Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle stres kaynaklı bence kaç yumurta olmuştu klomen ile senin

Anladım canım inşallah iğneler ile çok çok oluşur ikiz üçüz tutar
Ay inşallah ikiz olsun çok isterim, ama 6-7 yumurta falan olur diyede korkuyorum o iğne öyle yapabiliyormus cünkü. Bakalım hayırlısı olsun, ptesi kontrole gidicem büyümüş olurlarsa çatlatcaz

Ay inşallah ikiz olsun çok isterim, ama 6-7 yumurta falan olur diyede korkuyorum o iğne öyle yapabiliyormus cünkü. Bakalım hayırlısı olsun, ptesi kontrole gidicem büyümüş olurlarsa çatlatcaz
Benim 8 yumurta oldu 6 tanesi 15 üzeri yinede altız falan olmadı hatta hiç olmadı korkma hiç Allah verinde sağlıkla kaç olursa razıyız

klomen işe yarar inşallah canım aklına takılan bişey olursa sorabilirsin bize burdakilerin hepsi klomen kullandık şimdi test yapıyoruz artık hep birlikte üzülüp hep birlikte seviniyoruz
bugün kontrole gittim yumurtan çok güzel gelismiş iğneyi al gel dedi aldım işte yaptı çatlatma iğnesini çok korkuyorum klomenle ilk defa çatlatma iğnesi yaptım daha öncesinde femara kullanıyordum bu ay benim son şansım çünkü okullar açılıyor okullar açılınca tedavim aksıyor hastaneye falan gidemiyorum sürekli çok mutsuzum

Hanımlar birşey soracaktım ,
Öncelikle herkese merhabalar
Geçen ay klomen femera ve bir ilaç daha kullandım estrofem. Yumurtlama bayrama denk geldiği için aşılama yapılamadı , boşuna kullandım . Normalde dün regl olmam gerekiyordu . Klomen ve kullandığım diğer ilaçlar gecikme yapar mu ? Yardım lütfen

Hanımlar birşey soracaktım ,
Öncelikle herkese merhabalar
Geçen ay klomen femera ve bir ilaç daha kullandım estrofem. Yumurtlama bayrama denk geldiği için aşılama yapılamadı , boşuna kullandım . Normalde dün regl olmam gerekiyordu . Klomen ve kullandığım diğer ilaçlar gecikme yapar mu ? Yardım lütfen

canım inşllah tutar eşine her akşam kahve içir türk kahvesi bunlardan zarar gelmez hani güvenilirliginden emin degilim diyebildigimiz yiyeceklerden degil bunlar sarımsak sogan candır yeşillik candır kızartma türü yemekler degilde sebxe türü yemekler seçebiliriz canım bide ovi testi al eczaneden işini şansa burakma takip et ovi testi ile garantile işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…