- 28 Ekim 2024
- 71
- 30
- 3
- 25
- Konu Sahibi Gullerguzel
-
Nasıl yani yarısı derkenBenim eski nişanlımla mı evlendin acaba bana alacağı hediyenin bile yarısını isterdi
Gullerguzel yazdıklarını okuyunca şok oldum. Siz karı koca olduğunuza emin misin? Bak ciddi soruyorum.Bu adam sizi nasıl kandırdı da evlenmeye ikna etti? Siz bu adam için maaş kartı ve ev hizmetçisinden başka bir şey ifade etmiyorsunuz. Hem çok gençsin hem de yolun daha çok başındasın. Bu adam seni yer bitirir. Bu karaktedeki bir adamla dışarı çıkıp eglenemezsin bile burnundan getirir.Benim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
Ay para ortak sonuçta siz de birşeyleri karşılıyorsunuz üstelik ortak malınız araba da taksi mi bu ücretini istiyor şaka gibi :) bence belirtin bundan rahatsız olduğunuzu bence çok yanlış. Eğer evde herşeyin hesabı böyle yapılacaksa siz de yapın yani. Ki evde olanı anlatması da bence çok saçma evde yaşanan evde kalır dışarıya anlatılmasını geçtim yansıtılmaz bile ki oysaki sizden yaşça büyük yani onun sizden daha fazla olgunluk göstermesi gerekirken çocukluk yapıyor resmen. Boşanma olayına karışamam orası size kalmış ama sakın çocuk felan düşünmeyin bu adamdan adam olduğunu görene kadar en azından. Olmazsa da yolu açık olsun sıkmayın canınızıMerhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
2019 senesinde 200 tlye bana doğum günü hediyesi alacaktı. Dedi ki 100 tlsini ver alayım böyle pahalıNasıl yani yarısı derken
Adam evlilik birlikteliği değil iş ortaklığı yapmış resmen. Hemen hemen hemennnnn boşan. Deli midir nedir ayollMerhaba hanımlar.
Ben ve kocam ikimizde memuruz. Kocamdan biraz fazla alıyorum maaş olarak. Evimizde kira gıda ortak. Elektrik internet ve aidat ben veriyorum otomatik kesim . Afyon ilçesinde ikamet ediyoruz. Beni memlekete götürdüğünde veya tatile gezmeye gittiğimizde arabasına bindirdiginde bunun parasını istiyor benden . Birkaç kez verdim. Ama sonra düşünunce yaptığı şey çok ayıp değil mi. İnsan eşinden para ister mi . Taksi şoförü musun. Kendi birikimini de ayırıyor. Ama benim maaşım da kendine hak görüyor. Evde en ufak bi şey olsa akrabalarına anlatıyor. Huzurum kalmadı. Daha buyuyemis ve olgunlaşmamış geliyor. Bana . Ben 24 eşim 32 yaşında
Evleneli 8 ay oldu . Sizce yolun başındayken bosanmali miyim. Psikolojimi bozdu akrabalari ve kendisi
Eşim arabasına bindiğimde benden PARA istese sırf bu sebepten boşanırdım.Ehliyetin yoksa ehliyet al. Bundan sonra arabayı sen sür, her binişte eşinden para iste.
Sırf bu sebepten boşanılmaz.
Evlenme boşanma olmadan kurtuldunuz diyelim o halde2019 senesinde 200 tlye bana doğum günü hediyesi alacaktı. Dedi ki 100 tlsini ver alayım böyle pahalıO dönem 200 tl öyle pahalı bir miktar değildi ve ben ona doğum gününde 2 gömlek 1 kravat almıştım fazlasıyla.. tam konu sahibinin anlattığı gibi birine dönüştü git gide mesela ilk zamanlar işten her gün beni alır eve bırakırdı servis olmasına rağmen yapardı ama nişanlandıktan sonra ev alışverişine çıkardık bu araba suyla çalışmıyor demeye başlamıştı. Bir yüzükle bu kadar rahatlayıp kendini çok erken göstermiş olmasına çok memnunum tabii
Adamın tavrını ben de herkes gibi doğru bulmuyorum. Hatta ben olsam adam bunu ilk kez yaptığında işi boşanmaya kadar götürürdüm. Ama belli ki konu sahibi bunu baştan beri dert etmemiş veya dert edip içine atmış ama tepki göstermeyince eşi bu tavra devam etmiş.Eşim arabasına bindiğimde benden PARA istese sırf bu sebepten boşanırdım.
Bunun hastalığı var, hamileliği var. Ne olacak yani bu kadın ya çalışamayacak duruma gelirse? Hem (kendim aynı fikirde olmasam da) İslamda da kadının çalışma mecburiyeti yok. Kadının "çalışmıyorum evde oturmak istiyorum" demeye hakkı var yani. O yüzden bu tarz bir adamla ömür geçmez maalesef.
adam nereli? Bu cimriliğin toprağını merak ettimBenim memleket Isparta ilçeden buraya 500 *600 tutuyor benzin. Onu istiyor benden. Kışın iş yerine gittik beraber . Aynı isyerindeyiz beş dakikalık yol. O zaman bile lafını yaptı . Ben elektrikli bisikletle gelip gittim onun yüzünden ise. Yerler buz hava soğuk . Rezil etti beni
Konu sahibinin eşi de büyük ihtimalle bu özelliğini evlenmeden önce göstermiştir. Çünkü bu, saklanılamayacak büyüklükte bir şey bana kalırsa. G Gullerguzel evlenmeden önce sevgili, nişanlılık dönemi ne kadar sürdü?2019 senesinde 200 tlye bana doğum günü hediyesi alacaktı. Dedi ki 100 tlsini ver alayım böyle pahalıO dönem 200 tl öyle pahalı bir miktar değildi ve ben ona doğum gününde 2 gömlek 1 kravat almıştım fazlasıyla.. tam konu sahibinin anlattığı gibi birine dönüştü git gide mesela ilk zamanlar işten her gün beni alır eve bırakırdı servis olmasına rağmen yapardı ama nişanlandıktan sonra ev alışverişine çıkardık bu araba suyla çalışmıyor demeye başlamıştı. Bir yüzükle bu kadar rahatlayıp kendini çok erken göstermiş olmasına çok memnunum tabii
Yav yeter gelen geçen " beğenmedim" diyor.Ehliyetin yoksa ehliyet al. Bundan sonra arabayı sen sür, her binişte eşinden para iste.
Sırf bu sebepten boşanılmaz.
İçAnadolu kesin, tecrübe ettim kimse aksini iddia etmesin,kadına değer vermeme maddi manevi yok sayma bir tek o bölgede cok aşırı şahit oldum.adam nereli? Bu cimriliğin toprağını merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?