- 18 Kasım 2019
- 5.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.100
- 198
Hayırlı yolculuklar bebeğimKızlar günaydın ben yurtdışına çıkıyorum intermetim olmayabilir çok giremeyebilirim buraya o yüzden haber veriyim dedim yanlış anlamayın sakın döner dönmez yazarım kendinize dikkat edin
Kaçıncı günün canım iğne olduysan onun kaçıncı günü yaniKızlar dün Albi test aldım ilk birsey yoktu sabah baktım bariz çizgi var adetim iki gün geçti ağrım ve akıntım var acaba geç çıkan test yanıltıcımı
Ayın 10 unda olmam lazımdıKaçıncı günün canım iğne olduysan onun kaçıncı günü yani
Bir test daha yapmanı öneririm var gibi klomen ve ovitrelle mi kullandınAyın 10 unda olmam lazımdı
Beslenmenin etkisi var mı acaba ben hic süt ve süt ürünleri meyve sebze tüketmiyorum hem hamur börek et tavuk yemekleri yiyorum..
Randevun kaçta güzellikafiyet olsun canım ben günlük yogurtlu bişey yaptım hep sarımsaklı sarımsagın erkeklerde etkisi var kesin ya mantıydı cacıktı illa ki sarımsaklı yogurtlu yaptım ortaya yediklerin sakıncalı degil kızartma türü fazla tüketmemeye çalış sebze yemekleri çok yaptım hergün diyecegim kadar hamur işi hiç tüketmedim diyebilirim ayda bi içli o kadar canım yiyeceklerin etkisi çok sarımsagın sperm sayısı arttırdıgını ögrenmiştim mesela ama bunu eşime bak bu buna iyi geliyor diye degil de canım istiyor diyordum strese sokmadan hem ben sebzeye meyveye bayılırım
canım klomen bidaha ki aya da etki ediyormuş muhtemelen o yüzden dedi bi ay ara vermene gerek kalmadan hamiş olurusn inşDoktorum kendiisi ara verelim olmazsa bu ayda dezi cünkü yumurtalıklar yoruluyormus
owitrella mı ne ismini tam yazamamış olabilrim ben onu vuruldum bi kere canım ilk kullanmam da da hamile kaldımNasıl iğne kuzum gonal f mi
3 te canım saat sayıyorum heycanlıyım birazRandevun kaçta güzellik
testge göre var ama ilk en fazla 10 dk da çıkmalıydı bi arkadaşıma da dedim yanıldım ama sonradan çizgi sebepsiz çıkamaz bana göre kan versene canım sen bi aklın kalmasın yoksa benim gibi 15 test yaparsın heraldeKızlar dün Albi test aldım ilk birsey yoktu sabah baktım bariz çizgi var adetim iki gün geçti ağrım ve akıntım var acaba geç çıkan test yanıltıcımı
Hew onu biliyorum bende ovitrelle vuruldum bebeğim bide klomenin başka iğne versiyonu var ya yumurta büyütmek için gonal f oda dedim acaba onu mu kullanacakowitrella mı ne ismini tam yazamamış olabilrim ben onu vuruldum bi kere canım ilk kullanmam da da hamile kaldım
Hadi inşallah keseyi görürsün resmini bekliyoruz minişin3 te canım saat sayıyorum heycanlıyım biraz
Kaçıncı günün canım iğne olduysan onun kaçıncı günü yani
Anladım canım çizgi pembe duruyor kuruma çizgisi gri oluyor genelde başka bir marka test ile tekrar yap olabilir tabicnm iğne yapmadımki yumurtlama testiyle takip ettim catlamayıda ayın onu adet günüm
canım sen bu ay onu kullansan doktoruna önersen bi bakalım ne diyecekHew onu biliyorum bende ovitrelle vuruldum bebeğim bide klomenin başka iğne versiyonu var ya yumurta büyütmek için gonal f oda dedim acaba onu mu kullanacak
tamam canım görünürse bende sizlere atarım ama erken gerçi 1500 ile 3000 hcg de görünüyormuş şans bakalım benim bişey dikkatimi çekti karnımın şişligi inmedi ben sıfır bedenim dar giyince asla karnım çıkmazdı şimdi çok çıkıyorHadi inşallah keseyi görürsün resmini bekliyoruz minişin
Ah o korku çok kötütestge göre var ama ilk en fazla 10 dk da çıkmalıydı bi arkadaşıma da dedim yanıldım ama sonradan çizgi sebepsiz çıkamaz bana göre kan versene canım sen bi aklın kalmasın yoksa benim gibi 15 test yaparsın heraldegününde geçmiş neden olmasın
Ben onu ilk başta sordum klomeni bilmiyodum senin ona ihtiyacın yok dedi yumurtlama sıkıntısı yokki bende o klomenin yetersiz geldiği kişilere veriliyorcanım sen bu ay onu kullansan doktoruna önersen bi bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?