- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi hostes_destan
-
Ben de aksini düşünmüyorum zaten. Ailelerin durumu yoksa elbette yardım edilmeli.ailesının ihtıyacı varsa versin tabıkı? sadece kendımızemı yasayacagız? kimse topa falan tutmaz ayrıca aılemızın ıhtıyacı varsa mecbur bakıcaz yarın birgun eş olmayabılır ama aıle hep kalacak
bende böyle düşünüyorum
pozitif ayrımcılıktan yanayım açıkçası
kadının 5000 geliri var niye bu sebepten gerilsin
dediğiniz gibi eve hiç bir maddi katkısı olmadığı halde dilediği gibi harcayan kadınlar bile rahatsızlık duymuyosa
bu durum kendi paranla rezil olmaktan başka bişe değil
Ben de aksini düşünmüyorum zaten. Ailelerin durumu yoksa elbette yardım edilmeli.
Anlatmak istediğim şey çok farklı. Burada daha önce de konular açıldı.
"Eşim ailesine para gönderiyor ne yapmalıyım " diye. Burada birçok kişi adamı topa tuttu. Boşan diyenler bile oldu. Adamın ailesinin parası yoksa almasaydı , yapmasaydı denildi. Fakat ailesine yardim eden kadin olunca nedense cevaplar değişti.
konusun, ailemin durumu yok tekrar ödemeye başladım deyin. buna karışma hakkı vermeyinAilemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Tam da anlatmak istedigim buydu :)KK da kural: Kadının ailesi aile, annesi anne, babası baba.
Erkeğin ailesi, yiyici, paragöz, ara bozucu, fitne fücür. Kötü aileden yetişen nadide iyi karakterli erkek.
Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Pardom esinizi ne ilgilendirir onla evlenmeden once girmis oldugunuz borclar.ailenize soz vermisseniz sozden donmek olur mu.ortak hesap olur herkes esit miktarlar aktarir.bittikce yine aktarir.ben calisirken biz oyle yapardik esimle.harcama disi maas benimdir nasil istersem oyle harcarim.tum maasin aktarilmasi ne demek?herkes haddini bilecek.bu erkekler de es mi aliyor yolunacak kaz mi aliyor anlamadim kusura bakmayin ama.yalan yalani dogurur.mertce alin karsiniza korkmadan tartismadan dimdik soyleyin.isine gelirse.sizi seviyorsa ses etmeyecektir.Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Aynen oyle.istiyorsa borc bitince evlensin.Ama borc bitince aileye gerekli hallerde destek bitmeli mi bence bitmemeli."Ailem bana güvenip bu krediyi aldılar. Yüzüstü bırakamam. Ödemek zorundayim ki zorunluluktan öte ailem onlar elbette ki yardım ederim seve seve. İstersen borç bitince evleniriz" deyip kestirip at.
Yalan söyleme. Doğrusunu söyle. Karışmasına izin verme. Karışacak olursa güle güle de.Yoksa verdiğin her tavizde yenisini isteyecektir.
Erkekler bunu eslerine sormadan danismadan yaparlar genelde emrivaki olur.calisan kadin kendi parasini ailesine danisarak gonderse bile kotu olur.Ben de aksini düşünmüyorum zaten. Ailelerin durumu yoksa elbette yardım edilmeli.
Anlatmak istediğim şey çok farklı. Burada daha önce de konular açıldı.
"Eşim ailesine para gönderiyor ne yapmalıyım " diye. Burada birçok kişi adamı topa tuttu. Boşan diyenler bile oldu. Adamın ailesinin parası yoksa almasaydı , yapmasaydı denildi. Fakat ailesine yardim eden kadin olunca nedense cevaplar değişti.
Tamam öyleyse adam da kazandığı parayı istediği gibi harcasın. Karısına sormasın. Neden adam kazandığı parayı harcarken rahatsızlık duysun ki. Kadın parasıyla rezil oluyorsa erkekte rezil oluyor. Öyleyse her iki tarafta istediğini harcasın ve her iki tarafta hesap sormasın.
Yok öyle benim param benim param, kocamın parası benim param yiyiciliği. Evlenmişseniz o evin geçimini de sağlamak zorundasınız. Evlilik paramı istediğim gibi harcıyayım adam çalışsın evi geçindirsin bananecilik değil.
Aynen oyle.istiyorsa borc bitince evlensin.Ama borc bitince aileye gerekli hallerde destek bitmeli mi bence bitmemeli.
O zaman adamin ailesine para göndermesi de çok normal.Erkekler bunu eslerine sormadan danismadan yaparlar genelde emrivaki olur.calisan kadin kendi parasini ailesine danisarak gonderse bile kotu olur.
Ama suna da karsiyim hem calismayip hem kocam ailesine para gonderiyor diyenleri de dogru bulmuyorum
Asgari musterekte bulusulmali.ciftler birbirine emrivaki yapmadan ailelerine destek olabilirler.O zaman adamin ailesine para göndermesi de çok normal.
Kadının da adamı da ailesinin ihtiyacı varsa eşler ortak karar alıp , ailelerine destek olmalı.
Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?