Ş..siz k..ek elleri kırılsın inşallah baban abin dayın amcan varsa şöyle ağzına s..çsınlar..Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Ee pes ozaman . gerçekten seni durduran bebeğin kirkimi ?
Verdim :) sanırım herkezi kendim gibi zannediyorum.Şimdi hak verdin mi
Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Verdim :) sanırım herkezi kendim gibi zannediyorum.
Bu sefer de boşanmazsan bir de ben tüküreyim yüzüne. Tövbe yarabbim burda ilk kez böyle bir yorum yapıyorum. Lohusasın hakkını helal et ama neden yani elinde mesleğin de varken neden neden???Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Sanırım bu sefer boşanacağım, diyorsunuz...Merhaba arkadaşlar, evleneli 10 ay oluyor. Eşim ve ben öğretmeniz. 20 günlük bebeğim var lohusayım, annem kırkımız çıkana kadar yanımızda kalıyor. Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular ya da sesi yeri göğü inletir komşulara rezil oluruz. Yine bugün ufak bir tartışmayı büyüttü ve balkonda bağırmaya başladı. Annem de rezil oluyorsunuz sessiz olun deyince hem anneme hem bana vurmaya başladı. Yüzümüze tükürdü. Bebeğim de annemin kucağındaydı. Bu olay beni çok etkiledi. Kendime yapılanları hazmettim bugüne kadar ama anneme yapılanı hazmedemiyorum. Aralarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen her zaman anneme küfür etmiştir her tartışmada. Bugün de bunu yaptı. Sanırım bu sefer boşanacağım. Bana akıl verir misiniz konuşacak kimsem yok.
Gerçekten benziyomus annenle olaylarimiz sinirlenmekte çok haklısın.kafamda aslında allak bullakti ben konuyu tam anlayamadım.allah bazı insanlara o şansı veriyor ama değerlendirmeyi bilmiyorlar .halbuki bu olayda konu sahibinin kimseye eyvallahi olmaz... Mis gibi mesleğine var bebeğiyle geçinir gider.annemi psikolaga götürmeye ikna ediyorum ,bugun şakadan dedim yemeğine antidepresan katicam belki biraz huzur verirsin bana dedim .döndü kardeşime bana bişi olursa sebebi bu kızdır ( yani ben ) polise şikayet edin dedi :) yani annem iyice kafayı yedi ben anneme gelene kadar katil olsam önce kendi kocamın olurdum belki.annem bunu ciddi ciddi söyledi. :) Az öncede kardeşim bişi dedi kahkaha attım diye ( senin o gülmen neye geliyor nefret ediyorum senin gülmenden ) dedi .bende bağırdım çağırdım zaten sen bana catmaya yer ariyosun yeter bak benim sabrımı zorlama dedim .sonra önümden gecip herşeyde beni sucluyosuniz dedi :) böyle böyle geçinmeye çalışıyorum işte.kafada çorba oldu biri bana bişi derken ilkinde anlamıyorum artık ikincide üçüncüde anlıyorum .Allah bana da bı çıkış kapısı gösterir elbet.benim tek bildiğim bişi var şimdi bebeğim içinde kendim içinde katlanmak zorundayım biraz birikim yapıp oğlumu buyuteyim çekip gidicem buralardan ne ailem nede koca artık kimse bizi bulamicakSeni gerçekten çok taktir ediyorum. Ben de aynı senle oğlun gibi, annemle birlikte ananemin evinde sığıntı gibi büyüdüm. Yine de o gün yüzü gormeyesice ananeme rağmen geriye dönsem anneme yine boşan derdim. Benim annem de gerektiğinde yatılı çalıştı yüzünü bile goremedigim zamanlar oldu, kah çaycılık yaptı kah temizlik, beni bugünlere getirdi. Annemin elinde böyle güzel bi mesleği olsaydı, imkanı olsaydı, bı göz oda evde annemle kendimize küçük bı hayat kurmaya razıydım ben. Olmadi. Seni, mucadeleni anneme benzetiyorum. O yüzden de böyle elinde mesleği, imkanları olup da "ay nasi bosanicam ki bosansam mi acaba" diyen kadınlara inanılmaz sinir oluyorum. Sağduyumu kaybediyorum resmen
Gerçekten benziyomus annenle olaylarimiz sinirlenmekte çok haklısın.kafamda aslında allak bullakti ben konuyu tam anlayamadım.allah bazı insanlara o şansı veriyor ama değerlendirmeyi bilmiyorlar .halbuki bu olayda konu sahibinin kimseye eyvallahi olmaz... Mis gibi mesleğine var bebeğiyle geçinir gider.annemi psikolaga götürmeye ikna ediyorum ,bugun şakadan dedim yemeğine antidepresan katicam belki biraz huzur verirsin bana dedim .döndü kardeşime bana bişi olursa sebebi bu kızdır ( yani ben ) polise şikayet edin dedi :) yani annem iyice kafayı yedi ben anneme gelene kadar katil olsam önce kendi kocamın olurdum belki.annem bunu ciddi ciddi söyledi. :) Az öncede kardeşim bişi dedi kahkaha attım diye ( senin o gülmen neye geliyor nefret ediyorum senin gülmenden ) dedi .bende bağırdım çağırdım zaten sen bana catmaya yer ariyosun yeter bak benim sabrımı zorlama dedim .sonra önümden gecip herşeyde beni sucluyosuniz dedi :) böyle böyle geçinmeye çalışıyorum işte.kafada çorba oldu biri bana bişi derken ilkinde anlamıyorum artık ikincide üçüncüde anlıyorum .Allah bana da bı çıkış kapısı gösterir elbet.benim tek bildiğim bişi var şimdi bebeğim içinde kendim içinde katlanmak zorundayım biraz birikim yapıp oğlumu buyuteyim çekip gidicem buralardan ne ailem nede koca artık kimse bizi bulamicak
Keşke yapabilsem benide sinir hastasi etti zaten...ben onu ikna etmeye çalışıyorum psikolga gidelim diye o bana diyor senin ihtiyacın var sen git . tamam bende gıdım diyorum yine yok yok yok :).ananede ahiniz kalmaz merak etme .böyle insanlar vicdanını copemi atıyor acaba .neyse konuyu sabote ettim :) bidahaki derdimde görüşmek üzere gerçi benim anlatacaklarım bitmez :) patlama noktasına gelince yazarım :) Allah'a emanetGidene kadar hiiic takmamaya çalış. Ben bı sure sonra ananeme öyle yaptım hep. Salak gibi kuserdi benim hiic umrumda olmazdı giderdim odamda takılırdım. Gulmenden nefret ediyorum diyosa ben de senin gulmene bayılıyorum de geç, hiç duymuyomus gibi, önemsiz biri konuşuyormuş gibi cevap verme kendi kendine konuşsun. Sen sinir olacağına o sinir olsun
evleneli 10 ay oluyor.
Eşim bana her tartışmada ya şiddet uygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?