Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yapabilir canım klomeni biliyorum dedigin ilaçlar arasında klomen yapabiliyor ama hamilelikte olabilir belki diyorsan kan ver canım bi kesinleştir

beni bidaha çağırmadi yine klomen verdi bunu sefer günde iki kere iç dedi ne iğne ne birşey hiç birşey demedi ya bide özel doktr herkez çok övüyor fln
canım demedimi sana şu gün kontrole gel diye baktın ilgisiz bi doktor degiştir canım valla hiç çekinmeden zamnın boşa gidiyor umudun boşa gidiyor kafanda bir sürü sorular ne gerek her şeyi sorabilecegin hatta sen sormadan anlatacagın bi doktora git canım

Evde

evde test mi yapsam ki yarın sonuçta daha 1 gün oldu ama kalbim pır pır ediyor .
sabah ilk edrarla yap canım yada gün içinde sıkıştıgında da yapabilirsin ben sabah erkenden 1 kere falan yapmışımdır saati farketmiyor şimdi varsa biraz sıkış şimdde yapabilirsin başında dur 10 dakika içerisinde gölge dahi görürsen hemen kan ver inşallah pembe çift çizgiyi görürsün canım

adetin 1 gün mü geçti canım

Benim doktor biraz sıkıntılı yaaa , aslında şöyle birşeyde var bayramdan 5 gün önce kontrole gittim bayrama denk geliyor diye aşılamayı geçtik , bayramdan sonraki çarşamba günü kontrole gittim 3 yumurtan var çatlamamış dedi , gün aşırı ilişki dedi yani geçen hafta . Benim düzenli adet 25 günde geçen ay 15 de olmuştum yaa inanın benim dengem şaştı , ilaçlar ruhsal sağlığımı bozdu . Tahminlerime göre 2 gün önce regl olmam gerekiyordu acaba ilaçlar mi geciktirdi. Korkuyorum biliyormusunuz test yapmaya .

canım inan korkuyu ben iyi biliyorum ben çatlatma ignesi oldum o igneden 10. gününden itibaren hergün test yaptım ve hergün yaptıgım destte ayrı bi korku vardı ya bu sefer çıkmassa çıkınca da testmi yanlış aceba gerçekten varmı hiç bitmiyor o korku rabbim hayırlısını versin de yap testini ya pozitifi görürsen

İki çizgi gördüğümde pozitif anlamına mı geliyor . Çok ovulasyon testi yaptım ama gebelik hiç yapmadım
bi çizgi hemen çıkar diger çizgi 10 dk içerisinde çıkar hemende çıkabilir silikte olabilir net koyu pembe olmaz az pembe olabilir sen oku arkasını kaç damla damlat diyorsa o kadar damlat bekleme süreside yazar bekle bakalım hadi hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım

Çünkü geçen hafta çarşamba daha yumurtalar çatlamamış dedi doktor ama normal şartlarda 2 gün önce regl olmam gerekiyordu
yumurta çatlamasının üzerinden 14 gün geçmesi lazım geçen çarşamba ise 8 gün falan geçmiş senin evet erken oluyor canım

İşte burada benim kafam karıştı geçen hafta yani Ağustos 5 inde 3 yumurta gördü doktor , biri 22 diğerleri 19 mm di yumurtaların ama çatlamamış dedi , düzenli regl olurum normal şartlarda tahminime göre iki gün önce regl olurdum. Olmadım ya ondan heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…