- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.732
- 248
Ögretmen hanim o olaydan sonra hala ayni evde neden kaldin ve seni doguran bir kadina neden bunu yasattin bu ne cahilliktir yahuBi mahkememiz var zaten. Pandemiden dolayı ertelendi. Darp raporu almıştım. Ama ben bıçak çektiğim için ben suçlu duruma düştüm. Bu yüzden ikimiz de ilk duruşmada geri çektik. Kamu davası görülecek. Ama durum benim aleyhime döndü. Kendimi korumak istemiştim sadece. Bir de hamileliğimin ilk zamanlarıydı çok gergindim. Yaptığım yanlıştı biliyorum
Tamda böylesinden korkulur evde kadini döver disarda efendi evladim kisilik bozuklugu ve sahtekar yalanci ayyyy durdurun beniSize katılıyorum,işe gidip çocukların önüne çıktığında evde hamile karısını dövüyor olduğu gerçeği değişmiyor
Ay dışarıda çok sevilen saygın bir insan,yemisim onun dışarıda gördüğü saygıyı evde insan bile olamadiktan sonra
Anneniz unutsa bile siz unutmamalısınız. Zaten en başından bitirmemiz lazımdı hep şiddet görmüşsünüz niye buna dur demediniz? Niye çocuk yaptınız? Şimdi niye görmezden gelmek istiyorsunuz, bunun göz ardı edilecek bi tarafı mı var. Annenize hiç mi saygınız yok? Lütfen yapmayın böyle. Hassa bir dönemdesiniz diye daha sakin konuşuyorum ama kendinize gelin. Adamın hiç saygısı, otokontrolü yok. Siz bir şey söylemedikçe de daha da kötüleşir. Başınıza her şey gelebilir.Polis olaylarına girmek istemiyorum. Dediğim gibi en son ben suçlu çıktım. Bıçak işin içine girdiği için olan bana olacak. Bu yüzden sakince boşanmaya çalışacağım. Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor. Konu sahtedir diyenlere de bir şey diyemiyorum. Bekarken bana da uçuk gelirdi. Ya da şöyle as kes derdim haklılar. Keşke hepsi yalan olsaydı
Bu had mevzusu değil hanımefendi, eşinizi tanımadan çocuk yapmanız söz konusu. İlk yıl evliliğin tadını çıkarmak da mı geçmedi aklınızdan? Yoksa bize ne, isterseniz hiç evlenmeden 5 tane çocuk yapın.Şurada hiçbir mesaja sert karşılık vermedim, herkesin düşüncesini almak istedim, önemsedim ağır da olsa. Ama bunun hesabını yapmak size düşmedi. 10 aylık evli olup çocuğum 1 yaşında da olabilirdi veya çocuğum erken de doğmuş olabilir. Konuyu saptırmayın. Haddinize düşmeyen hesaplamalara da girmeyin.
Bunu avukata danissaniz bir. Tamam o zaman bicak cektin ama bu son size ve annenize dayak olayi sizi aklamaz mi? Sonucta fiziksel ve psikolojik siddet goruyorsunuz bu da davranisiniza sebep olarak gosterilebilirPolis olaylarına girmek istemiyorum. Dediğim gibi en son ben suçlu çıktım. Bıçak işin içine girdiği için olan bana olacak. Bu yüzden sakince boşanmaya çalışacağım. Şu an evden çıkıp gitmeme annem engel oluyor. Rahatsız olduğum için ve kendisini suçlu hissediyor. Ben unuturum benim için sorun değil diyor. Sen kendini ve çocuğunu düşünerek karar ver diyor. Konu sahtedir diyenlere de bir şey diyemiyorum. Bekarken bana da uçuk gelirdi. Ya da şöyle as kes derdim haklılar. Keşke hepsi yalan olsaydı
Tabiki değiliz merak etmeyin.Bu olayı meslekten ayrı değerlendirin lütfen.12 yıldır mesleğimi yapıyorum,okulun ilk günü ogrencilerimle sadece konuşurum.Özgurluk,adalet hak,doğruluk vereceğım eğitimin ana kolonlarıdır.Benim gibi düşünen meslektaşlarımın sayısı oldukça fazla.Umarım yeni nesil öğretmenlerin hepsi bu çift gibi değildir. Lütfen değil deyin. Kara kara düşünüyorum çocuklarımın beynini kimlere emanet edeceğim diye.
Yazıklar olsun ki bu adam öğretmen...ne bekliyosunuz boşanmak için böyle bir mahlukattan cok küfürler geçiyo içimden ban yerim diye edemedim şuanMerhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Sanırsın mıSanırım bu sefer boşanacağım
Siz öz saygıdan bu kadar yoksun bir insanken öğrencilere ne vereceksiniz merak ediyorum. umarım sınıfta zorbalığa izin vermiyorsunuzdur. Kocanız da öğrencilerine karşi zorbadır eminim. Allahım kimler kimler öğretmen.Meslekle hiçbir alakası yok. İkimiz de mesleğini hakkıyla yapan sevilen insanlarız. Kocamın tek zulmü bana.
Bilemedim ne desem.. tek üzüldüğüm anneniz ve bebeğiniz.. dayak müdavimi eş ona karşılık bıçakla cevap veren diğer eş.. Allah şaşırtmasın kimseyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?