• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCA KLASİĞİ

bloggeryesim

YEPYENİ GELİN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
18
3
3
32
Kızlarrr bloğumda koca klasiğimi paylaştım daha 4 aylık evli olmama rağmen klasik konuşmalarımız mevcut

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yemek vakti yemeklerin nasıl olduğunu sormak için o ilk kaşığı ağzına götürmesini bekleyen beni dakikalarca bekleten bi kocam var :D

SABAH;

EŞİM : Napıyosun
BEN: Hiiç napıyım.... sigara molasına çıktım
EŞİM: Sen napıyosun.. hiç işte bildiğin gibi
BEN: İçeri giricem.. görüşürüz sonra aşkım
EŞİM: Tamam çiçeğim seni seviyorum
BEN: bende...byy

ÖĞLENDE AYNI İŞTEEEE

ayyy o yemek konusunda sen bilirsin demeleri allahım deli oluyorum:) ben biliyorum madem yapıyorum getiriyorum önüne yok ben bu yemeği sevmiyorum yok başka bişi yapsaydın arkadaş soruyorum cvp yok o zaman ye değil mi:)

Aynen yaaa nedir bu sen bilirsin ..Biri bana ne yemek yapayım derse ne biliim köfte/patates yap tavuk yap falan denir ..Sen bilirsin nedir yani:KK34::KK34:Ya da şu elbiseyi alayım mı cevap :sen bilirsin ...Ama diyelim biz muhalefet olalım o zmn sen bilirsin yok ,sen karışma var sinir oluyorum :KK67:

bide saatlerce basindan kalkmadiklari bilgisayar oyunlari var.. Sonrada hemen uyumaya basliyor.. Iki dakka yanasayim opusup koklasalim deyince de uykum var erken kalkicam moduna geçiyor. Ama çemkirince hâklisin cok oynuyorum dedi ve artik erkenden yatağa gelmeye basladi :KK45:

Bir koca klasiği : "Ne alakası var ya! "

Ozellikle hafif sozlu tartismalarda diyecek birsey bulamayinca lugatta bir tek o cumle kalir ve otomatiğe bağlanir.

-Bu aksam ne yapalim?
-Sen bilirsin aşkim
-Ya bilsem sana sormam. Aklima birsey gelmiyor bir fikir yurut en azindan
-Askim sen bilirsin...
-Ee hadi yemekten sonra bowlinge gidelim bari
-Yok ya ne bowlingi
-Oynamayi mi bilmiyosun la
-Ne alakasi var yeeaaa !

_ayy su kadin cok güzel
_hangi kadin

genelde bütün konularda
_öyle degil mi ama
_sen haklisin askim

evleneli iki sene oldu hala ayni tavir :KK69:

_ayy su kadin cok güzel
_hangi kadin

genelde bütün konularda
_öyle degil mi ama
_sen haklisin askim

evleneli iki sene oldu hala ayni tavir :KK69:

Insani bazen değersiz hissettiriyorlar boyle. Sanki bizim söylediğimizin bir onemi yokmuş gibi. He deyip geçmek bu resmen..Sonra da sirnasip gonul almalar.. :(

Insani bazen değersiz hissettiriyorlar boyle. Sanki bizim söylediğimizin bir onemi yokmuş gibi. He deyip geçmek bu resmen..Sonra da sirnasip gonul almalar.. :KK43:
benimki bu konuda sifir hatayla oynuyor. beni dinliyor o kismi cok önemli degil ama hatasiz hep ayni tepkiyi veriyor. Kadin mi ne kadini, kadin varsa da güzel degildir. bos anina bile denk gelse yine ezbere ayni cevap = D

:KK48:yemekte tek popüler cevap verilmiş
sen bilirsin
bu sen bilirsini neden başka soruların cevabı olarak duyamıyoruz merak ettim şimdi:KK45:

Back
X