- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Eğer o bu acıları bana tekrar yasatirsa yemin ediyorum sokakta kalacağımı bilsem birdaha geri dönüşü olmaz bukadar net .benim herzamn çocuğum küçük kalmayacak ya elbet büyuyecek .o zamanda insan oldu oldu yok eğer olmadı .çocuğumun elinden tutar giderim gidecegim yer artık baba evide olmazNe yapacağını iyi biliyorsun ama gidecek yerin olmadığı için geri dönüyorsun. Nereye kadar bu eziyete katlanabilirsin ki?
Ben terkar geri dönme çok şaşırdım. Oyasa ki çok kararlıydın. Keşke kararından dönmeseydin
O zaman yav he he deyip duymamazlıktan gelmek ya da onun gibi cevap vermek çözüm olabilir.Vallahi bende cinnet geçirecek takatte yok sadece beni kendi halime bırakmasini istiyorum hepsi bu
Saka yapmıştır belki.İşim olmadiginda yemek yapıyorum olduğunda yapmıyorum .işten geliyor karnını dolaptakilerle doyurur varsa zaten mutfakta yer .bir hafta yemek yapsam 1 gün yapmazsam laf söküp duruyor .az önce yemek indirdim .karnını doyuruyor 'allahim sen kimseyi açlıkla terbiye etme diyor ' sırıtıyor .yemin ediyorum en son hiç yemek yapmayacagim görecek gününü bıktım sürekli yemekle ilgili laf sokmasindan .. ben napim bununla ya ,yemek yapmazsam bı sure terbiye olurmu . nankör resmen genelde yemek yaparım arada yapmam sadece
Bişi diyimmi anasının evinde paşa değildi bu benim yanımda böyle oldu .anasının evinde yemek varsa yerdi yoksa kendine yapardı
Sanırım olaylara tahammülüm azaldı direk odayı terkediyorhm ugrasasim gelmiyorO zaman yav he he deyip duymamazlıktan gelmek ya da onun gibi cevap vermek çözüm olabilir.
O öyle dua ettiğinde siz de yüksek sesle amiiiin falan deyin.
Öyle düşünüyor zaten şaka yaptığını ama ben gulmuyorumSaka yapmıştır belki.
O zaman çözümü bulmuşsunuz.Sanırım olaylara tahammülüm azaldı direk odayı terkediyorhm ugrasasim gelmiyor
Aman gülün geçin kuzum. Dünya üzülmek için çok gecici.Öyle düşünüyor zaten şaka yaptığını ama ben gulmuyorum
O niye mecburmus ki isteyen isteği an defolup gidebilir ben onu zorla tutmuyorumBu degil ki. Ikiniz de mecburiyetten sartlar geregi ayni evde yasiyor gibisiniz.
Bunlar aşçı zaten kocada öyle annesi babası kendi dükkanları var . Asla aç kalacak biri değil istese bı ton yemek çıkarır ama kim bana laf sokacakki o zamanAman gülün geçin kuzum. Dünya üzülmek için çok gecici.
Yada birde sen yapta elinin lezzetini görelim deyin
Canım sen aynı evde olduğumuza bakma ev arkadaşı gibiyiz .aynı yatakta bile yatmiyorum .ben oğlumla yatıyorum oda ya oda yerdeBı iki kere denk geldim konu ve yorumlarınıza
Aynı evi paylaşıp bu kadar arkasından bu şekil konuşmak pek normal gelmedi açıkçası
Ayy çok tatlısıniz.Bunlar aşçı zaten kocada öyle annesi babası kendi dükkanları var . Asla aç kalacak biri değil istese bı ton yemek çıkarır ama kim bana laf sokacakki o zaman
Çalışmıyorum yemek yapıyorum bazen insanlık hali ev işiyle yada dışarda uzun işlerim varsa ozman yapmiyorjm .genel anlamda ben yemek yapıyorum zatenEğer sizde çalışıyorsanız eşinizin laf söylemeye hakkı yok. Ama çalışmıyorsanız bir kap yemek yapamayacak kadar ne işiniz oluyor acaba?
Niye kendinize bukadar ediyorsunuz kiCanım sen aynı evde olduğumuza bakma ev arkadaşı gibiyiz .aynı yatakta bile yatmiyorum .ben oğlumla yatıyorum oda ya oda yerde
Şartlar ne mesela? Çalışmayı deneseniz kendinize daha güzel, böyle kimseye sarmayacaginiz şartlar oluşturabilirsiniz. Bir de bu adam işten kacta geliyor ki 1 saat önce yiyor yemeğini?Off 50 bin kez yazdim aslindaşartlar öyle gerekti barıştık ..hastaneye yattı hala ilaç tedavisi görüyor adamın sorunları bitmiyorki biri bitiyor biri basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?