Kocam annemin yanında bana beddua etti

Eşiniz ne kadar değişik bir insanmış üstelik 3 yaşında bir çocuğunuz var çocuklara tahammülsüzlük hat safhada.. Ne olmuş 10 dk 15 dk suyla oynamışlar.. Hadi çok rahatsız oldun git güzelce al çocukları banyodan ama kızması biraz abartı geldi bana..

Sizinde tükür yüzüme demeniz Nerden de aklınıza geldi anlam veremedim ona ama şirinlik yapmak istemişsiniz onu anladım.. Eşinizle aranızda nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama nasıl öyle konuştu size ona da şaşırdım.. Eşinizin olmayacak yerde olmayacak tepkileri olduğu çok net belli bence bu sorunu oturun konuşun.. Ne alaka yani resmen dururduk yere size o lafı etmiş

Ben olsam belki doğru değil ama yüzüne bile bakmazdım hatasını anlayıp gelip yanıma konuşana kadar.. Yanınıza gelince de güzelce konuşun bence yaptığı dengesizliklere bir son vermesini söyleyin..

Düzeltme yapıyorum olayı tamamen yanlış anlamışım
Kızım bana tükür dediniz gibi anladım ne alaka oldum bir an yorumlara bakınca babana tükür dediğinizi anladım.. Valla o kadar da yazdım uzun uzun silmeye de kıyamadım daha da yazamam ama ikinizde enteresansınız ne mana yani kızınız babasının yüzüne tükürecek.. Aşşalık bir insan mı babası??

Kalbiniz mi kirildi,ah ah kiyamam,biri tukursun neseniz yerine gelir

Arkadaslar,konu sahibi daha onceki konularinda,korkmayin kocanizi yemezler diyen birine,sen kocasizsin galiba cevabini vermiş..
Konu ve sahibi benim icin bitmistir der giderim...

Bildirim geldikçe bakıyorum, herkes tek yürek akıllarda tek soru ‘babana tükür’ ne demek

Allah affetsin her seferinde kahkaha atıyorum. Konu sahibi de yok zaten ortada
"Yuzume tukurun" yazili pankart acarak neselenmeye gitmistir:)

Ne olmuş 10 dk 15 dk suyla oynamışlar..
Bunu gerçekten söylediğinize inanmak istemiyorum. Siz hiç tv, haber izlemiyor, online gazete falan okumuyor musunuz? Barajlarda sular bitti .. Herkes suları israf etmeyin derken 15 dk boyunca suyla oynamak hangi aklın kârı? Bir kovaya biraz su konulur oturur oynanır tamam ama suyun akması ve akan suyla oynanması doğru mu ?

Ne güzel çocuk yetiştiriyorsunuz.
Yarın bir gün anaokulunda, ilkokulda başkasının çocuğuna musallat olup ona buna tükürür artık. Şikayet gelince de "laftan anlamıyor musun" deyip çocuğa kızarsınız, sanki siz öğretmemişsiniz gibi.

Kayınvalideniz küçük görümcenizle size gelse, 1 hafta kalsa, çocuğuna "yapma, etme" demese, artık siz dayanamayıp uyarsanız ve eşiniz "ona her şey serbest" dese, üstüne de çocuğunuzu size tükürmesi için kışkırtsa siz daha ağır laf ederdiniz eminim.

9 ve 3 yaşındaki iki çocuğun gece yarısı ayakta ne işi var onu da anlamadım.
Linç edilmek için bilerek açmışsınız sanki konuyu.

Eşin her türlü haklı , kusura bakma babana tükür ne demek ya hemde eşin sinirliyken resmen dalga gecmissin adamla. Bide yarene herşey serbest demek de çok yanlış o bı kere evde disiplin kurmaya çalışıyor sen onu adam yerine koymuyosun

Annenizin tek şımarık çocuğu 9 yaşındaki kardeşiniz değil anlaşılan. Nick'inize bakılırsa şımarık kızlar ailesisiniz.
9 yaşında kocaman bir kızın ve annenizin karşısında eşinizi haklı olduğu bir konuda etkisiz eleman haline getirmişsiniz.
Üstüne bir de ortam gerginken HİÇÇÇ AMAA HİİİÇ KOMİK OLMAYAN bir espri(!) yapmışsınız.

Aaaayy irite oldum inşallah eşiniz sizinle konuşmuyordur şuan. Ve aklınızı başınıza toplayıp eşinizi insan içinde ofsayta düşürme huyunuzdan vazgeçene kadar sizinle muhattap olmaz.

Siz kocasızsinz galiba
Düşünceye bakın ya.. Gerçekten sizin gibi insanlarla hayatımda asla karşılaşmak istemiyorum. Biz sizi anlamayız hanımefendi biz kocasısız, sizde bizim durumumuza düşüp kocasız kalmamak için adama insan gibi davranın. Çocuğunuza da düzgün eğitim verin.

Ne olmuş 10 dakka suda oynamislarsa ne demek? Ben dalarsam 5 yaşındaki kızım gelip azarlıyor beni anne suyu boşuna akıtma diye. TV ler basbas bağırıyor kurakli var diye.

Bunu hiç bu şekilde düşünmedim açıkçası aklıma gelmedi.. Ama gerçekten söyledim inanabilirsiniz bu arada TV de izliyorum, gazete falan da okuyorum..

Bayılıyorum bazen hemen böyle şak diye karşıdaki insanın hiç aklına bile gelmemiş şeyler üzerinden duyar kasmaya çalışmalarınıza .. Yani ben bu şekilde cümle kurdum diye hemen su düşmanı, TV izlemeyen, gazete falan bakmayan dünyadan haberi olmayan bir insan oldum Siz de şok falan oldunuz

Bırakalım bence artık bu işleri de güzelce diyelim ki " 15 dk su ile oynaması aslında su israfı olur bence sizde izin vermeyin kimseye". Ya da bunun gibi şeyler işte.. Doğru bir noktaya anlamsız bir yoldan değindiniz bence.

Bu arada sormuşsunuz ya cevabımı vereyim.. 15 dk su ile oynanması düşününce bence de doğru değil

Konu sahibi bu nick 2.üyeliğiniz mi? Mune

Ne olmuş 10 dakka suda oynamislarsa ne demek? Ben dalarsam 5 yaşındaki kızım gelip azarlıyor beni anne suyu boşuna akıtma diye. TV ler basbas bağırıyor kurakli var diye.
Ne demek olduğu ortada aslında..Anlamsız bir cümle kurmadım gayet net.. Fakat o bakımdan hiç düşünmemiştim bu konuda haklısınız.. Ama komik komik cümlelerle duyar kasmayın rica ediyorum.. 5 yaşındaki kızınız kadar aklım yokmuş teşekkürler
Hepiniz bi kızgın bi öfkeli bişeyler.. Yapmayın yaaa artık şunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…