- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ben duyar kasmadım hanmefendi bir yanlş üzerinden olması gerekeni söyledm iyi gecelerBunu hiç bu şekilde düşünmedim açıkçası aklıma gelmedi.. Ama gerçekten söyledim inanabilirsinizbu arada TV de izliyorum, gazete falan da okuyorum..
Bayılıyorum bazen hemen böyle şak diye karşıdaki insanın hiç aklına bile gelmemiş şeyler üzerinden duyar kasmaya çalışmalarınıza .. Yani ben bu şekilde cümle kurdum diye hemen su düşmanı, TV izlemeyen, gazete falan bakmayan dünyadan haberi olmayan bir insan oldum Siz de şok falan oldunuz
Bırakalım bence artık bu işleri de güzelce diyelim ki " 15 dk su ile oynaması aslında su israfı olur bence sizde izin vermeyin kimseye". Ya da bunun gibi şeyler işte.. Doğru bir noktaya anlamsız bir yoldan değindiniz bence.
Bu arada sormuşsunuz ya cevabımı vereyim.. 15 dk su ile oynanması düşününce bence de doğru değil
Evet kızım çok akıllı ama bu akılla olmuyor, bilinçlenme ile alakali. Bakın ne güzel uyardigimiz icin siz de artık daha dikkatli olursunuz.Ne demek olduğu ortada aslında..Anlamsız bir cümle kurmadım gayet net.. Fakat o bakımdan hiç düşünmemiştim bu konuda haklısınız.. Ama komik komik cümlelerle duyar kasmayın rica ediyorum.. 5 yaşındaki kızınız kadar aklım yokmuş teşekkürler
Hepiniz bi kızgın bi öfkeli bişeyler.. Yapmayın yaaa artık şunu..
Böyle eziklik az görülür. İkinci üyeliğiyle yazıyor konu sahibi. SevgiliNe demek olduğu ortada aslında..Anlamsız bir cümle kurmadım gayet net.. Fakat o bakımdan hiç düşünmemiştim bu konuda haklısınız.. Ama komik komik cümlelerle duyar kasmayın rica ediyorum.. 5 yaşındaki kızınız kadar aklım yokmuş teşekkürler
Hepiniz bi kızgın bi öfkeli bişeyler.. Yapmayın yaaa artık şunu..
Valla yanlış gördüğünüzü söylersiniz çok da normal hatta benim aklıma gelmeyen birşeydi ve düzeltmeme de vesile oldunuz bu konuda teşekkür ediyorum ama eleştirim net ortada.. Söylemek var bir de söylemek var..Ben duyar kasmadım hanmefendi bir yanlş üzerinden olması gerekeni söyledm iyi geceler
Nerden anlıyorsunuz böyle şeyleri yahu, bana da atarlanmış bir sürü bende cevap vercem diye ugrasiyorumBöyle eziklik az görülür. İkinci üyeliğiyle yazıyor konu sahibi. SevgiliMune suya götürüp susuz getirir arkadaşı :)
Ben zaten dikkat ediyorum da ne bileyim yaaEvet kızım çok akıllı ama bu akılla olmuyor, bilinçlenme ile alakali. Bakın ne güzel uyardigimiz icin siz de artık daha dikkatli olursunuz.
Ay evet önceki sayfadaNerden anlıyorsunuz böyle şeyleri yahu, bana da atarlanmış bir sürü bende cevap vercem diye ugrasiyorum
Canım anlayamadım ben mi ikinci üyeliğimden yazıyorum??Böyle eziklik az görülür. İkinci üyeliğiyle yazıyor konu sahibi. SevgiliMune suya götürüp susuz getirir arkadaşı :)
Üslup konusuna girmeyelim isterseniz zira kimin üslubu nasıl çok belli oluyor. Ayrıca haber izleyen, online gazete okuyan herkes suların azaldığını, israf edilmemesi gerektiğini bilir.Valla yanlış gördüğünüzü söylersiniz çok da normal hatta benim aklıma gelmeyen birşeydi ve düzeltmeme de vesile oldunuz bu konuda teşekkür ediyorum ama eleştirim net ortada.. Söylemek var bir de söylemek var..
Aaaa inanamadım nasıl böyle dersinizhiç mi TV izlemiyorsunuz?? Hiç mi online gazete okumuyorsunuz?? Falan filan ne kadar gerekli bilemedim ama tabi o da sizin üslubunuz bende benim açımdan olması gerekeni söylemek istedim.. Size de iyi geceler..
Anlıyorum sizi, insan bazen şey yapamıyorBen zaten dikkat ediyorum da ne bileyim yaaanlatamadım herhalde.. Neyse siz çok da şey yapmayın.. Teşekkürler
Hah bende bunu diyecektim fitneciğum yapana degil yaptirana bak bide dimi3 yaşındaki çocuk bildi mi şaka yaptığınızı?
gerçi şaka da değil ya neyse..
yine istediğini söyleyen istemediğini işitir vakası...
İnşallah gösterir de adam biraz kafa dinlerHah bende bunu diyecektim fitneciğum yapana degil yaptirana bak bide dimihem şimarikliklarıyla uğraş hemde ona hersey serbesti duy iyi kovmamış hepsini evden bide adama tavır gistericek
Yalnız bir tarafta çocuk söz konusu. Çocuga terbiye vermenin yolu azarlamak ya da ablasına bağırmak değildir. Görmezden gelmek, örnek olmak doğrusunu sakince anlatmak gerekir ki çocuk 15 dk yikamadim, elimi kopukledim diyor. Belli ki çocuğa tahammulu olmayan kişilerden ki ben nefret ederim böyle tiplerden. 9 yaşında bir çocuk azarlanacakken ortam gergin diye kadıncagiz çocuklar etkilenmesin diye şakaya vurmuş. Ne yapsaymis o gergin ortamda çocuk mu azarlasaymiş? Benim saygıdan anladığım bu değil.Çok haksızsın bence, 15 dk el yıkanmaz cok doğru, kuraklık var birincisi. Eşinize çok saygıszca davranmışsınız bana göre
Aynen bende öyle yaptımYalnız bir tarafta çocuk söz konusu. Çocuga terbiye vermenin yolu azarlamak ya da ablasına bağırmak değildir. Görmezden gelmek, örnek olmak doğrusunu sakince anlatmak gerekir ki çocuk 15 dk yikamadim, elimi kopukledim diyor. Belli ki çocuğa tahammulu olmayan kişilerden ki ben nefret ederim böyle tiplerden. 9 yaşında bir çocuk azarlanacakken ortam gergin diye kadıncagiz çocuklar etkilenmesin diye şakaya vurmuş. Ne yapsaymis o gergin ortamda çocuk mu azarlasaymiş? Benim saygıdan anladığım bu değil.
Sizin de hiç cevap yazmayıp, başka hesaptan yazmadım demek için yorum yapmanız çok manidar olmuş.Arkadaşlar konu sahibi benim konum oldukça uzamış ben başka nick den falan yazmadım ki yazsam burdan yazarım bazı arkadaşlar hayal kurmuş. Yemin de edebilirim ben başka hesaptan falan yazmadım
Şaka mı yaptığınızı zannediyorsunuz hala?Aynen bende öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?