Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon 3. Ayima girdim yanlış yazmışım

Sağolun teşekkürler burda yeniyim inşallah bu sefer olur sizin ve tüm isteyenlerin

Günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı doktora mesaj attım olsa çıkardı dedi oda adet olunca gel dedi artık kısmet tekrar gidicem inşallah adet çok geçmeden gelir

Bu ay olmaz mı sizce doktr 3 tane yumurtan var dedi sağ tarafta ama en büyüğü 14 mm diğerleri küçük dedi kendim hesap yapıyorum yumurtlama günüm 14 gün sizce değerlendirmeliyim o günü
Büyüyebilir bence benimki de 15-16-17 ydi 3 gün sonra doktora gittim 22 olmustu catlatma ıgnesı vuruldum

Günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı doktora mesaj attım olsa çıkardı dedi oda adet olunca gel dedi artık kısmet tekrar gidicem inşallah adet çok geçmeden gelir
Canım bugün kaçıncı günün iğneyle beraber? Canınıda sıkmamışsındır diye düşünüyorum çünkü zaten hayırlı doğru bi zaman olsaydı bebişin sana gelmiş olurdu zamanını bekliyor

Bugün 15 canım dediğin gibi sağlıklı olsunda bir ay geç olsun gibi düşündüm Allah biliyor zamanını evet üzülmedim bugün 12.gün yaparken daha çok üzüldüm bugün zaten böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim

Bugün gelir bence adetin bende öyle olmuştu tam iğneyi vurulduğum saatte 15. Günü geldi

Bu ay farklı bi iğneye başlayacağım bende klomen artı iğne kullanıcam şimdi doktordan çıktım. Eğer olmazsada ara vericez bi süre

Kızlar günaydın ben yurtdışına çıkıyorum intermetim olmayabilir çok giremeyebilirim buraya o yüzden haber veriyim dedim yanlış anlamayın sakın döner dönmez yazarım kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…