayirlisi Allahtan ❤
Ben anneme geldim çekirdek çitliyoz ana kız sen napıyosunKızlaar napıyosunuz
Oh afiyet olsun bende tv izliyordumBen anneme geldim çekirdek çitliyoz ana kız sen napıyosun
görümceler gidecek hazırlık yaptım gideceklerde canım sen ne yapıyorsun nasılsın biraz geç oldu amaKızlaar napıyosunuz
Merhaba yanlış yere yazmisiniz buraya alıntı yaptım burdaki herkez klomen kullandı. Mesajları okuyun isterseniz w .Rabbim bilir ne zaman olacağını bazıları 2. Ayda bazıları 1. Ayda oluyor kısmet. Ben 4. Ayima girdim şu an son günüm hapta.Arkadaşlar merhaba ben geçen ay ilk defa klomen kullandim 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı adetliyken gittim kistim oluştu doğum kontrol hapı verdi bugün gittim kist erimiş 2.kez klomene başladım siz de kaçincida oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?