Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ögretmen hanim o olaydan sonra hala ayni evde neden kaldin ve seni doguran bir kadina neden bunu yasattin bu ne cahilliktir yahu

Tamda böylesinden korkulur evde kadini döver disarda efendi evladim kisilik bozuklugu ve sahtekar yalanci ayyyy durdurun beni

Allahım daha neler göreceğiz
Anneniz unutsa bile siz unutmamalısınız. Zaten en başından bitirmemiz lazımdı hep şiddet görmüşsünüz niye buna dur demediniz? Niye çocuk yaptınız? Şimdi niye görmezden gelmek istiyorsunuz, bunun göz ardı edilecek bi tarafı mı var. Annenize hiç mi saygınız yok? Lütfen yapmayın böyle. Hassa bir dönemdesiniz diye daha sakin konuşuyorum ama kendinize gelin. Adamın hiç saygısı, otokontrolü yok. Siz bir şey söylemedikçe de daha da kötüleşir. Başınıza her şey gelebilir.

Lohusa dönemindesin. Duygusal hassasiyetinin zirvesindesin. Böyle zamanda insan eşinden sevgi, ilgi ve yardım görmek ister dayak yemek değil. Arkanda dağ gibi annen var, mesleğin var şimdi bir de lokma tatlısı bir bebeğin var. Valla ben neden doğurdun diyenlerden değilim. Alacak nefesi, yiyecek ekmeği varmış. Sana da yoldaş olur inşallah. Böyle kocalar özgüven emici oluyorlar. Şuan sana yaptığı da bu. Anneni de çocuğunu da al yanına canını kurtar.

Bu had mevzusu değil hanımefendi, eşinizi tanımadan çocuk yapmanız söz konusu. İlk yıl evliliğin tadını çıkarmak da mı geçmedi aklınızdan? Yoksa bize ne, isterseniz hiç evlenmeden 5 tane çocuk yapın.

Bunu avukata danissaniz bir. Tamam o zaman bicak cektin ama bu son size ve annenize dayak olayi sizi aklamaz mi? Sonucta fiziksel ve psikolojik siddet goruyorsunuz bu da davranisiniza sebep olarak gosterilebilir

Umarım yeni nesil öğretmenlerin hepsi bu çift gibi değildir. Lütfen değil deyin. Kara kara düşünüyorum çocuklarımın beynini kimlere emanet edeceğim diye.
Tabiki değiliz merak etmeyin.Bu olayı meslekten ayrı değerlendirin lütfen.12 yıldır mesleğimi yapıyorum,okulun ilk günü ogrencilerimle sadece konuşurum.Özgurluk,adalet hak,doğruluk vereceğım eğitimin ana kolonlarıdır.Benim gibi düşünen meslektaşlarımın sayısı oldukça fazla.

Yazıklar olsun ki bu adam öğretmen...ne bekliyosunuz boşanmak için böyle bir mahlukattan cok küfürler geçiyo içimden ban yerim diye edemedim şuan

Ne yazsam bilemedim
insanın eli nasıl kalkar bir anneye
Bu adam kırk yıl ibadet etse,kırk yıl o anneye köle bile olsa,o kadının bastığı toprak olamaz
Bu Nasıl bir haysiyetsizliktir

Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Siz öz saygıdan bu kadar yoksun bir insanken öğrencilere ne vereceksiniz merak ediyorum. umarım sınıfta zorbalığa izin vermiyorsunuzdur. Kocanız da öğrencilerine karşi zorbadır eminim. Allahım kimler kimler öğretmen.

Bilemedim ne desem.. tek üzüldüğüm anneniz ve bebeğiniz.. dayak müdavimi eş ona karşılık bıçakla cevap veren diğer eş.. Allah şaşırtmasın kimseyi..

Gül mü versin? Hergün haberde öldürüldüğünü gördüğümüz kadınlar bıçak çekip deşse keşke. Kadın yaşar zulmeden erkek ölür.

Konu sahibi boşansa da yeter.

O kim oluyor ki anneme vuracak? Maden şiddet görüyorsunuz neden çocuk yaptınız? Boşanın böyle bı adamla olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…