Kocam 2. Çocuk istemiyor 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olur tamam birdahakine öyle hatta şimdi 3. Çocuğu geri yollarız için rahat etsin
Belliki eleştirilere açık biri değilsiniz. Adam kendi fikrini söylemiş ve haklıda bence, zira bu devirde çocuk yetiştirmek kolay değil. Sadece çocuk doğurmakla olmuyor, bunun eğitimi var, ergenligi var ha bide sorunlu bir evlat olursa çek çekebildiğin kadar… Anlaşılan siz kendinizi her konuda haklı görüyor ve başkalarının da haklılığınızı onaylamasını bekliyorsunuz…

haklı.

Terbiyesiz sen çok ırza geciyorsun sanırım şenim gibi edepsizleri Allah’a havale ediyorum pis ağızlı

Sizin normal haliniz buysa hamilelik lohusalıkta hiç çekilmezsiniz, adam yine haklı istememekte.
Valla sizin gibi insanlara yazdıklarım az bile ne kadar boş varsa burdaymış maşallah sizlere daha çok şey yazılır ama gerek yok ilk defa buraya girdim birşey yazdım ve seviyenizi gördüm

Valla sizin gibi insanlara yazdıklarım az bile ne kadar boş varsa burdaymış maşallah sizlere daha çok şey yazılır ama gerek yok ilk defa buraya girdim birşey yazdım ve seviyenizi gördüm
Bana da yazsana, bir şey deneyeceğim

Evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var diye 2. çocuğu isteyemez mi bilmiyorum herkes konu sahibine yüklenmiş ama
Evet sizde istemedigi şeyleri yazın ne boş teneke demesi ne boş yapmayın demesi ne avam demesi dikkatinizi cekmedimi ? okuduğunu güzelce sormak yerine benim yazdığımı mal mülk peşinde dedim sanıp hakaret ediyor o nedenle dikkat edin hoşuna gidecek şeyler yazın

Daha hiçbir şey yokken yükseldiniz siz Allah bilir adama neler yapıyorsunuzdur, belki cesaretini toplayıp boşanmak istediği için çocuğa yanaşmıyodur.

İyi de adam da çocuğu olmayan bir kadınla 2. evliliği yaparken çocuk sayısının normalin üzerine çıkacağını gözönünde bulundurmalıydı.Gücü de yoksa evlenmemeliydi.Konu sahibi istedğinde gayet haklı ,tek eksiği öncesinde bunu konuşmamak.

Terbiyeni takinacaksin boş seviyesiz bilmemne diyemezsin insanlara bir sinir yeni üye olmuşsun burası senin ona buna sinir yargı dağıtacağın bir yer değil kendinize gelin hakaret yazmayın istediğiniz gibi insanlara avam boş teneke yol alın boş insanlar iğrenç usluplar yazamasiniz bak sonra adresinize bir zarf gelir mahkemede hakaret davasında tanisirsiniz insanlarla konu kapatıp silmek de yetmez ben söyleyeyim hukuk bulur sizi o kadar millete ağzını geleni söyle sonra çık bir site değil burası kime kizdiysaniz gidin ona söyleyeyin.Seviyenizi gördüm nedir ya sonra bakalım kim neyi görecek eşinize aciklarsiniz artık

siz hangi sıfatla buradaki insanların seviyesine ilişkin hadsizce ve kendi küçük çapınızla değerlendirme yapıp tüm kk üyelerini itham edecek kadar fikre sahip olup (kendi yeteriniz kadar olduğu için tavrınız ve yaklaşım şekliniz için eleştiri bile yapmam çünkü sizin seviyenizde değilmişiz ya şartlarımız eşit olmadığı için size sizi anlatmaya çalışmayacağım.) yetmezmiş gibi birde bunu söylüyorsunuz. Siz hayırdır?

Konu sahibi ben aslında anladım seni kız kardeşimde çocuğu olan bir adamla evlendi ve onların da çocuğu oldu. Ama kızının abisiyle arasında 10 yaş var çocuk abiye çok çok düşkün abi anneyle yaşıyor başka evde.
Ama kız kardeşim de eşi de evlenirken 1 çocuk yaparız başka yapmayız diye konuştular. Evet bu tarz konuları baştan konuşmanız gerekirdi.
Senin eşinin 3 çocuğu var kolay mı kız kardeşim 1.cocuktan sonra bile tövbeli zaten abisi var diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…