Koca koca yalanlar ...

belki yeterlişikayeti alırsa kaldırılır yayından ya da bir çeki düzen verilir biraz bilemiyorum.
ben düşünüyorum çünküödaha evvel de yazdım
kurtlar vadisi dizisinde ölen karakterler için mevlüt okutan bir halkımız var.

Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum.

Haklısın dizi gerçekten aldatmayı normalleştiriyor.çocuklar uyuduktan sonra ilk bölümün tekrarına denk geldim ve bütün gece rüyamda aldatmalar görüp durdum artık nasıl etkilemişsem...

Olaylar ne ara yazarlara geldi ??
Adam yazmış kitap haline getirmiş , ben istersem tercih edersem o kitabı alır okur evimin kütüphanesine koyar dilersem çocuğumun okumasına izin veririm .
Ama tv ye uyarlanıp her eve rahatlıkla girmesini sağlıklı bulmuyorum ....
Siz hoşlanıyorsanız tabiki izleyin , bende izledim zamanında konu sınırını aştı takibi bıraktım buda benim iradem .
Konu Osmanlı zamanını yansıtır demenize şaşırdım sadece .

Ben Ask-i Memnu dizisinden değil romanindan yola cikarak bir analiz yaptim sadece.
O donemde yazilan romanlar dönemin zihniyetini yansitir tipki bugün oldugu gibi.
Yani benimki edebi bir degerlendirmeydi.

Ama size hak veriyorum konu maksadini aştı.
Banlanan kisiler olmuş, basliktaki ucuz ve gereksiz dizi yüzünden.

Iyi gunler diliyorum

Bende size musmutlu günler diliyorum .

KK kadinlari sayesinde boyle bir dizinin yayinlandigini ogrendim:)) Soyle bir diziye goz atayim dedim,Guya Komedi tarzinda bir dizi yapilmis ama tam bir komedi olmus( Sevgili KK kadinlari islenen konu zaten toplumun bazi kesimlerinde degisik sekillerde yasanan seyler. Soyle bir etrafiniza bakar ve incelerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Insanin ahlaki bozuk olduktan sonra bu gibi diziler olsada olmasada kisi yinede yapacagini yapar( Yeterki ahlaksizlik icimizde,ta derinliklerimizde olmasin. Yoksa birsey olmaz dizi izlemekle. Varsada o kotu davranislar gun yuzune cikar.Helede boyle yapimlari egitim duzeyi dusuk olan toplumlarda seyredilirse olmasi gereken seyler diye algilanip uygulamaya gecilebilir tabiki(

Aski memnudan bahsetmisken.. evet ozendirici degildi sonu ama bizim millet olemi bakiyo diziye Allah askina:)) sex sells diyolar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…