Kocam anneme vurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu zamana kadar neyi bekledin???

Akıl vermek bize düşmez ama lütfen mesleğiniz var. Muhtaç falanda değilsiniz yazık yaşadıklarınızı kabullenmemeniz gerekiyor. Netice de eşinizde öğretmen annenize vurmuş? Bunun bir dönüşü yok. Siz değil! Ki o bile affedilebilir değil. Elinizde büyük koz var eşiniz memur! Öğretmen bu durumunun olduğunu bilen veliler bunu öğrendiklerinde buradaki bir çok kişi gibi tepkide bulunur kendi evlatları için! Ki siz ve anneniz darp raporu almalısınız. Çocuk sizin bu şekilde bir mesleği olan bir adamın kaybedecek şeyleri vardır. Lütfen bunları kullanın. Uzaklaşın yada onu uzaklaştırın evden. Size birşey yapamaz.

Boşanın lütfen kendinizi bebeğinizi ve ailenii kurtarın .

Kötü konuşmak istemiyorum ama sanırım ne ya? Emin olmanız lazım. Böyle şerefsizlerden ne baba ne eş olur. Çok sinirlendim ne demek annenin yüzüne tükürmek, küfretmek hatta dövmek. Ogrencilerinize örnek olacak bir hayat yaşamalısınız bosayin bu insan kılıklı yaratığı.

Sinirlerim bozuldu nasıl biri bu adam ya hem öğretmen ya karın yeni doğum yaptı hay adam hiç mi Allah korkun yok hiç mi aciman yok boşan tabikide kendi ayakların üstünde kur o kim annene vurabilir ya utanmaz ellerin kırılsın

Bakın ortada yuva yok, o yüzden yuvamı, çocuğumu kurtarıyorum diye lütfen düşünmeyin. Şu günlerde şok yaşıyorsunız, sizi çok iyi anlıyorum. O adamı hayatınızdan çıkarın.

Son düzenleme:
Annenize inanılmaz üzüldüm. Yazık kadının yaşadığı şeye bakın. Koca diye tutmayın şu iti. Yazıklar olsun

gerçekten anneye çok üzüldüm,yazık bir de beni boşver unuturum ben diyormuş.insan annesinin şu lafı için unutmaz bu konuyu. size de üzüldüm, insan mutlu olmak için evlenir ama siz mutlu değilsiniz,eşiniz tam bir manyak. ileride daha kötü şeyler yaşanabilir, birinizden biriniz birbirinize zarar verebilirsiniz.bakın bıçak çekme de olmuş lütfen çıkın o evden, bir kavga anında bir delilik yapsanız hem meslekten olur,hem hapis cezası alabilirsiniz. çocuk da o manyağa kalır, vakit kaybetmeden ayrılın bu adamdan

Son düzenleme:
10 aylik evlisin lohusasin, acelen neydi bacim?
Adam bildigin psikopat, tukurnek nedir birde vurmak.. yani annene vurmasa sana vurmasi onemli degildi oyle mi tuhaf bir hikaye

Iste evlenir evlennez herifi tanimadan kovalayan var gibi hamile kalinca boyle oluyor.
Sabah sabah sinirlerim tavan yapti. Ne demek ya eşe anneye vurmak?

Sanırım mı !
Bu zamana kadar bosanmadiginiz büyük hata hemen boşanın bir gun bile beklemeden

eğitimci birinin ilk tokatta yada dayakta boşanması gerekirdi diye düşnüyoruz ,
çünkü eskiler gelinkle çıktın kefenle dönersin bu eve diye gelin ederler kızlarını ,
onlarda iş güç yok eğitim yok mecbur çekerler o dayagı , kimseye ses etmeden ,

ama annemın deyimiyle mürekkep yalamış bir insanın heleki ögretmen dayak yiyip üstüne bir hamıle kalması
insanı derinden üzüyor , lğtfen bizi yanlış anlamayın ,

umarım bir an önce boşanır rahatlarsınız ,

Annem vurdugu an polisi aramali büyük bir olayi sicagi sicagina patlatmaliydin yari kirki sacmaligiyla ugrasacana

Evet mesleginiz le cok alakasi var egitimci insan siddet karsiti bir insan sabirli bir insan ve heleki nur anneye asla vurmamali yarin okulda cocuklarada vurur siddete meyilli ben o kocanin meslek hayatini bile bitirirdim pehh yari kirkiymis tövbe yarabbi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…