Koca Dramı...

Eşim de bende kendi çocuklarımızın bile aramızda yatmasini kabul etmeyiz,...

Bu adam sizi sevmiyor,sadece bazı ihtiyaclari (temizlik,yemek, cinsellik, oğluna bakici) karsilansin diye evlenmis belliki....

Babam " bir erkek iyi olsa çocuğu olan karısından ne olursa olsun boşanmaz" der.....

Birde eski karısı yönünden düşün, kadınlar kolay kolay boşanma kararı alamazlar, kadın çocuğuna rağmen boşandıysa neler yaşamıştır kim bilir, kadincağız çocuğunu da bırakıp boşanmış....

Sende çocuk olmadan kaç kurtar kendini...(baban çektiğini duysa daha büyük yıkım olur)

2 ay önce evlenilen kocamı bunları diyor?

Eğer öyleyse siz ve ben aynı dünyalarda yaşamıyoruz bu yaşıma kadar hiç böyle şey görmedim duymadım.

Kendini bi halt zanneden kokmuş kocana haddini bildir şimdiden bu kadar saygısız, aksi halde çok çekersin çok..

2. evlilik niye tanımadan, tanışmadan evlendiniz
bu hayvanoğlu hayvan adam değil söyleyeyim
ama hayvan bile kendisine emek verene saygı duyar bu öküzde o da yok

6 yasinda ki cocuk odasinda uyur
Benimde kizim var esimin ilk evliligi kizim ancak gece korkar yada tuvalete kalkinca kapiyi tiklatip geleyim mi der arada aliriz yanimiza.
Esimde kizimin odevleri spor faliyetleri ile ilgilenir o gorev onda kendi istedi sen odev yaptirma sinirleniyorsun diye.dengeyi 2 taraf saglar yani.
Sen yapmaya calisipta esin yikiyorsa ve sana hakaret ediyorsa ne bekleyeceksin ki

çocuk konusu çözülür belki ama eşinin tavırlarının değişeceğini sanmıyorum. hem koca çocuk niye aranızda uyusun ki ne saçmalık..
benimde eşimin oğlu var biz sevgili ikende aynı evi paylaşıyorduk ilk dönemler geldiğinde babası ile yatardı , sonra biz kendi odamızda uyumaya başladık o da kendisine yaptığımız yatakta yatmaya hala da böyle artık yaş olarakta büyüdü zaten ama hiçbir zaman aramızda falan yatmadı ben zaten aynı yatakta yatmam kendim rahat edemem en başta..
birde kendi doğurmadığın çocuk için kimse sizden annelik yapmanızı beklememeli, istersiniz yaparsınız ama zaten onun bir annesi var ve sizin sadece bir abla olmanız en doğrusu , bence eşinizle konuşun son bir kez rahatsızlık duydugunuz şeyleri anlatın en başta kendi tavırlarından yola çıkın , hala kapı orada diyorsa da önce kendi babalığına bak deyin o kadar duyarlı baba ise neden çocuk babaannede kalıyor ya da bu çocuk annesi ile niye görüşmüyor??

töğbestağfurullahh...bır suru sey gelıyor aklımada onalr bıle ıltıofat kalır.eşek kadar çocuğun aranızda ne işi var.3 yaşındakı kızımızı yatırmıyoruz bız.tam bir leşşşşşşşş

nefret ediyorum bu lanet heriflerden..maalesef sonraki yıllarında artarak devam edecek bu ayının davranışarı

Senden neden annelik bekliyorlar ki ?

Sen cocuga annelik yapmak zorunda degilsin , ablalik yapabilirsin ancak.

Annesi nerde cocugun ? Ilk esinden neden boşandı biliyor musunuz ?
Annesi de bizimle aynı şehirde yaşıyor. Mezhep farklılığından dolayı anlaşamamışlar. Annesi de şu an velayet davası açtı

2. evlilik niye tanımadan, tanışmadan evlendiniz
bu hayvanoğlu hayvan adam değil söyleyeyim
ama hayvan bile kendisine emek verene saygı duyar bu öküzde o da yok
Kendi memleketimden biri. Arada tanış olunca sorduk soruşturduk herkes iyi anlattı, bir kişiden bile olumsuz bir cümle duymayınca güvendik

Terbiyesiz herif,asıl senin yüzün g.. e benziyo deseydin.Bu adamdan bi halt olmaz .& yaşında çocuk ananın babanın arasında yatıp ne yapacak ,kendi çocuğun olsa da yatırmak istemezsin ki.Arada olur ama alışkanlık olacak şekilde değil yani

Bence eksik kalan bir şeyler var konuda, eksik anlatıyorsunuz
çocuğun annesi nerde? babasının evi varken çocuk neden babaannede?

Gerçekten çok ama çok zor. İlk evliliğim de sadece 3 ay sürmüştü.
Benim ablamda bosandi(8sene surdu) ve ikinci evliligide 6 ay surdu sonra ne oldu biliyomusun kendi evini duzeninu kurdu calisip parasini kazaniyor ve bunu 10 yasindaki kiziyla yapiyor meslegi olmamsina ragmen temizlikde dahil namusuyla parasini kazaniyor hic bisey imkansiz degildir sadece isteyin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…