Kocam annemin yanında bana beddua etti

Eşiniz siz uyurken çocuklar la zaman geçirmiş ve çocuklarla ilgilenmiş annenizin yanında eşinizi siz rencide etmişsiniz önce.ayrica yarene her şey serbest bu çok hatalı bı cümle hem kızınız kıskanır teyzesini buna sebep olursunuz hemde yaren doğru davranışi kazanamaz.bir de bir ebeveyin bir şeye yanlış diyorsa diğer ebeveyin çocukların yanında verilen kararı desteklemeli.
Eşinizin de tabi ki öyle söylememesi gerekirdi.

Yani 9 yaşındaki çocuk için ona herşey serbest demek, 3 yaşındaki çocuğa babana tukur demek doğru öyle mi ?

Aynen bende öyle yaptım
Burada yazılan yorumları dehşet içinde okudum. Herkesin şaka anlayışı kendine 3 yaşında bebeğe tükür deniyor. 3 yaşında bebeğe !! Bunun nesi hakaret olabilir? Ebeveynler bebeğin altı bezlenirken bir birlerne oh bir suratına işesinde gör vs diye şaka yapabilirler. Klişedir. Konu insanların şaka anlayışı mı? Diğer tarafta 9 yaşında bir çocuk var? Çocuk simarmasin diye azarlanmali kafası nedir yahu!! Cocuklar su ile oynamayı sever. Bin kere de uyarsan yapabilirler. Çocuğu annesi uyarir ablası uyarır ama eniştesi kötü kötü bile baksa o çocuk korkar. Eniştenin çocuklar el yıkadı diye sinirlenmeye hakkı nasıl olabilir yahu? iyi mi herkes! En fazla abicim su israf oluyor diye gidip musluğu sessizce kapamaliydi. İçeri giren ablaya sinirli sinirli hesap sormak filan nasıl çirkin. O çocugun herkesin içinde hesap vermek zorunda kalması mi doğru ? Çocuk terbiyesinden bunu mu anliyorsunuz?

B Black93 ile hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır fakat başka bir hesabın ikinci üyeliğidir. Defalarca diyoruz ki bu tür bir şüpheniz var ise bu hesabı şikayet edin ama yok ne biz anlatabildik ne de siz anladınız. B Black93 zan altında kaldı ne olacak şimdi ? Özür dileyince çizdiğiniz imaj düze mi çıkacak? Mune top sende abla

Ben yanlıs neresinde anlamadım ? Saygı anlayışlarımiz muhtemelen çok farklı.
O yaştaki bir çocuk için herşey serbest olamz, öyle birşey derseniz çocuk sınırsızca istediğini yapabileceğini zanneder.
3 yaşındaki çocuğa da babana tukur diyerek tukurmeyi öğretip normallestiremezsinjz. O çocuk parkta, okulda arkadaşlarına tukurmeyi normal birşey zanneder.
Bunları size açıklamam bile çok yazık.

Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin, konu sahibesiyle diğer hanımefendinin aynı kişi olduğuna dair hiçbir somut delil yok.
Diğer hanımefendi dediğiniz kişi ben miyim?? Lütfen biriniz cevap verin anlayamadım.. yanlış mı anladım..?? Şimdi konu sahibi ve ben aynı kişi olarak mı algılandım??

Eşinizi iki çocuğun karşısında küçük düşürmüşsünüz, ben durumu yanlış anlamadıysam. Hep bu şekilde davranıyorsanız yetiştirdiğiniz çocukla başa çıkamazsınız. Böyle durumlarda eşinizin arkasında durmalısınız çocukların değil. Orta yol bulamayacaksanız eşinizş destekleyin. Allah belanı versin dememeliydi evet ama haksız da değil

Eşiniz orada haklı bir sekilde cocuklar uyarırken onun otoritesini yerle bir etmiş bir de tükür bana kızım diyerek akıllara ziyan bir adım atmışsınız. Bence biraz cocuk eğitimi kitabı okuyun. Bela okuması kısmı hatalı ama eşiniz öfkelenmekte haklı

Ne kadar da pedogojik açıklamalar... Hanımefendi 3 yaşındaki çocuğa tükür deyince normallestirmis oluyor tükürmek ertesi gün de okulda arkadaşlarına tüküsün ? 3 yaşında! Henüz bebek. Davranışlari böyle gelişmiyor. 9 yaşındaki çocuğun da eniştesi azarladiktan sonra üzüldü diye ablası ona herşey serbest demesi çocuğun zihninde hiç bir şey ifade etmez. O cocugun kalbi kırılır öz güveni zedelenir. Azarlamak asla bir terbiye yöntemi degildir. Hiç bir işe yaramaz ters teper. Özellikle enişte gibi arada güvenli bağlanmanin olmadığı bir yetiskin tarafindan azalanan çocugun kalbi bunu tölere etmez. Kalıci hasar bırakır. Ablanın yaptigi sadece faydasız bir iyilestirme çabasından öteye gitmemiş. O kadar!!

Peki

Çok güzel yazmışsın valla aynen katılıyorum ve ilaveten şunu diyim siz annenizin yanında kocanızın yüzüne tükürtüyorsunız sonra da niye böyle dedi diyorsunuz tamam eşiniz de öyle yapmamalıydu ama bu ateşi siz harlamışınız

Uhüü eniştem bana 9 yasinda suyla 15 dk oynanılmaz dedi diye hep özgüvensiz oldum bu ne ya

Çocuk simarmasin diye azarlanmaz ama çocuğun annesi nerdeymis peki ? Yani konu sahibinin annesi neden 15 dk boyunca uyarmamis? Konu sahibinin eşi de buna ofkelenmis, şımarık çocuğa katlanmak zorunda mı ? Egerki çocuğun annesi zamanında kızına suyu kapatip gerekli açıklamayı yapsaydı bunlar zaten yaşanmayacakti. Büyük ihtimal o arada elinde çekirdek dizi izliyordu. Damatta öfkelendi. Konu sahibi de babana tükür diyerek tüy dikti.

Biri beni bıçaklasın

Tükür mü dedınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…