- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
yapabilir canım klomeni biliyorum dedigin ilaçlar arasında klomen yapabiliyor ama hamilelikte olabilir belki diyorsan kan ver canım bi kesinleştirHanımlar birşey soracaktım ,
Öncelikle herkese merhabalar
Geçen ay klomen femera ve bir ilaç daha kullandım estrofem. Yumurtlama bayrama denk geldiği için aşılama yapılamadı , boşuna kullandım . Normalde dün regl olmam gerekiyordu . Klomen ve kullandığım diğer ilaçlar gecikme yapar mu ? Yardım lütfen
canım demedimi sana şu gün kontrole gel diye baktın ilgisiz bi doktor degiştir canım valla hiç çekinmeden zamnın boşa gidiyor umudun boşa gidiyor kafanda bir sürü sorular ne gerek her şeyi sorabilecegin hatta sen sormadan anlatacagın bi doktora git canımbeni bidaha çağırmadi yine klomen verdi bunu sefer günde iki kere iç dedi ne iğne ne birşey hiç birşey demedi ya bide özel doktr herkez çok övüyor fln
evde test mi yapsam ki yarın sonuçta daha 1 gün oldu ama kalbim pır pır ediyor .yapabilir canım klomeni biliyorum dedigin ilaçlar arasında klomen yapabiliyor ama hamilelikte olabilir belki diyorsan kan ver canım bi kesinleştir
sabah ilk edrarla yap canım yada gün içinde sıkıştıgında da yapabilirsin ben sabah erkenden 1 kere falan yapmışımdır saati farketmiyor şimdi varsa biraz sıkış şimdde yapabilirsin başında dur 10 dakika içerisinde gölge dahi görürsen hemen kan ver inşallah pembe çift çizgiyi görürsün canımEvde
evde test mi yapsam ki yarın sonuçta daha 1 gün oldu ama kalbim pır pır ediyor .
adetin 1 gün mü geçti canımcanım demedimi sana şu gün kontrole gel diye baktın ilgisiz bi doktor degiştir canım valla hiç çekinmeden zamnın boşa gidiyor umudun boşa gidiyor kafanda bir sürü sorular ne gerek her şeyi sorabilecegin hatta sen sormadan anlatacagın bi doktora git canım
Benim doktor biraz sıkıntılı yaaa , aslında şöyle birşeyde var bayramdan 5 gün önce kontrole gittim bayrama denk geliyor diye aşılamayı geçtik , bayramdan sonraki çarşamba günü kontrole gittim 3 yumurtan var çatlamamış dedi , gün aşırı ilişki dedi yani geçen hafta . Benim düzenli adet 25 günde geçen ay 15 de olmuştum yaa inanın benim dengem şaştı , ilaçlar ruhsal sağlığımı bozdu . Tahminlerime göre 2 gün önce regl olmam gerekiyordu acaba ilaçlar mi geciktirdi. Korkuyorum biliyormusunuz test yapmaya .
canım inan korkuyu ben iyi biliyorum ben çatlatma ignesi oldum o igneden 10. gününden itibaren hergün test yaptım ve hergün yaptıgım destte ayrı bi korku vardı ya bu sefer çıkmassa çıkınca da testmi yanlış aceba gerçekten varmı hiç bitmiyor o korku rabbim hayırlısını versin de yap testini ya pozitifi görürsenBenim doktor biraz sıkıntılı yaaa , aslında şöyle birşeyde var bayramdan 5 gün önce kontrole gittim bayrama denk geliyor diye aşılamayı geçtik , bayramdan sonraki çarşamba günü kontrole gittim 3 yumurtan var çatlamamış dedi , gün aşırı ilişki dedi yani geçen hafta . Benim düzenli adet 25 günde geçen ay 15 de olmuştum yaa inanın benim dengem şaştı , ilaçlar ruhsal sağlığımı bozdu . Tahminlerime göre 2 gün önce regl olmam gerekiyordu acaba ilaçlar mi geciktirdi. Korkuyorum biliyormusunuz test yapmaya .
bi çizgi hemen çıkar diger çizgi 10 dk içerisinde çıkar hemende çıkabilir silikte olabilir net koyu pembe olmaz az pembe olabilir sen oku arkasını kaç damla damlat diyorsa o kadar damlat bekleme süreside yazar bekle bakalım hadi hakkında ne hayırlısıysa o olsun canımİki çizgi gördüğümde pozitif anlamına mı geliyor . Çok ovulasyon testi yaptım ama gebelik hiç yapmadım
evet 2 çizgi pozitif tek çizgi negatif canımİki çizgi gördüğümde pozitif anlamına mı geliyor . Çok ovulasyon testi yaptım ama gebelik hiç yapmadım
canım günün geçti diyorsan erken degil adeti gelmeden 5 gün önce test yapıp ögrenen varO zaman çok mu erken test için bende
yumurta çatlamasının üzerinden 14 gün geçmesi lazım geçen çarşamba ise 8 gün falan geçmiş senin evet erken oluyor canımÇünkü geçen hafta çarşamba daha yumurtalar çatlamamış dedi doktor ama normal şartlarda 2 gün önce regl olmam gerekiyordu
geçen hafta çarşamba ayın 8 iydi demi daha önceki çarşambamı ayın 8 inde mi gittin canım senHeyecanlandım şimdi Yeliz hanım. İnşallah çift çıkar sabah ilk işim gidip alacağım ve yapacağım
rabbim şu içindeki heycanını görsün inşallah vardırHeyecanlandım şimdi Yeliz hanım. İnşallah çift çıkar sabah ilk işim gidip alacağım ve yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?