Koca beyefendinin yemekle ilgili sürekli laf sokması

Ev kadını olan birinin yemek yapmak görevidir. Eğer eşlerden ikisi de çalışıyorsa bu tür işler ortaklaşa yapılır.
Ev kadını denmez ki ev arkadaşıyız diyor. Evi geçindiren ev arkadaşı ise kendi de işleri yapmalı. Ev arkadaşıyız deyip bu kadar sarması, laf söylemesi de normal değil. Kendini kandırıyor işte.

Çalışmıyorum yemek yapıyorum bazen insanlık hali ev işiyle yada dışarda uzun işlerim varsa ozman yapmiyorjm .genel anlamda ben yemek yapıyorum zaten
Eşiniz yemek yapmamanıza laf ediyor ve sizde bundan bu kadar rahatsızsanız, işiniz olduğu günün bir önceki akşamı yemeğinizi hazırlayın, yada kolay şeyler yapın .

İnsanlık hali bazen iş olmasa bile yemek yapmayı canınız istemeyebilir. Ama bu ev halkını aç bırakmak anlamına gelmemeli. Dışardan söylersiniz, yemeğe çıkarsınız, sadece çorba yaparsınız, kızartma kahvaltı türü hazırlarsınız yada bir sandviç yaparsınız vs.

Ev kadını denmez ki ev arkadaşıyız diyor. Evi geçindiren ev arkadaşı ise kendi de işleri yapmalı. Ev arkadaşıyız deyip bu kadar sarması, laf söylemesi de normal değil. Kendini kandırıyor işte.
Karı koca gibi değiliz dmeek istiyorum aynı yatakta bile yatmiyorum dedim .o çalışıyor ben yemek yapıyorum genel anlamda ara sıra yapmadığım oluyor onada böyle laf sokuyor

O niye mecburmus ki isteyen isteği an defolup gidebilir ben onu zorla tutmuyorum
Yemegini yapmiyor musun? Evin temizligi, camasirlar...o bunlar icin devam ediyor bu duruma. Sen de gidecek yerin olmadigindan. Annen oyle deneseydi belki dinmeyecektin bu adama.
Amacim uzmek degil seni. Uzdu isem de ozur dilerim. Ama karsi pencereden bakinca boyle gibi. Esin bagimli biri. Her ne kadar tedavi de olsa, dilerim birakir, sen hep her an yeniden baslayabilir diye tedirgin olacaksin cunku asla hic kullanmamis biri gibi sıfır noktasında olmayacak. Bir de o cevresisi yani bunu ona satan kisiler onu birakir mi bilmiyorum. Umarim birakir.
Ancak tek sorununuz o da degil ki. Bir suru sorununuz var. Ve ayni evde iseniz su an. Bu yuzden oyle yazdim. Yani aslinda ayni evi paylasan iki kisi gibisiniz. Yanlis mi dusunuyorum?

Belli ki kocanıza sevginiz, tahammülünüz bitmiş? Yaptığı her hareketi batıyor. Neden hala aynı çatı altında yaşıyorsunuz? Çocuğunuz ikinizi bir arada görünce ruh sağlığı çok yerinde mi büyüyor sanıyorsunuz?

Bu adam açmaz kalmaz bilerek yapıyor her yemeği biliyor annesi babası kendisi bu işi yapmış insanlar aşçılar ev yemeği uzerine kendi dukkalarinda .bu evde ben yemekleri yaparim arada yapmaidigm oluyor onuda sürekli dile getiriyor

Öyleyiz .telefon hattinida değiştirdi aslında hatta işe gidip geliyor. geldiğimden beri birşeyini görmedim dilerim birdaha görmem tekrar bunlari kaldiracak gücüm yok çünkü .

Evet aşçı olduğunu yazmışsınız yukarıda. Bende size, eşinize laf vermeyin, kusur arıyor belliki, iyi kötü bir şeyler çıkarın önüne, diyorum.

Karı koca gibi değiliz dmeek istiyorum aynı yatakta bile yatmiyorum dedim .o çalışıyor ben yemek yapıyorum genel anlamda ara sıra yapmadığım oluyor onada böyle laf sokuyor
Karı koca sadece aynı yatakta yatmakla ya da sevişmekle olmuyor o zaman benim 60 yıllık evli babaanne ve dedem de karı koca değil mi?En hadi bence. Trip atmak, laf sokmak vs varken karı koca gibi değiliz olmuyor işte dedim. Ev arkadaşlığı olmuyor o. Kimse öyle ev arkadaşı istem3z zaten

Burdaki öneri nedir ben anlamadım napmami bekliyosunuz

Burdaki öneri nedir ben anlamadım napmami bekliyosunuz
Bakin bu adamla olmak istemiyorsunuz belli. Çocuğunuz da kreş yaşına gelmiş hatta seneye tam gün devlet bağımsız anaokuluna bile verebilirsiniz diye biliyorum. Yani evde durarak kurtulamazsınız. Yavaş yavaş iş bakın. Belki bu sene aynı evde kalırsınız yine maaşınızın çoğu kreşe gider ama iş hayatına daldıkça daha iyi fırsatlar çıkabilir çocuğunuz daha da büyür 2 seneye hadi eyvallah diyebilirsiniz. Ama bu şekilde sadece şikayet eder ve tüm suçu eşe, aileye vs yıkmaya devam edersiniz.

Ben okadar çok istiyorum ki çalışmayı evde kalmaktan kafayı yedim artık .bana kalsa şimdi bı işe girerim çocuğa bakan yok .kaynanam hastayım diyor annemde zaten bakmak istemiyor parada teklif ettim yok dedi ..4 yaşina girmesine 4 ay var zaten okullar açılınca zaten gondericem .ama tam zamanlı değil bildiğim kadarıyla yeğenlerim gidiyor saat 12 de gidip 5 geliyorlar

Böyle rahatsız bir eşe laf anlatamazsınız dönmeniz hata olmuş zaten ne olursa olsun. Bunun laflarını yutacağına annenin laflarını yutardın daha iyi. Hatta annenle konuşarak veya tartışarak çözerdin ama bununla neyi çözeceksin kafa yerinde değil değil. Ha yok ben burada duracağım derseniz alacaksınız antidepresanlarınızı mışıl mışıl uyuyup kafayı 1500 yapıp mutlu mesut yaşayacaksınız .

Karpuzcum sırf güvence veya sıgınma ihtiyacı veya baska bisey için bu adama sığınman yanlış olmuş. Şimdi kızıcaksın bana da ama , adam kaşının altında göz var dese cingar çıkarırsın çünkü sen bu adamı sev mi yor suuun ve bu iliskiyi uzun ömürlü göremiyorum malesef cinnet geçirmen yakındır insallah hakkında hayırlısı olsun

Benim annem kocamdan beter yemin ederim bana kan kusturdu orada çektiğimi bir ben bir Allah bilir . beni kabul etsin diye sevdiği ne varsa yapıyordum yemek olsjn temizlik olsun bı doğru düzgün oturmuyordim sırf gözüne batmamak için .buna rağmen bana neler yaptı. .şimdi kendi vicdanini rahatlatmak için arada yemek yapip bize geliyor hal hatır sorup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…