- Konu Sahibi Dilara55333
-
Eşiniz ne kadar değişik bir insanmış üstelik 3 yaşında bir çocuğunuz var çocuklara tahammülsüzlük hat safhada.. Ne olmuş 10 dk 15 dk suyla oynamışlar.. Hadi çok rahatsız oldun git güzelce al çocukları banyodan ama kızması biraz abartı geldi bana..Merhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Konuşmayı düşünmüyorum kalbim çok kırıldı
Kalbiniz mi kirildi,ah ah kiyamam,biri tukursun neseniz yerine gelirMerhaba kızlar çok üzgünüm akşama kadar uyudum sinirim çok bozuk ve kocama karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum kk nin akıllı kadınları bana bir fikir verin..
Annem 1 haftadr bende kalıyor, kardeşim de var kardeşim 9 yaşında birde benim çocuğum var oda 3 yaşında
Dün hep birlikte yemekler yedik çay içtik herşey keyifliydi saat 9 gibi ben çok yoruldum biraz uyuyum dedim eşim de tamam biz annenle bakarız çocuklara dedi. Ben yattım çocuklar tabi şımarmaya başladı çocuklar banyoya girmiş 15 dk el yıkıyor eşim kızdı 15 dk el yıkanmaz hemen içeri geçin diye kardeşim de biraz yaramaz vs derken eşim baya sinirlenmis
Sonra 23.30 gibi ben uyandım geldim anladım eşim baya sinirli ama bana birşey demiyor Nyse bende dedim çocuklara neden kızdın falan oda anlattı halen kardeşime kızmaya devam ediyor Yaren sen 10 yaşındasın on beş dk el yıkanmaz,. Yaren de enişte biz on beş dk el yikamadk elimizi köpükledik dedi bende orda yaren baya üzülmüs diye yarene herşey serbest dedim kızıma da şaka olsun diye kızım bana tükür neşesi yerine gelsin dedim
Eşim o sırada bana Allah belanı versin senin dedi bağırdı ve yatmaya gtti ben kala kaldım. Biraz dan işten gelecek nasıl davranmam gerekli
Konuşmayı düşünmüyorum kalbim çok kırıldı
"Yuzume tukurun" yazili pankart acarak neselenmeye gitmistir:)Bildirim geldikçe bakıyorum, herkes tek yürek akıllarda tek soru ‘babana tükür’ ne demek
Allah affetsin her seferinde kahkaha atıyorum. Konu sahibi de yok zaten ortada
Bunu gerçekten söylediğinize inanmak istemiyorum. Siz hiç tv, haber izlemiyor, online gazete falan okumuyor musunuz? Barajlarda sular bitti .. Herkes suları israf etmeyin derken 15 dk boyunca suyla oynamak hangi aklın kârı? Bir kovaya biraz su konulur oturur oynanır tamam ama suyun akması ve akan suyla oynanması doğru mu ?Ne olmuş 10 dk 15 dk suyla oynamışlar..
Düşünceye bakın ya.. Gerçekten sizin gibi insanlarla hayatımda asla karşılaşmak istemiyorum. Biz sizi anlamayız hanımefendi biz kocasısız, sizde bizim durumumuza düşüp kocasız kalmamak için adama insan gibi davranın. Çocuğunuza da düzgün eğitim verin.Siz kocasızsinz galiba
Ne olmuş 10 dakka suda oynamislarsa ne demek? Ben dalarsam 5 yaşındaki kızım gelip azarlıyor beni anne suyu boşuna akıtma diye. TV ler basbas bağırıyor kurakli var diye.Eşiniz ne kadar değişik bir insanmış üstelik 3 yaşında bir çocuğunuz var çocuklara tahammülsüzlük hat safhada.. Ne olmuş 10 dk 15 dk suyla oynamışlar.. Hadi çok rahatsız oldun git güzelce al çocukları banyodan ama kızması biraz abartı geldi bana..
Sizinde tükür yüzüme demenizNerden de aklınıza geldi anlam veremedim ona ama şirinlik yapmak istemişsiniz onu anladım.. Eşinizle aranızda nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama nasıl öyle konuştu size ona da şaşırdım.. Eşinizin olmayacak yerde olmayacak tepkileri olduğu çok net belli bence bu sorunu oturun konuşun.. Ne alaka yani resmen dururduk yere size o lafı etmiş
Ben olsam belki doğru değil ama yüzüne bile bakmazdım hatasını anlayıp gelip yanıma konuşana kadar.. Yanınıza gelince de güzelce konuşun bence yaptığı dengesizliklere bir son vermesini söyleyin..
Düzeltme yapıyorum olayı tamamen yanlış anlamışım
Kızım bana tükür dediniz gibi anladım ne alaka oldum bir anyorumlara bakınca babana tükür dediğinizi anladım.. Valla o kadar da yazdım uzun uzun silmeye de kıyamadım daha da yazamam ama ikinizde enteresansınız ne mana yani kızınız babasının yüzüne tükürecek.. Aşşalık bir insan mı babası??
Bunu hiç bu şekilde düşünmedim açıkçası aklıma gelmedi.. Ama gerçekten söyledim inanabilirsinizBunu gerçekten söylediğinize inanmak istemiyorum. Siz hiç tv, haber izlemiyor, online gazete falan okumuyor musunuz? Barajlarda sular bitti .. Herkes suları israf etmeyin derken 15 dk boyunca suyla oynamak hangi aklın kârı? Bir kovaya biraz su konulur oturur oynanır tamam ama suyun akması ve akan suyla oynanması doğru mu ?
Konu sahibi bu nick 2.üyeliğiniz mi?Bunu hiç bu şekilde düşünmedim açıkçası aklıma gelmedi.. Ama gerçekten söyledim inanabilirsinizbu arada TV de izliyorum, gazete falan da okuyorum..
Bayılıyorum bazen hemen böyle şak diye karşıdaki insanın hiç aklına bile gelmemiş şeyler üzerinden duyar kasmaya çalışmalarınıza .. Yani ben bu şekilde cümle kurdum diye hemen su düşmanı, TV izlemeyen, gazete falan bakmayan dünyadan haberi olmayan bir insan oldum Siz de şok falan oldunuz
Bırakalım bence artık bu işleri de güzelce diyelim ki " 15 dk su ile oynaması aslında su israfı olur bence sizde izin vermeyin kimseye". Ya da bunun gibi şeyler işte.. Doğru bir noktaya anlamsız bir yoldan değindiniz bence.
Bu arada sormuşsunuz ya cevabımı vereyim.. 15 dk su ile oynanması düşününce bence de doğru değil
Ne demek olduğu ortada aslında..Anlamsız bir cümle kurmadım gayet net.. Fakat o bakımdan hiç düşünmemiştim bu konuda haklısınız.. Ama komik komik cümlelerle duyar kasmayın rica ediyorum.. 5 yaşındaki kızınız kadar aklım yokmuş teşekkürlerNe olmuş 10 dakka suda oynamislarsa ne demek? Ben dalarsam 5 yaşındaki kızım gelip azarlıyor beni anne suyu boşuna akıtma diye. TV ler basbas bağırıyor kurakli var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?