Kocam 2. Çocuk istemiyor 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir şey. Adam haklı , zorla isteyecek hali yok.3 tane yeter adama. Çocuk yalnız kalmasın diye çocuk yapılmaz zaten
Evet bu kafayı anlamıyorum gerçekten 2. Çocuğu ilk çocuk canı sıkılmasın diye yapmak nedir. Diğer çocuk için ne kadar haksızlık.
İsteyen 10 tane yapsın ama 10 tanesinide tekrar anne/baba olmak istediği için yapsın. Diğer çocuklara eğlence, yoldaş olsun diye deği

Kendi açınızdan haklısınız ama adam da kendi açısından haklı. Evlilik öncesi çocuk konusu açılmamış mıydı??

Adamın 3 tane çocuğu var haklı başka çocuk istememekte. Ama sende haklısın. Evlenmeden önce bunu konuşmadınızmı

Valla bence tamda o kadar avamsınız yazılanı nasıl okuyorsanız size iğrenç demedim bana iğrenç üslup diyorsunuz sizin gibi boş tenekeye cevap bile yazmam yersiz

Yoldaş olacağının garantisi mi var sanki? Şu forumda bile açıp baksınlar kardeş konularına. Kendim doğurmak istiyorum dese kimse neden istiyorsun demez ama çocuğa arkadaş eğlence oyalanmalık olsun diye doğurulur mu ya.

Adamın 3 tane çocuğu var haklı başka çocuk istememekte. Ama sende haklısın. Evlenmeden önce bunu konuşmadınızmı
Teşekkür ederim sonunda doğru bir cevap gördüm konuşmamıştık bu konuyu zaten ısrarda etmiyorum sadece buraya hanımların yorumlarını beni anlamaları için yazmıştım

Offf ne kadar boş kafasınız ya çocuğa eğlence olsun diye çocuk mu yapacam yazdım gerçekten tenekesiniz Allah yardımcınız olsun

Adam haklı üniversiteye giden çocuğun masrafı çok belki manevi olarak istemiyor 2 tanesine babalık yapamıyor ayda 2 3 görüyor.
2 tanesine çok güzel babalık yapıyor hanımefendi kendisi ayda 2 3 kere görmüyor benim çocuğum öyle görüyor yazdım aynı evde büyümek gibi olmuyor anlamında ama nerde bunu anlayacak kafa anca yargı dağıtın

Offf ne kadar boş kafasınız ya çocuğa eğlence olsun diye çocuk mu yapacam yazdım gerçekten tenekesiniz Allah yardımcınız olsun
Öncelikle o üslubunu topla o boş kafayı mahkemelerde ödettirmeyelim sana.
Git bu lafları kocana et sonra okuma yazma öğren git kendi açtığın konuyu bir daha oku.

Geri yollamadan önce çocuk isteyen biri ile evlenmeyi akıl etseydiniz diyecektim ama üslubun bakılırsa bunu düşünecek meziyet yok sizde.
Sizde o meziyet çok var maşallah daha yazılanı anlamaktan yoksunsunuz gerçekten cahile laf anlatmak çok zor Allah sizin yardımcınız olsun

Eee adam haklı,siz 3 çocuğun sorumluluğu kolay mı sanıyorsunuz???

Maddi durumunuz kocanızın 4 çocuğa bakacağı kadar iyi mi? Büyük çocuğu üniversite hazırlığında olmalı, diğeri de peşinden geliyor. Kendisi belli yaşa da gelmiştir. 3 yıllık evlilikte hemen ikinci çocuk için ısrar etmek de yanlış bana kalırsa. 2 çocuklu bir erkekle evlenirken bu konuda fazlasını istemeyeceğini kestirmek de zor değil. Sadece sizin açınızdan bakınca iki çocuğunuz olsun, kızınızın kardeşi olsun diye düşünebilirsiniz ama mesele sizden ibaret değil. Sorumluluğu fazla olan da eşiniz.

Siz kendiniz yazmadınız mı hanımefendi çocuğumu abileri ayda 2-3 kez görüyor, yalnız kalıyor diye. Basbaya ilkine yoldaş olsun tek kalmasın diye istiyorsunuz. Gerçekler yazılınca zorunuza gitmiş.
Kızınızın 10 kardeşi olur ama her çocuğun bir tane anne babası var. Bu yüzden umarım siz tenekenizi doldurur bu bilince ulaşırsınız.

Yoo asıl anlayacak kişi benim çocuklara sormak lazım babalığını bir de eve bile gelmiyorlar yani. 35 yaşında mısın 15 mi yaşına göre davran bence

Yoo asıl anlayacak kişi benim çocuklara sormak lazım babalığını bir de eve bile gelmiyorlar yani. 35 yaşında mısın 15 mi yaşına göre davran ben

Yoo asıl anlayacak kişi benim çocuklara sormak lazım babalığını bir de eve bile gelmiyorlar yani. 35 yaşında mısın 15 mi yaşına göre davran bence
Yaranızı deşmişim anlaşılan kusura bakmayın tekrardan Allah yardımcınız olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…