- 24 Eylül 2025
- 27
- -77
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nalan gokken
-
Senin gibi dimi benim çocuğumu ağzına almak senin haddine mi sen kimsin burda çocuğumu ağzına sakız ediyorsun terbiyesizAy senin 1 taneyle kalman çok ideal . Senin yetiştirdiğinden ne olur bu seviyeyle , olsa olsa bizlerin başına bela olur
tek çocuk olup yalnız hissetmeyen çok çocuk var önemli olan anne ve babanın çocuğu doğru yönlendirmesi. Parka çıkar kaynaşsın veya kreşe gönder oyun grupları hobi yerleri oluyor. Adamın zaten 3 sorumluluğu var bu devirde anlayışlı olmak lazım.Yukarıdada yazdım evet abileri ama büyükler aynı evde büyümek farklı birşey o iki çocuk aynı evde büyümüş çocuklar ve ayda 2 3 kere görüyor benim çocuğum yalnız büyüyor bunu söylemek istedim konuyu rica ediyorum farklı yerlere çekmeyin
yazılan şeylere saygı duymayıp millete çemkiren sensin hala milleti seviyesiz olmakla mı itham ediyorsun şaka gibi adamın neden istemediğini anladım asdfghjklsdfValla sizin gibi insanlara yazdıklarım az bile ne kadar boş varsa burdaymış maşallah sizlere daha çok şey yazılır ama gerek yok ilk defa buraya girdim birşey yazdım ve seviyenizi gördüm
Evet diger uyeler icin ayni seyi soyleyemem ama sizinkini direk yanlis anlayip yersiz size yukseldi.diger uyelerde bence bundan irrite oldular ve kendisine yukseldiler.ilk size cikisti cunku ve size cikisi cok haksizdi.umarim yazdigini birdaha okur ve ne demek istediginizi anlar.ama anlasada kendisi cok burnundan kil aldirmaz biri.kusura bakmayin yanlis anladim diyecek biri olmadigini coktan belli etti:)Evet sizde istemedigi şeyleri yazın ne boş teneke demesi ne boş yapmayın demesi ne avam demesi dikkatinizi cekmedimi ? okuduğunu güzelce sormak yerine benim yazdığımı mal mülk peşinde dedim sanıp hakaret ediyor o nedenle dikkat edin hoşuna gidecek şeyler yazın
En naif üye bi de, yanliş anlaşılcam korkusuna yazar da yazar uzun uzun, bi yerden sonra okumayı bırakırım.Evet diger uyeler icin ayni seyi soyleyemem ama sizinkini direk yanlis anlayip yersiz size yukseldi.diger uyelerde bence bundan irrite oldular ve kendisine yukseldiler.ilk size cikisti cunku ve size cikisi cok haksizdi.umarim yazdigini birdaha okur ve ne demek istediginizi anlar.ama anlasada kendisi cok burnundan kil aldirmaz biri.kusura bakmayin yanlis anladim diyecek biri olmadigini coktan belli etti:)
İste bol kitap okumali insan:) bosuna demiyoruz.okumali ve okudugunu yorumlayip anlamali. Uzun, devrik, mecazi vs. cumle kuruldumu bazilarinin contalar yaniyor sanirimEn naif üye bi de, yanliş anlaşılcam korkusuna yazar da yazar uzun uzun, bi yerden sonra okumayı bırakırım.
Ben de size katılıyorum. Mesela kadın evlenmiş boşanmış 2 çocuğu olsaydı, erkeğin de kadından 1 çocuğu olsaydı ve 2.yi isteseydi bence bu kadar tepki almayacaktı. Sonuçta iki türlü de doğuran kadın. Maddi imkanlar varsa neden yapılmasın ki? Kadın da çalışıyormuş.Evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var diye 2. çocuğu isteyemez mi bilmiyorum herkes konu sahibine yüklenmiş ama
Dört çocuğa iki maaşlı insan bakamaz bence.Ben de size katılıyorum. Mesela kadın evlenmiş boşanmış 2 çocuğu olsaydı, erkeğin de kadından 1 çocuğu olsaydı ve 2.yi isteseydi bence bu kadar tepki almayacaktı. Sonuçta iki türlü de doğuran kadın. Maddi imkanlar varsa neden yapılmasın ki? Kadın da çalışıyormuş.
Ama mesele sadece maddi imkanlar değil ki çocuk sahibi olmak için.Ben de size katılıyorum. Mesela kadın evlenmiş boşanmış 2 çocuğu olsaydı, erkeğin de kadından 1 çocuğu olsaydı ve 2.yi isteseydi bence bu kadar tepki almayacaktı. Sonuçta iki türlü de doğuran kadın. Maddi imkanlar varsa neden yapılmasın ki? Kadın da çalışıyormuş.
ya burada konu maddiyat değil, istememek. tersi durum olsaydı da istemiyosan yapma derdik. adamın maddi durumu iyi diye 4. cocuk yapmak zorunda mı ya? karısı istiyor diye yapsa ilgilenmese iyi mi olacak mesela?Ben de size katılıyorum. Mesela kadın evlenmiş boşanmış 2 çocuğu olsaydı, erkeğin de kadından 1 çocuğu olsaydı ve 2.yi isteseydi bence bu kadar tepki almayacaktı. Sonuçta iki türlü de doğuran kadın. Maddi imkanlar varsa neden yapılmasın ki? Kadın da çalışıyormuş.
Ne yapacaksın sence ? Ya şöyle adamları darlayan hanımları çok değil ya 3 ay çalışıp ev geçindirip çocuk bakmaya davet ediyorum ya ekonomi almış başını gidiyor halkın çoğu yaşıyor olmakla yaşamak arasındaki farktan bir haber ama 4 çocuk olsun koca eşek gibi çalışıp baksın istiyor yani ne yorum yapılır bilemedimMerhabalar…
3 yıllık evliyim eşimin önceki evliliğinden 16 ve 12 yaşında oğulları var, bizimde ortak 1 çocuğumuz var 2 yaşında ben ikinci çocuğum olsun istiyorum kızımın tek büyümesini istemiyorum eşimin diğer çocukları anneleriyle yaşıyor kızımında beraber büyüyeceği kardeşi olsun diyorum ama eşim istemiyor 3 tane çocuğum var sorumlulukları bana yeter diyor ne yapabilirim sizce
Senin gibi art niyete kafam çalışmıyor Allah’a şükürler olsun seni kötü kalbinle başbaşa bıraksın AllahAmaç belli 2.yide yapıp ilk evlilikten olan çocuklara para yedirmemek kendince ama adam gayet akıllı yememiş
İyi de adam da çocuğu olmayan bir kadınla 2. evliliği yaparken çocuk sayısının normalin üzerine çıkacağını gözönünde bulundurmalıydı.Gücü de yoksa evlenmemeliydi.Konu sahibi istedğinde gayet haklı ,tek eksiği öncesinde bunu konuşmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?