- 25 Kasım 2015
- 10
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Scales girl
Eşinizle konuşun. Hayır demeyi öğrenmeli... Bizde ikinci el bir araba aldık ama alırken şartlı aldık. Eşimin babasının ehliyeti yok ama ikide bir araba kiralayıp bizi şuraya götür buraya götür derdi. O yüzden alırken şartlı aldık. Şartım şuydu annen baban ikide bir bizi şuraya götür buraya götür derse zırt pırt onların istediği yere gitmek zorunda değiliz yada biz bayramımızı sensiz geçirmek zorunda değiliz, yada kardeşleri denize menize tutturduğunda bizde gidip para harcamank zorunda değiliz yada sen onlarla denizlerde eğlenirken biz evde pineklemek zorunda değiliz. elbette bunlarda olur ama zırt pırt olursa beni tanıyorsun o arabayı sattırırım. Nasıl deli olduğumu biliyorsun Arabanın tekerini patlatırım çizerim felan demiştimöyle aldık. Eşimde böylece hayır demeyi öğrendi...
Benim huyum işte arabayı eşim ve benden başkası kullansın istemiyorum. Kullanacaksa da çok acil durumlarda... Yeni evliyiz biraz tadını çıkaralım diye aldık. Hastalık durumu olsa hastane için felan veririm zaten. Ama uzun süre alım olunca canım sıkıldı. Biraz tavır koyacağım çok yakın olunca suyu çıkıyormuş onu anladım