- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi victoryvivi
-
çocukların dizi izlememesi gerek hanımefendi zaten o dizi başladığında çocuğun uyuması gerekir, diyelim uyumadı belgesel izlesin bilim-ekoloji-tarih namına biraz bir şey öğrenirler. Ben çocukları tenzih ederek yorum yaptım zira çocuğum olsa hiç TV izletmem eğitici programlar dışında ama söz konusu diziye baktım 20 dk mizahi komedi metres vs bu kısımları izlemedim sadece yabancı dizilerde çok uç şeyler olması sebebi ile ve bu aşırılıkların hayatın gerçeği olması sebebi ile şikayet edelim bizi bozacak nidaları atmayı gereksiz buluyorum. Sizce uygun bir dizi nasıl olmalı? Benim bildiğim kadarıyla tüm dizilerde silah, cinayet, adam kaçırma, mafya bozuntuluğu, aldatma, ensest, vs var. Ahlaka uygun hangi diziler var merak ediyorum. Siz Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü falan hiç izlemediniz o zaman tebrik ederim ne güzel.Kimse özenip de kocam beni aldatacak demiyor. Çok yanlış anlamışsınız konuyu..
Benim eşim de izlemez zaten böyle basit şeyleri. Ben görüp söylenirsem "boşver ya buna mı sinirleniyorsun değiştir" der geçer..
Toplum ahlakına aykırı içeriği var, çocukların izleyeceği saatte kadınları aşağılayan, cinsellik içeren ifadeler olmamalı dedik..
Toplumun her nezdinde anne babalar aynı eğitim seviyesine sahip değil. Bunun için de rtük denen kurum var.. Ama onlara da bildirim gerekiyor..
Toplum bilinci herkeste yokmuş ben de bu konuda bunu anladım..
Adamın kocası mı varmış
hannibal netflixte değil eski olduğundan almamış sanırım. Ama Bates Motel çok şiddetle öneririm o tarz seversen izlememişsen Hitchcock'un saykosundan uyarlama
Gerçekten de öyle , zengin , yakışıklı, kaslı, huyu suyu mükemmel bir adam. Fakir diye lanse edilen kız (ama aslında iki katlı hoş bir müstakil evde kalıyor) , kız aynı zamanda oldukça saf aptal ... Hep aynı hikayeHic dizi izlemiyorum son 2_3senedir
Ama hic.
Dizilerin konulari cogunlukla boyle
Hersey normallestiriliyor
Ya da herkes cok zengin holding sahibi villalarda yasiyor vs.
Siradan , apartman dairesinde yasayan, normal bir yasanti suren insanlarin konu alindigi bir dizi yok mesela..
Diziler yaz tatilinde tv lerde gün boyu tekrar veriliyor,çocukların dizi izlememesi gerek hanımefendi zaten o dizi başladığında çocuğun uyuması gerekir, diyelim uyumadı belgesel izlesin bilim-ekoloji-tarih namına biraz bir şey öğrenirler. Ben çocukları tenzih ederek yorum yaptım zira çocuğum olsa hiç TV izletmem eğitici programlar dışında ama söz konusu diziye baktım 20 dk mizahi komedi metres vs bu kısımları izlemedim sadece yabancı dizilerde çok uç şeyler olması sebebi ile ve bu aşırılıkların hayatın gerçeği olması sebebi ile şikayet edelim bizi bozacak nidaları atmayı gereksiz buluyorum. Sizce uygun bir dizi nasıl olmalı? Benim bildiğim kadarıyla tüm dizilerde silah, cinayet, adam kaçırma, mafya bozuntuluğu, aldatma, ensest, vs var. Ahlaka uygun hangi diziler var merak ediyorum. Siz Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü falan hiç izlemediniz o zaman tebrik ederim ne güzel.
ben kendimce bakış açımı söyledim, bu dizi yasaklansa ne olacak sabahtan akşama kadar müge anlı izliyor kadınlar evde aldatmanın alası cinayetlerin akıl almazı orda da var. Beni yanlış anlamayın çıkıntılık yapmak değil derdim, toplum ahlakını hiçe de saymıyorum sadece bu dizi yasaklansa onlarca yayın var yasaklanması gereken çocukların izlediği. Gelin evi bilmem ne bunlar normal mi bunlar da toplumu bozan salak saçma yayınlar . Komple TV'yi kapatıp atmak gerek böyle indirgeyince. Bu dizi kalkınca yerini ismi farklı içeriği aynı başka dizi gelecek. En güzeli hiç izlememek dediğim gibi dmx,tlc bu kanalları izlesin herkes. Ulusal kanalları kumanda üzerinden silerseniz zaten erişemez çocuklar. Ben çalıştığım için gün boyu ne yayınlanıyor bilmiyorum ama gündüz kuşağında bir tane düzgün program olmadığına eminim.Diziler yaz tatilinde tv lerde gün boyu tekrar veriliyor,
uyku saatinde engelledik diyelim gündüzleri ne yapacağız.
ben yemek yaparken cocugum tv acabılır ya da yazlıkta komsu ıle bahcede kahve içerken cocuklar ilk önce tv acıyorlar .
dizilerin saati yok ki ülkemizde.
https://www.cnnturk.com/ajanda/reyt...i-koca-koca-yalanlar-reytingde-zirvede?page=1 ben teşvik etmiyorum ama herkesin rahatsız olup izlediği dizi işteBende çok rahatsız oldum , eşimle bir bölüme denk geldik resmen erkekleri aldatmaya teşvik ediyor. Kariniz eskisi kadar bakımlı değilse aldatmak mübah modundalar.
Reyting almasın ve bir an evvel yayından kalksın diye asla açmıyorum. Bence uzun soluklu bir dizi olmayacak zaten. Genel anlamda herkes rahatsiz
Bence işin özü biraz seçim kısmında, shameless izleyen kitleyle, bu diziyi izleyen kitle aynı değil. Birinde 7'den 70'e maruz kalınıyor, diğerinde kendin açıp izliyorsun. Sigarayı, kadın gölgesini sansürleyip alttan alttan böyle mesajlar veren yayınların yapılmasının hoş karşılanmamasını mantıklı buluyorum bu yüzden. Shameless izlerken doğrusunun o olduğunu düşünüyor musunuz? Ben düşünmüyorum çünkü bir normalleştirme kaygısı yok, hatta bizzat ailenin tuhaf olduğu işleniyor, ismiyle beraber. Ama bizde normalleştirme çabası var böyle şeyleri.
Yeni duymuş olmanıza şaşırdım, internette birden patladı, olmaz böyle şey diye, RTÜK e şikayetler vs...
Sadece şunu söylüyorum, yıllar yıllar önce, Tamer Karadağlı karısını aldattı diye çocuklar duymasın dizisinden atılmıştı :)
Şimdi ise kanal sahibi aleni evli iken başka bir kadını koluna takıp dolaştırıyor, çocuk yapıyor, ve bu kadının bilmem kaç milyon takipçisi var, herkes ona hayran falan :)
Kabul etmesin kimse. Merakından, özentiliğinden prim vermesin. Azalarak bitsinler inşallah...
Geçen gün okudum, ünlü müteahhitimiz Ali A. balerin sevgilisinden ayrılmış ve asıl "nikahlı" olan eşine dönmüş, balerin kızımız da yeni bir galerici sevgili bulmuş. Zamanında bu kızımız hepiniz beni kıskanıyorsunuz, sanki şansınız olsa ölüp bitmezsiniz demişti. Bu zihniyet kötü işte.
ben de çalışıyorum zaten çocugum da yokben kendimce bakış açımı söyledim, bu dizi yasaklansa ne olacak sabahtan akşama kadar müge anlı izliyor kadınlar evde aldatmanın alası cinayetlerin akıl almazı orda da var. Beni yanlış anlamayın çıkıntılık yapmak değil derdim, toplum ahlakını hiçe de saymıyorum sadece bu dizi yasaklansa onlarca yayın var yasaklanması gereken çocukların izlediği. Gelin evi bilmem ne bunlar normal mi bunlar da toplumu bozan salak saçma yayınlar . Komple TV'yi kapatıp atmak gerek böyle indirgeyince. Bu dizi kalkınca yerini ismi farklı içeriği aynı başka dizi gelecek. En güzeli hiç izlememek dediğim gibi dmx,tlc bu kanalları izlesin herkes. Ulusal kanalları kumanda üzerinden silerseniz zaten erişemez çocuklar. Ben çalıştığım için gün boyu ne yayınlanıyor bilmiyorum ama gündüz kuşağında bir tane düzgün program olmadığına eminim.
Bende TV açarsam hep o kanaldayım da bazen orada da sinirim bozuluyor..işte bu yüzden TLC.
Saçmasapan yaz dizilerini izleyip lütfen prim yaptırtmayın, normalleştirmeyin.
Bende TV açarsam hep o kanaldayım da bazen orada da sinirim bozuluyor..
Millet ada satın alıyor.Haksızlık bu...
bende diziyi tanimiyorum ama arastirma üzerine cekildiklerini biliyorum (ben yurtdisindayim, durum burda daha vahim- bosanma, aldatma vs. burda baya baya asildi. artik swingerclub tadinda programlara gecildi) AMA toplumun aynasi isde. talep var- reyting var. cogu insan bu tür programlari bayila bayila iyzliyor.
çocuklar duymasın i izlerdik aileceToplum daha da cahillessin diye bu dizileri yayinliyorlar. Aile dizisi olsa egitimi onemseyen, arastiran ogrenmeyi seven bir karakteri canlandirsalar izlenmeyecek mi izlenir. Tvye ne koyarlarsa izlenir. Bizim milletin bos vakit degerlendirmesi televizyondur. Hatta tek aktivitesi.. bunu bilerek cahilligi artiran yayin yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?