Kocam annemin yanında bana beddua etti

Ben duyar kasmadım hanmefendi bir yanlş üzerinden olması gerekeni söyledm iyi geceler

Evet kızım çok akıllı ama bu akılla olmuyor, bilinçlenme ile alakali. Bakın ne güzel uyardigimiz icin siz de artık daha dikkatli olursunuz.

Böyle eziklik az görülür. İkinci üyeliğiyle yazıyor konu sahibi. Sevgili Mune suya götürüp susuz getirir arkadaşı :)

Ben duyar kasmadım hanmefendi bir yanlş üzerinden olması gerekeni söyledm iyi geceler
Valla yanlış gördüğünüzü söylersiniz çok da normal hatta benim aklıma gelmeyen birşeydi ve düzeltmeme de vesile oldunuz bu konuda teşekkür ediyorum ama eleştirim net ortada.. Söylemek var bir de söylemek var..

Aaaa inanamadım nasıl böyle dersiniz hiç mi TV izlemiyorsunuz?? Hiç mi online gazete okumuyorsunuz?? Falan filan ne kadar gerekli bilemedim ama tabi o da sizin üslubunuz bende benim açımdan olması gerekeni söylemek istedim.. Size de iyi geceler..

Böyle eziklik az görülür. İkinci üyeliğiyle yazıyor konu sahibi. Sevgili Mune suya götürüp susuz getirir arkadaşı :)
Nerden anlıyorsunuz böyle şeyleri yahu, bana da atarlanmış bir sürü bende cevap vercem diye ugrasiyorum

Evet kızım çok akıllı ama bu akılla olmuyor, bilinçlenme ile alakali. Bakın ne güzel uyardigimiz icin siz de artık daha dikkatli olursunuz.
Ben zaten dikkat ediyorum da ne bileyim yaa anlatamadım herhalde.. Neyse siz çok da şey yapmayın.. Teşekkürler

Üslup konusuna girmeyelim isterseniz zira kimin üslubu nasıl çok belli oluyor. Ayrıca haber izleyen, online gazete okuyan herkes suların azaldığını, israf edilmemesi gerektiğini bilir.

Ben zaten dikkat ediyorum da ne bileyim yaa anlatamadım herhalde.. Neyse siz çok da şey yapmayın.. Teşekkürler
Anlıyorum sizi, insan bazen şey yapamıyor yani kal geliyor sanki, bende anlamatamadim neyse, birbirimizi uyarma biçimimiz hoş değildi ondan yükseldik.

3 yaşındaki çocuk bildi mi şaka yaptığınızı?
gerçi şaka da değil ya neyse..
yine istediğini söyleyen istemediğini işitir vakası...
Hah bende bunu diyecektim fitneciğum yapana degil yaptirana bak bide dimi hem şimarikliklarıyla uğraş hemde ona hersey serbesti duy iyi kovmamış hepsini evden bide adama tavır gistericek

Arkadaşlar konu sahibi benim konum oldukça uzamış ben başka nick den falan yazmadım ki yazsam burdan yazarım bazı arkadaşlar hayal kurmuş. Yemin de edebilirim ben başka hesaptan falan yazmadım

Çok haksızsın bence, 15 dk el yıkanmaz cok doğru, kuraklık var birincisi. Eşinize çok saygıszca davranmışsınız bana göre
Yalnız bir tarafta çocuk söz konusu. Çocuga terbiye vermenin yolu azarlamak ya da ablasına bağırmak değildir. Görmezden gelmek, örnek olmak doğrusunu sakince anlatmak gerekir ki çocuk 15 dk yikamadim, elimi kopukledim diyor. Belli ki çocuğa tahammulu olmayan kişilerden ki ben nefret ederim böyle tiplerden. 9 yaşında bir çocuk azarlanacakken ortam gergin diye kadıncagiz çocuklar etkilenmesin diye şakaya vurmuş. Ne yapsaymis o gergin ortamda çocuk mu azarlasaymiş? Benim saygıdan anladığım bu değil.

Hanımlar lütfen polemiğe girmeyin, üsluplara dikkat edin, konu sahibesiyle diğer hanımefendinin aynı kişi olduğuna dair hiçbir somut delil yok.

Aynen bende öyle yaptım

Arkadaşlar konu sahibi benim konum oldukça uzamış ben başka nick den falan yazmadım ki yazsam burdan yazarım bazı arkadaşlar hayal kurmuş. Yemin de edebilirim ben başka hesaptan falan yazmadım
Sizin de hiç cevap yazmayıp, başka hesaptan yazmadım demek için yorum yapmanız çok manidar olmuş.

Aynen bende öyle yaptım
Şaka mı yaptığınızı zannediyorsunuz hala?

O kadar yorum yazılmış bir aydınlanma olmamış sizin tarafta.

9 yaşında ki çocuğun kalbi kırılmasın diye 3 yaşında ki çocuğa babana tükür demek müthiş çözüm.

Sorun çözme yeteneğinize hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…