- 18 Kasım 2019
- 5.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.100
- 198
Gazdır yavrum o ne olacaktamam canım görünürse bende sizlere atarım ama erken gerçi 1500 ile 3000 hcg de görünüyormuş şans bakalım benim bişey dikkatimi çekti karnımın şişligi inmedi ben sıfır bedenim dar giyince asla karnım çıkmazdı şimdi çok çıkıyor
zamanında çatlatılırsa olmaz canım aslında yumurta sıkıntın yok ama hani çogaltmakta şansı arttırır biri tutmassa biri tutar diye düşündüm canımBen onu ilk başta sordum klomeni bilmiyodum senin ona ihtiyacın yok dedi yumurtlama sıkıntısı yokki bende o klomenin yetersiz geldiği kişilere veriliyorfazlaca yumurta oluyor bende onu kullansam kist olur muhtemelen
canım korku sonucu degiştirmiyor bi kan ver geçmiş günün kanda en dogrusu çıkarAh o korku çok kötü
6 yumurta vardı kızçe daha ne çoğalacak benimde canımı o sıktı ben normalde ovulasyon testi ile denerkende hep istediğim aylar gebe kaldım tek yumurta ile doğal ilaçsız şimdi altı yumurta vardı olmadı nasip iştezamanında çatlatılırsa olmaz canım aslında yumurta sıkıntın yok ama hani çogaltmakta şansı arttırır biri tutmassa biri tutar diye düşündüm canım
bakalım doktor ne diyecek :)Gazdır yavrum o ne olacak
maşşallah maşşallah canım sana 40 bin kere hemde çok güzel aynen şans rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi evlat verecek sana zamanı var işte kuzum o zamn gelmeyince ne yaparsak yapalım vermiyor rabbim en güzel zamnda verecek sana6 yumurta vardı kızçe daha ne çoğalacak benimde canımı o sıktı ben normalde ovulasyon testi ile denerkende hep istediğim aylar gebe kaldım tek yumurta ile doğal ilaçsız şimdi altı yumurta vardı olmadı nasip işte
Bende tamamen şans kısmet nasip diyorum çok garip geldi bir yumurta ile olurken altı ile olmaması gerçi ilişkiler çok stresli oldu bu ay zorunlu olunca ona yordum bende bu ay stresi çöpe atıyorummaşşallah maşşallah canım sana 40 bin kere hemde çok güzel aynen şans rabbim hayırlı zamanda hayırlı bi evlat verecek sana zamanı var işte kuzum o zamn gelmeyince ne yaparsak yapalım vermiyor rabbim en güzel zamnda verecek sana
bak canım ben 6 kaldeşim en son biziz ikizimle benim yani annem 15 yaşında evlemiş 3 yıl ara ile abilerimi ve ablamı dogurmuş en küçük abimden sonra korunmuş sonra annem menopoza girmiş tam korunmayı bırakmış 7 yıl regl olmamış annem 7 yıl sonra bize hamile kalmış 50 yaşlarında mucizeye bak rabbim verdimi veriyor annem öyle hastaneye gidip kontrolde olmamış eski zamn insanları işte dogum yaparken ikiz oldugumuzu ögrenmiş bunu duyunca bayılmış hepimizide evde ebe kadın dogurtmuş6 yumurta vardı kızçe daha ne çoğalacak benimde canımı o sıktı ben normalde ovulasyon testi ile denerkende hep istediğim aylar gebe kaldım tek yumurta ile doğal ilaçsız şimdi altı yumurta vardı olmadı nasip işte
Vay maşallah ne varsa eskilerde var zaten onlar çok sağlıklı maşallah bizim yediğimizden içtiğimizden olsa gerek çürük elma gibiyizbak canım ben 6 kaldeşim en son biziz ikizimle benim yani annem 15 yaşında evlemiş 3 yıl ara ile abilerimi ve ablamı dogurmuş en küçük abimden sonra korunmuş sonra annem menopoza girmiş tam korunmayı bırakmış 7 yıl regl olmamış annem 7 yıl sonra bize hamile kalmış 50 yaşlarında mucizeye bak rabbim verdimi veriyor annem öyle hastaneye gidip kontrolde olmamış eski zamn insanları işte dogum yaparken ikiz oldugumuzu ögrenmiş bunu duyunca bayılmış hepimizide evde ebe kadın dogurtmuş
aynen canım annem etsiz kuyruk yagsız tereyagsız yemek yemezlermiş bide çiftçiymiş ailem agır güneş altında iş yapıyorlarmış valla taş gibiler biz olsak hamile isek düşük yaparız o işlerde yediklerimizde herşey ama manava gidiyorsun domatesin içi beyaz suyu su degil salatalık lastikli su gibi herşey hormonlu herşeyVay maşallah ne varsa eskilerde var zaten onlar çok sağlıklı maşallah bizim yediğimizden içtiğimizden olsa gerek çürük elma gibiyiz
Her şey beslenme kaynaklı kesinlikle gerçekten şuan herşeyi doğal bulmakta biraz imkansızaynen canım annem etsiz kuyruk yagsız tereyagsız yemek yemezlermiş bide çiftçiymiş ailem agır güneş altında iş yapıyorlarmış valla taş gibiler biz olsak hamile isek düşük yaparız o işlerde yediklerimizde herşey ama manava gidiyorsun domatesin içi beyaz suyu su degil salatalık lastikli su gibi herşey hormonlu herşey
aynen öyle valla mecburende yiyoruz bile bileHer şey beslenme kaynaklı kesinlikle gerçekten şuan herşeyi doğal bulmakta biraz imkansız
Başka test yaptım negatif morel diplerdecanım korku sonucu degiştirmiyor bi kan ver geçmiş günün kanda en dogrusu çıkar
Canım doktorum banada dedi tek klomen ya da femarayla gidersek aynı ilacı üst üste alınca vücut alışıyo daha az tepki veriyo yani 2 yumurtan falan olur bence dedi istersen menopur iğne ve klomen beraber verelim ihtimali arttırırız dedi çoğul gebelikte istediğim için ben ondan öyle denicez bu aydaBen onu ilk başta sordum klomeni bilmiyodum senin ona ihtiyacın yok dedi yumurtlama sıkıntısı yokki bende o klomenin yetersiz geldiği kişilere veriliyorfazlaca yumurta oluyor bende onu kullansam kist olur muhtemelen
Canım bende de bu ay testlerde bi kaç kez sonradan cizgi cıktı biri bariz belliydi hattaa tmıştımda buraya 4 saat sonra ama malesef bat geldi ondan cok umutlanma sonra üzülüyosynBaşka test yaptım negatif morel diplerde
Canım bende öyle oldum ilk gebeliğimde de istemeye başladığımda ovü falan kullanmadım korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım 2. De ovülasyon aldım ilk ay olmadı 2. Ay oldu onda da bunda şimdi 3. Aya giriyorum stres etkiliyor bence diğerlerinde daha rahattık bunda ben sürekli catlatmadan sonra test yaptım stres ettim kendimi artık bu ay öyle yapmıcam inşallahBende tamamen şans kısmet nasip diyorum çok garip geldi bir yumurta ile olurken altı ile olmaması gerçi ilişkiler çok stresli oldu bu ay zorunlu olunca ona yordum bende bu ay stresi çöpe atıyorum
Canım hala hiç bi leke kan görmediysen baktır bence artmış olabilir belki değerinKizlar meraba birsey sorucam. Ben 6ay once dis gebelik ameliyati gecirdim sol tup ve yumurtaligim alinmisti. ondan sonra adetlerim duzensiz devam ediyor ama ortalama 30 gunluk sikluslar. bi hafta once adet im olmasi gereken tahmin gunumde baktirdim beta 0,49 cikti suan 14 gun gecikti tekrar baktirsammi yaa .okadar mutsuz bi surec icerisindeyimki Allah dusmanima bile yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?