Kocam annemin yanında bana beddua etti

Adamın evinde annesi müdehale etmiyorsa uyarması gerekiyor tabii ki. Buradaki baş sorumlu konu sahibinin annesi zaten. Çocuğa asıl kötülük sınır koymamaktır.

Anneyi bulamayınca çocuğu mu azarlamis? Çocuğu azarlamak yerine uyarsaymis çocuk yeterince terbiye almayacak mıymış ? Damat söz konusu bir çocuk ve bir bebek oldugu için öfkesini içinde tutamamış mı? Çocuklar yokken eşiyle bu konuyu konussaymis olmaz mıymış ? Adam hödük değil çocuk şımarık eş saygısız. Peki.

Yok eş hatalı peki. Konu sahibi , şımarık kardeşi ve umursuz annesi birer melek. Eş kim ki zaten anladığım kadarıyla bostan korkulugu gibi bisey. Sabaha kadar açık dursun musluk yeterki çocuk psikolojisi etkilenmesin. O çok önemli.

Adamın evinde annesi müdehale etmiyorsa uyarması gerekiyor tabii ki. Buradaki baş sorumlu konu sahibinin annesi zaten. Çocuğa asıl kötülük sınır koymamaktır.
İyi de adam uyarmamış çocuğu üzmüş! Uyarsaymis haklısınız. Ayrıca çocuk suyu açık bırakmadığını elini kopukledigini söylemiş. O sırada şu açık değildi sonucu çıkarıyorum ben buradan. Yani kabahati yokmuş. Elini biraz uuzn uzun kopukledi. O kopuge bakmak biraz boşuna gitti diye çocuk azarlayan tahammülsüz bir adam görüyorum ben bu hikayede. Kadın da çocuk üzüldü diye tamam yarene herşey serbest demis. Araya da bebeği katmış. Çocuk oyunu gibi bak biz kiziyoruz eniştene sen merak etme diye gönlünü almaya çalışmış. Ortada haksız yere azarlanmis kalbi kırılmış bir çocuk var. Bunu niye kimse gormuyor. Kadının yöntemlerini tartışmak çok saçma bana kalırsa. Çocuğa tükür babana demek yerine parmağını sallitip hii baba bir daha yapma bak yaren çok üzüldü deseymis keske. Ama adamın gaddarligi yanında çok hafif bir kusur. Hem çocuğu üzmüş hem hala bağırmaya devam ediyor.

Eşiniz bana eski eş kişini hatırlattı berbat biri .. Allah'ım şükürler olsun sana boşanmami nasip ettin

Yani minicik meleklerin kalbini kırmak hosmu tamam bende sinirleniyorum ama saatlerdir sınırlı kalmakta neyin nesi ...hadi bakalım yeter artık dersin o kadar en kotu 2 saat lafıni yapmış iyyyyyk

Gaddarlık mi oluyor uyarmak

Olmamış..yanlış yapmışsınız.. Annenızın yanında gurur yapmıstır..koskoca adama tükür çocugum ne demektir ya.. Bunun şakası olmaz.. onunda soyledıği dogru bısey degıl ama Ne bıleyım konuyu doğuran siz olmussunuz..çokta zorunuza gitmemeli bence sizin yaptığınız hıııc normal degıl cunku.

Pedagog musunuz? Eger soyleyse aciklar misiniz cocuklar olumsuz davranislari kac yasinda ve ne sekilde ogrenmeye basliyorlar?

Nerden bu kanıya vardınız tanımadığınız birine cahil deme cürretini nerden alıyorsunuz sizde çok hadsizsiniz
Bir okul oncesi ogretmeni olarak sizin gibi veliler yuzunden cocugunuza kazandirdiginiz yanlis davranislari duzeltmekle geciyor derslerimiz. Yazdiginiz yorumlari okuyunca yaptiginiz hatanin farkinda olmadiginizi gordum cok yazik...

Ordaki allah belani versin = nasi bi aileye düştüm ben böyle. Bu tekne kazintisi cocuklar cok aşırı simarik oluo genelde. Siz de aşağı degilsiniz bi de ortak cocuk var etti 3 cocuk kaynanayi da say etti 4 çocuk adam bunalmis hakli. Evde duzgunce konusabilecegi dengi bi yetiskin yok.

Çocuk misafir olduğu evde kafasına göre hareket edemez. En başta konu sahibinin annesi müdehale etmeliydi ama maşallah etkisiz eleman. Çocuğun suyu akıtıp akıtmadığını bilmiyoruz ama belli ki adam 15 dakika banyonun işgal edilmesinden rahatsız olmuş. Eğer çocuğunun “elalemden” laf işitmesini istemiyorsa annesi sahip çıkacaktı.

Bu tipte her şeyi yapma hakkı olduğu sanrısıyla yetiştirilen çocuklar bizim çocuklarımızın karşısına çıkıyorlar. Covid öncesinda bir oyun alanına gittiğimizde oğlumdan 1-2 yaş büyük bir çocuk oğlumu itiyordu. Ailesini uyardım, aldığım cevap “bizi de dinlemiyor ki” oldu. Ben sabırlı bir insan olduğum için haksız yere çocuğumu alandan aldım. Ama her zaman benim gibi insanlar olmaz işte, ailesinin terbiye vermediği çocuklara toplum öyle bir terbiye verir ki özgüveni sittin sene toparlanmaz.

Özetle konu sahibinin kardeşi kıymetliyse annesi peşinde dolaşsaydı, terbiyesini verseydi. Yoksa o terbiyeyi başkası kendi yöntemiyle verir, herkes sonsuz sabra sahip değil.

Ailesini uyardım, aldığım cevap “bizi de dinlemiyor ki” oldu.
Masallah bu cocuklarin hic anadan babadan çekincesi yok nasi oluosa kimseden korkmuyorlar özgür o, biz onu serbest biraktik, diye diye. İlerde napacaklar bakalim hic zapdolmaz küçükken zapdolmayan.

Son düzenleme:
Eșșek kadar kız ya 9 yasinda pek tabi karşına alip konusabilirsin. Adam da uyarmis zaten nerde dedi ki azarlamis diye? Azicik baskasinin evinde dogru durmayi ogrensinler ya. Eşimin 12 yasindaki yegeni de bizde dolaplari karistiriyor. Annesinin yaninda diyorum cocugum baskasinin evinde dolap karistirilmaz diye niye çünkü put gibi duruyor orda yapma demio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…