- 5 Nisan 2023
- 4.912
- 16.305
- 138
- 28
- Konu Sahibi Nalan gokken
-
Evet bu kafayı anlamıyorum gerçekten 2. Çocuğu ilk çocuk canı sıkılmasın diye yapmak nedir. Diğer çocuk için ne kadar haksızlık.Hiçbir şey. Adam haklı , zorla isteyecek hali yok.3 tane yeter adama. Çocuk yalnız kalmasın diye çocuk yapılmaz zaten
Kendi açınızdan haklısınız ama adam da kendi açısından haklı. Evlilik öncesi çocuk konusu açılmamış mıydı??Yukarıdada yazdım evet abileri ama büyükler aynı evde büyümek farklı birşey o iki çocuk aynı evde büyümüş çocuklar ve ayda 2 3 kere görüyor benim çocuğum yalnız büyüyor bunu söylemek istedim konuyu rica ediyorum farklı yerlere çekmeyin
Valla bence tamda o kadar avamsınız yazılanı nasıl okuyorsanız size iğrenç demedim bana iğrenç üslup diyorsunuz sizin gibi boş tenekeye cevap bile yazmam yersizNe diyorsunuz ya ne demek istediğinizi anlamadım deyin açıklayayım iğrenç olan sizin üslup yalnız .Mal mülk peşindesiniz diyecek kadar avam değilim heralde .Çocuklarımıza bırakacağımız mallar onların kalkınması için önemli 2 evim varsa 5 çocuk yapmam.Tek çocuğuma bırakırım her seyimi .Ben bunu demek istedim .Sizin için mal mülk önemli olmayabilir günümüz şartlarında fakat ben bu ülke gerçeğinde yaşıyorum çocuğuma bırakabildigim kadar çok şey bırakma fikrindeyim.Biz anneler için önemli olmasada çocuk büyüyünce çevrede görünce bunu düşünebilir çok insani birşey bu .Mayasız kek kabarmaz evi olan kirada olmayan insan için nasıl bir rahatlık varsa bir evide kira getiren insan için daha fazlası var ne var bunda .Şûkür olayı değil sadece mantıkla düşünme olayı
Yoldaş olacağının garantisi mi var sanki? Şu forumda bile açıp baksınlar kardeş konularına. Kendim doğurmak istiyorum dese kimse neden istiyorsun demez ama çocuğa arkadaş eğlence oyalanmalık olsun diye doğurulur mu ya.Evet bu kafayı anlamıyorum gerçekten 2. Çocuğu ilk çocuk canı sıkılmasın diye yapmak nedir. Diğer çocuk için ne kadar haksızlık.
İsteyen 10 tane yapsın ama 10 tanesinide tekrar anne/baba olmak istediği için yapsın. Diğer çocuklara eğlence, yoldaş olsun diye deği
Teşekkür ederim sonunda doğru bir cevap gördüm konuşmamıştık bu konuyu zaten ısrarda etmiyorum sadece buraya hanımların yorumlarını beni anlamaları için yazmıştımAdamın 3 tane çocuğu var haklı başka çocuk istememekte. Ama sende haklısın. Evlenmeden önce bunu konuşmadınızmı
Offf ne kadar boş kafasınız ya çocuğa eğlence olsun diye çocuk mu yapacam yazdım gerçekten tenekesiniz Allah yardımcınız olsunYoldaş olacağının garantisi mi var sanki? Şu forumda bile açıp baksınlar kardeş konularına. Kendim doğurmak istiyorum dese kimse neden istiyorsun demez ama çocuğa arkadaş eğlence oyalanmalık olsun diye doğurulur mu ya.
olur tamam birdahakine öyle hatta şimdi 3. Çocuğu geri yollarız için rahat etsin
2 tanesine çok güzel babalık yapıyor hanımefendi kendisi ayda 2 3 kere görmüyor benim çocuğum öyle görüyor yazdım aynı evde büyümek gibi olmuyor anlamında ama nerde bunu anlayacak kafa anca yargı dağıtınAdam haklı üniversiteye giden çocuğun masrafı çok belki manevi olarak istemiyor 2 tanesine babalık yapamıyor ayda 2 3 görüyor.
Öncelikle o üslubunu topla o boş kafayı mahkemelerde ödettirmeyelim sana.Offf ne kadar boş kafasınız ya çocuğa eğlence olsun diye çocuk mu yapacam yazdım gerçekten tenekesiniz Allah yardımcınız olsun
Sizde o meziyet çok var maşallah daha yazılanı anlamaktan yoksunsunuz gerçekten cahile laf anlatmak çok zor Allah sizin yardımcınız olsunGeri yollamadan önce çocuk isteyen biri ile evlenmeyi akıl etseydiniz diyecektim ama üslubun bakılırsa bunu düşünecek meziyet yok sizde.
Sizde o meziyet çok var maşallah daha yazılanı anlamaktan yoksunsunuz gerçekten cahile laf anlatmak çok zor Allah sizin yardımcınız olsun
Eee adam haklı,siz 3 çocuğun sorumluluğu kolay mı sanıyorsunuz???Merhabalar…
3 yıllık evliyim eşimin önceki evliliğinden 16 ve 12 yaşında oğulları var, bizimde ortak 1 çocuğumuz var 2 yaşında ben ikinci çocuğum olsun istiyorum kızımın tek büyümesini istemiyorum eşimin diğer çocukları anneleriyle yaşıyor kızımında beraber büyüyeceği kardeşi olsun diyorum ama eşim istemiyor 3 tane çocuğum var sorumlulukları bana yeter diyor ne yapabilirim sizce
Siz kendiniz yazmadınız mı hanımefendi çocuğumu abileri ayda 2-3 kez görüyor, yalnız kalıyor diye. Basbaya ilkine yoldaş olsun tek kalmasın diye istiyorsunuz. Gerçekler yazılınca zorunuza gitmiş.Offf ne kadar boş kafasınız ya çocuğa eğlence olsun diye çocuk mu yapacam yazdım gerçekten tenekesiniz Allah yardımcınız olsun
Yoo asıl anlayacak kişi benim2 tanesine çok güzel babalık yapıyor hanımefendi kendisi ayda 2 3 kere görmüyor benim çocuğum öyle görüyor yazdım aynı evde büyümek gibi olmuyor anlamında ama nerde bunu anlayacak kafa anca yargı dağıtın
Siz kendiniz yazmadınız mı hanımefendi çocuğumu abileri ayda 2-3 kez görüyor, yalnız kalıyor diye. Basbaya ilkine yoldaş olsun tek kalmasın diye istiyorsunuz. Gerçekler yazılınca zorunuza gitmiş.
Kızınızın 10 kardeşi olur ama her çocuğun bir tane anne babası var. Bu yüzden umarım siz tenekenizi doldurur bu bilince
Yoo asıl anlayacak kişi benimçocuklara sormak lazım babalığını bir de eve bile gelmiyorlar yani. 35 yaşında mısın 15 mi yaşına göre davran ben
Yaranızı deşmişim anlaşılan kusura bakmayın tekrardan Allah yardımcınız olsunYoo asıl anlayacak kişi benimçocuklara sormak lazım babalığını bir de eve bile gelmiyorlar yani. 35 yaşında mısın 15 mi yaşına göre davran bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?