İdrarda da cıkar varsa bi idrar testi al yap hemenHicbi kan lekesi gormedim boyle petnir gibi akintim oldu bikacgun gecti gitti bende adet olacagim ha bugun ha yarin diye oturdum bekliorum yaa.
Kesinlikle stres kaynaklı bence kaç yumurta olmuştu klomen ile seninCanım bende öyle oldum ilk gebeliğimde de istemeye başladığımda ovü falan kullanmadım korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım 2. De ovülasyon aldım ilk ay olmadı 2. Ay oldu onda da bunda şimdi 3. Aya giriyorum stres etkiliyor bence diğerlerinde daha rahattık bunda ben sürekli catlatmadan sonra test yaptım stres ettim kendimi artık bu ay öyle yapmıcam inşallah
gittim canım yeni geldim bakın kimi getirdimBu Son Olsun canımm gittin mi doktora sen naptın?
Hoşgelmiş minikgittim canım yeni geldim bakın kimi getirdimdarısı size canlarım üzülmeyin olurmu rabbim tez zamnda sizede versin hep dualarımdasınız
amin canım darısı hepinize inşallahHo
Hoşgelmiş minikdarısı başımıza
Klomenle 1 oluştu ama düşük sonrası ilk aydı doktor hemen olsun diye verdi sonra 2. Ay femara ile 3 tane oluştuKesinlikle stres kaynaklı bence kaç yumurta olmuştu klomen ile senin
Yaa annesi sağ salim kucagında da görelim inşallahgittim canım yeni geldim bakın kimi getirdimdarısı size canlarım üzülmeyin olurmu rabbim tez zamnda sizede versin hep dualarımdasınız
amin canım saol darısı başın inşallahYaa annesi sağ salim kucagında da görelim inşallah
Anladım canım inşallah iğneler ile çok çok oluşur ikiz üçüz tutarKlomenle 1 oluştu ama düşük sonrası ilk aydı doktor hemen olsun diye verdi sonra 2. Ay femara ile 3 tane oluştu
İnşallah canımmamin canım saol darısı başın inşallah
Ay inşallah ikiz olsun çok isterim, ama 6-7 yumurta falan olur diyede korkuyorum o iğne öyle yapabiliyormus cünkü. Bakalım hayırlısı olsun, ptesi kontrole gidicem büyümüş olurlarsa çatlatcazAnladım canım inşallah iğneler ile çok çok oluşur ikiz üçüz tutar
Naptın canım test ne çıktı?Ben kendimden umutsuzum bacim. Senin sansinla bi gidip alip gelip bakayim bakalim
Benim 8 yumurta oldu 6 tanesi 15 üzeri yinede altız falan olmadı hatta hiç olmadıAy inşallah ikiz olsun çok isterim, ama 6-7 yumurta falan olur diyede korkuyorum o iğne öyle yapabiliyormus cünkü. Bakalım hayırlısı olsun, ptesi kontrole gidicem büyümüş olurlarsa çatlatcaz
bugün kontrole gittim yumurtan çok güzel gelismiş iğneyi al gel dedi aldım işte yaptı çatlatma iğnesini çok korkuyorum klomenle ilk defa çatlatma iğnesi yaptım daha öncesinde femara kullanıyordum bu ay benim son şansım çünkü okullar açılıyor okullar açılınca tedavim aksıyor hastaneye falan gidemiyorum sürekli çok mutsuzumklomen işe yarar inşallah canım aklına takılan bişey olursa sorabilirsin bize burdakilerin hepsi klomen kullandık şimdi test yapıyoruz artık hep birlikte üzülüp hep birlikte seviniyoruz
beni bidaha çağırmadi yine klomen verdi bunu sefer günde iki kere iç dedi ne iğne ne birşey hiç birşey demedi ya bide özel doktr herkez çok övüyor flnBüyüyebilir bence benimki de 15-16-17 ydi 3 gün sonra doktora gittim 22 olmustu catlatma ıgnesı vuruldum
canım inşllah tutar eşine her akşam kahve içir türk kahvesi bunlardan zarar gelmez hani güvenilirliginden emin degilim diyebildigimiz yiyeceklerden degil bunlar sarımsak sogan candır yeşillik candır kızartma türü yemekler degilde sebxe türü yemekler seçebiliriz canım bide ovi testi al eczaneden işini şansa burakma takip et ovi testi ile garantile işinibugün kontrole gittim yumurtan çok güzel gelismiş iğneyi al gel dedi aldım işte yaptı çatlatma iğnesini çok korkuyorum klomenle ilk defa çatlatma iğnesi yaptım daha öncesinde femara kullanıyordum bu ay benim son şansım çünkü okullar açılıyor okullar açılınca tedavim aksıyor hastaneye falan gidemiyorum sürekli çok mutsuzum
Aynen canım sağlıkla olsundaBenim 8 yumurta oldu 6 tanesi 15 üzeri yinede altız falan olmadı hatta hiç olmadıkorkma hiç Allah verinde sağlıkla kaç olursa razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?