- Konu Sahibi Dilara55333
-
eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye
kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,.
Peki uyarmak ve azarlamak fiillerinin sözlük anlamları ile başlayarak bende sizi okumaya davet ediyorum. Daha da tartışmayacagim. O adam bostan korkuluğu değil sonuçta değil mi? Neyi tartisiyorsak
Yok bunada laf eder aşkım biz cahiliz ona göreŞu cümleler azarlamak mı? Yazmış işte konuda ne söylediğini. Ses tonu da önemli ama iki cümleyle psikolojisi bozulacak kadar hassas çocuğu olanlar da çocuklarına sahip çıksınlar bir zahmet.
Konu sahibini savunacağım diye kayınvalideyi çocuk bakıcısı yaptınız ki bir haftadır oradalarmış.
9 yaşında çocuğu olan kadına yaşlı diyorsunuz.
3 yaşındaki çocuk bebek olmuş.
9 ve 3 yaşında iki çocuk saat 23.30'da ayaktalar farkındaysanız, çoktan 10. rüyalarında olmaları gerekirken. 9 yaşındaki çocuğa her türlü kuraldan üstün olduğu öğretiliyor. 3 yaşındaki çocuk millete tükürmeyi öğreniyor.
Ortada "aman kardeşimin psikolojisi çizildi çok üzüldüm" diyecek bir konu sahibi mi var sizce? Çocukları önemseyen insan böyle davranmaz zaten.
Yahu kızdı yaziyor kızdı ! Kızdı! Kızdı! Kızmak ve azarlamak eş anlamlidir. Kızmak ve uyarmak değilŞu cümleler azarlamak mı? Yazmış işte konuda ne söylediğini. Ses tonu da önemli ama iki cümleyle psikolojisi bozulacak kadar hassas çocuğu olanlar da çocuklarına sahip çıksınlar bir zahmet.
Konu sahibini savunacağım diye kayınvalideyi çocuk bakıcısı yaptınız ki bir haftadır oradalarmış.
9 yaşında çocuğu olan kadına yaşlı diyorsunuz.
3 yaşındaki çocuk bebek olmuş.
9 ve 3 yaşında iki çocuk saat 23.30'da ayaktalar farkındaysanız, çoktan 10. rüyalarında olmaları gerekirken. 9 yaşındaki çocuğa her türlü kuraldan üstün olduğu öğretiliyor. 3 yaşındaki çocuk millete tükürmeyi öğreniyor.
Ortada "aman kardeşimin psikolojisi çizildi çok üzüldüm" diyecek bir konu sahibi mi var sizce? Çocukları önemseyen insan böyle davranmaz zaten.
Yok bunada laf eder aşkım biz cahiliz ona göre
Yahu kızdı yaziyor kızdı ! Kızdı! Kızdı! Kızmak ve azarlamak eş anlamlidir. Kızmak ve uyarmak değilyahu şaka gibisiniz gercekten.
Evet sizin için yazdımDiğer hanımefendi dediğiniz kişi ben miyim?? Lütfen biriniz cevap verin anlayamadım.. yanlış mı anladım..?? Şimdi konu sahibi ve ben aynı kişi olarak mı algılandım??
Benim de aklima Şener Şen filmde karısı rolündeki Perran Kutmani aldattiginda kadinin ogluna tükür babanin suratina dedigi sahne geldiKızım tükür mü ? Kızın lama miniye tukuruyor :) alistirmayin boyle hiç hoş degil
Hanimefendi fazla hassas oldugunuzu dusunuyorum. Burada kimse cocuklara bir laf etmemis zaten neden edelim? Esas tepkiyi bence konu sahibi ve annesi cekmeli. Ben bilmiyorum ama eski konulardan yola cikarak eşin bayagi zorlandigi soylenmis. Cocuklar yasayarak kesfederek ogrenmek ister emin olun tek bir seyler okuyan siz degilsiniz. Ama bunlarin ebeveynin kontrolunde olmasi gerekmez mi? Bir baskasi bizim cocugumuza dadılık etmek zorunda mi? Hic ne alakasi var demeyin konu sahibi en bastan kabul etmis kardesinin yaramaz oldugunu annesinin de ona toz kondurmadigini. Ayrica adam da sinirine hakim olamamis ama bir cocugun gozunde ebeveynini asagilatacak davranislar sergilemenin de cocuga zarari var unutmayin derim.Hayır anneyim! Okuyan bir anne.. Diyelim siz iş yerinizde bir hata yaptınız. İş vereniniz size herkesin içinde bağırdı. Azarladi. Size göre hata var ya da yok. Ne düşünürsünüz? Neye odaklanirsiniz. Sadece öfke duyarsiniz. Gönlünüz kırılır. İş yerine aidiyetiniz sarsılır. Patronunuz neye kızdı anlamaya çalışmazsiniz. O çocuk da boyle hisseder. Kaç yaşında olursa olsun. Çocuklar olumsuz bir davranış sergilediyse ( ki bu hikayede bence yok. Çocuk üzüldü ise yalan söylemiyordur) çocuğu azarlamak yerine uyarmalisiniz. Tekrar ederse görmezden gelmelisniz. Örnek olmalısınız. Önce sabırlı olmalısınız. İnat geliştirir. Bir işe de yaramadigi gibi dayak arsızı olur. Öfke duyar. Özguvensiz bir birey olarak yetisir.
Ben çıkarmadım. Adam pedagog değil. Ben uyarırım dedim, adam diyelim ki azarladı. Çocuğunu elaleme azarlatmak istemeyen sahip çıksın diyorum. Hikayedeki herkes hatalı ama en az hatalı kişi enişte benim gözümde.Yoo biliyoruz kadın açıkça yazmış işte
Adam küçücuk çocuğu üzecek bir üslupla söylemiş. Çocuk üzüldugu için kadin şakayla ortalığı yumusattmaya calistiginu anlatıyor. Evet o şakayı begenmeyebiliriz. Buna bende katılıyorum. Ama Yetmemiş içerden eşi gelince ona da kızmış Allah belanı versin lafı sakince de soylense kızilarak söylenmiştir değil mi? Çocuğu ikinci defa kırmış bu çok açık. Asıl bu uyarma lafı nereden çıktı ben onu anlamadım? Metnin hiç bir yerinde evladım suyu kapa denmiş gibi bir tablo goremedim. İnsanlar ısrarla adamın uyardigini yazıyor... Misafir olmadıklarını gece o evde kalmalarindan 40 yılda bir gelseler kadın saat 21 de uyumaya gitmez. Evimize misafir gelse uyumaya gitmeyiz çünkü. 21 de yoruldugu iicn yatmaya gittiğini göre calisiyordur sonucunu çıkardım. Dediğim gibi olmayadabilir tabii ki. Ama ben okuduğumdan bu sonucu çıkardım ona göre yorum yapıyorum.
Valla kusura bakma ama eşim annesinin yanında bana tükür çocuğum annenin yüzüne de dayının neşesi yerine gelsin diyecek ben orda Allah belanı versin demem belasını ben veririm. Ne saygısılık ne kadar küçük düşürme bu? Eşiniz sirk maymunu mu da onun yüzüne tükürülüp kardeşinizin neşesi yerine getirilecek.Merhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Konuşmayı düşünmüyorum kalbim çok kırıldı
Çocukların yanında eşinize neden kızdın diye sormanız yanlışMerhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Çocukların yanında eşinize neden kızdın diye sormanız yanlışMerhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?