- 24 Aralık 2014
- 5.350
- 7.177
- 398
- Konu Sahibi Nalan gokken
-
Yaramı deşecek bi durum yok ama neyin ne olduğunu anlıyoruz işte çocukları eve ayda 2 3 geliyormuş bu babalık olmuyo yarın senden de boşanır senin çocuklarını da unutur o zaman da iyi baba der misinYaranızı deşmişim anlaşılan kusura bakmayın tekrardan Allah yardımcınız olsun
Aaa gerçekten mi ben bunu hiç düşünmemiştimKocanız ikinci çocuğu istemiş. Hatta üçüncüyü isteyip onu da yapmış. Dördüncüyü istemiyor aslında ve çok haklı.
Çocuk gibi önemli bir konuyu bile konuşmuyorsanız ne konuşarak evleniyorsunuz merak ediyorum.
Eşinizin oğullarını evinizde daha çok ağırlarsanız kızınız da kardeşleriyle büyüyebilir.
Tamam sen haklısın tamamYaramı deşecek bi durum yok ama neyin ne olduğunu anlıyoruz işte çocukları eve ayda 2 3 geliyormuş bu babalık olmuyo yarın senden de boşanır senin çocuklarını da unutur o zaman da iyi baba der misin
Çocuklu adamla evlenirken bu ihtimali düşünmeliydin.adam yine yapmış bir tane senin için.Merhabalar…
3 yıllık evliyim eşimin önceki evliliğinden 16 ve 12 yaşında oğulları var, bizimde ortak 1 çocuğumuz var 2 yaşında ben ikinci çocuğum olsun istiyorum kızımın tek büyümesini istemiyorum eşimin diğer çocukları anneleriyle yaşıyor kızımında beraber büyüyeceği kardeşi olsun diyorum ama eşim istemiyor 3 tane çocuğum var sorumlulukları bana yeter diyor ne yapabilirim sizce
Biz konuştuk valla bir de ikinci evlilik ya konuşman şarttıAaa gerçekten mi ben bunu hiç düşünmemiştimsiz evlenmeden önce şu kadar çocuk istiyorum diyemi konuşuyorsunuz offf sırf yargı dağıtıcam diye yazmayın ya karşıdakini anlayıp yazın gerçekten
Kocanız istemediği için bu durumu mecbur kabul edeceksiniz.Merhabalar…
3 yıllık evliyim eşimin önceki evliliğinden 16 ve 12 yaşında oğulları var, bizimde ortak 1 çocuğumuz var 2 yaşında ben ikinci çocuğum olsun istiyorum kızımın tek büyümesini istemiyorum eşimin diğer çocukları anneleriyle yaşıyor kızımında beraber büyüyeceği kardeşi olsun diyorum ama eşim istemiyor 3 tane çocuğum var sorumlulukları bana yeter diyor ne yapabilirim sizce
Çok çocuk istiyosanız çocuksuz adam alacaktınız, adamın yeterince çocuğu var zaten neden istesin ki?Merhabalar…
Gidip kocanıza çemkirsenize Nalan hanım.Offf ne kadar boş kafasınız ya çocuğa eğlence olsun diye çocuk mu yapacam yazdım gerçekten tenekesiniz Allah yardımcınız olsun
Eger maddi olarak 3 çocuğun sorumluluğunu tamamen tek basina karşılıyorsa (eski eş ve siz çalışmıyorsaniz) şu devirde nasıl yetissin Nalan Hanım? Anca 3 çocuğun maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getiriyordur. Sağlıklı olanin da bu olduğunu düşünüyorumMerhabalar…
Aaa gerçekten mi ben bunu hiç düşünmemiştimsiz evlenmeden önce şu kadar çocuk istiyorum diyemi konuşuyorsunuz offf sırf yargı dağıtıcam diye yazmayın ya karşıdakini anlayıp yazın gerçekten
Evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var diye 2. çocuğu isteyemez mi bilmiyorum herkes konu sahibine yüklenmiş ama
Onu soruyolar zaten ne konuşuyorsunuz evlenmeden önce? O konuşulmaz bu konuşulmaz ne konuşulur evlenmeden? İki çocuklu adamla evlendiğinize göre en çok sizin konuşmanız gerekiyordu, akıl var izan var, hiç çocuk da istemeyebilirdi napacaktınız o zaman?Aaa gerçekten mi ben bunu hiç düşünmemiştimsiz evlenmeden önce şu kadar çocuk istiyorum diyemi konuşuyorsunuz offf sırf yargı dağıtıcam diye yazmayın ya karşıdakini anlayıp yazın gerçekten
Yargı tayfa işte ne desem boş anlayarak yazmıyorlar sadece yargı dağıtmak boş yapmak için yazıyorlar onlarEvlenmiş boşanmış 2 çocuğu var diye 2. çocuğu isteyemez mi bilmiyorum herkes konu sahibine yüklenmiş ama
İki tarafta kendince haklı evet keşke baştan konuşsalarmışİsteyebilir ama kendisi 2 çocuk annesi olmak isterken evleneceği adamın 4 çocuk babası olmak istemeyebileceğini göz önünde bulundurmalıydı.
İki ayrı evdeki 4 çocuk hem maddi hem manevi açıdan korkunç bir sorumluluk. Adam istememekte haklı.
Çok boş yaptınız hadi dağılınYargı tayfa işte ne desem boş anlayarak yazmıyorlar sadece yargı dağıtmak boş yapmak için yazıyorlar onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?