- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Pardon 3. Ayima girdim yanlış yazmışımMerhaba yanlış yere yazmisiniz buraya alıntı yaptım burdaki herkez klomen kullandı. Mesajları okuyun isterseniz w .Rabbim bilir ne zaman olacağını bazıları 2. Ayda bazıları 1. Ayda oluyor kısmet. Ben 4. Ayima girdim şu an son günüm hapta.
Sağolun teşekkürler burda yeniyim inşallah bu sefer olur sizin ve tüm isteyenlerinMerhaba yanlış yere yazmisiniz buraya alıntı yaptım burdaki herkez klomen kullandı. Mesajları okuyun isterseniz w .Rabbim bilir ne zaman olacağını bazıları 2. Ayda bazıları 1. Ayda oluyor kısmet. Ben 4. Ayima girdim şu an son günüm hapta.
bugun yaptim cizgi yok malesef 29 da catlatmayla olsa cikardi sanirim
adet gününe kadar bekle canımbugun yaptim cizgi yok malesef 29 da catlatmayla olsa cikardi sanirim
Günaydın canımm, bugün doktora gidiyosun görümceler gittiğine göregörümceler gidecek hazırlık yaptım gideceklerde canım sen ne yapıyorsun nasılsın biraz geç oldu ama
Neye dikkat edersehsg çektirdin ya kanalların açıldı şansını 2 ye katladın haberin olsun bu ay olmassa diger çok çok dikkat edersen kesin hamilesin diyebilirim
Çatlatma ignesi vurulunca hepsı aynı gün catlamıyor mu acabaolabilir canım farklı günde çatlayabilir
Büyüyebilir bence benimki de 15-16-17 ydi 3 gün sonra doktora gittim 22 olmustu catlatma ıgnesı vuruldumBu ay olmaz mı sizce doktr 3 tane yumurtan var dedi sağ tarafta ama en büyüğü 14 mm diğerleri küçük dedi kendim hesap yapıyorum yumurtlama günüm 14 gün sizce değerlendirmeliyim o günü
Canım bugün kaçıncı günün iğneyle beraber? Canınıda sıkmamışsındır diye düşünüyorum çünkü zaten hayırlı doğru bi zaman olsaydı bebişin sana gelmiş olurduGünaydın kızlar test yaptım negatif çıktı doktora mesaj attım olsa çıkardı dedi oda adet olunca gel dedi artık kısmet tekrar gidicem inşallah adet çok geçmeden gelir
pik oldugun güne canımNeye dikkat ederse
Bugün 15 canım dediğin gibi sağlıklı olsunda bir ay geç olsun gibi düşündüm Allah biliyor zamanınıCanım bugün kaçıncı günün iğneyle beraber? Canınıda sıkmamışsındır diye düşünüyorum çünkü zaten hayırlı doğru bi zaman olsaydı bebişin sana gelmiş olurduzamanını bekliyor
Bugün gelir bence adetin bende öyle olmuştu tam iğneyi vurulduğum saatte 15. Günü geldiBugün 15 canım dediğin gibi sağlıklı olsunda bir ay geç olsun gibi düşündüm Allah biliyor zamanını ❤evet üzülmedim bugün 12.gün yaparken daha çok üzüldüm bugün zaten böyle bir şey olacağını tahmin etmiştim
olsun canım üzülme bidahaki aya inşallahGünaydın kızlar test yaptım negatif çıktı doktora mesaj attım olsa çıkardı dedi oda adet olunca gel dedi artık kısmet tekrar gidicem inşallah adet çok geçmeden gelir
hemen pes etmek yok canımBu ay farklı bi iğneye başlayacağım bende klomen artı iğne kullanıcam şimdi doktordan çıktım. Eğer olmazsada ara vericez bi süre
Doktorum kendiisi ara verelim olmazsa bu ayda dezi cünkü yumurtalıklar yoruluyormushemen pes etmek yok canım
Beslenmenin etkisi var mı acaba ben hic süt ve süt ürünleri meyve sebze tüketmiyorum hem hamur börek et tavuk yemekleri yiyorum..pik oldugun güne canım
Nasıl iğne kuzum gonal f mihemen pes etmek yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?