Çok teşekkür ediyorum öncelikle. O konuştuğu kişilerde ulaşıp öyle bi kanıt bulmak istiyorum ailenin de hafife almayacağı bişey istiyorumİşin yasal boyutunu hiç bilmiyorum kullanabilir misiniz ama eşinizle başka biriymis gibi yazismissiniz ve cevap vermiş bu en büyük kanıt aslında yani o cevapları açıkça eşinizin yazdığı belliyse bunu kanıt olarak sunup aldatildiginizi açıklayarak bosanabilirsiniz sanırım
Adama da diyecek çok şey var ama terbiyem müsaade etmiyor
Allah en kısa zamanda o ise yaramazdan kurtulmanızı nasip etsin sonrası çok daha güzel olur dilerim
Evet tamda bundan korkuyorum ondan basit bişeyle değil duyunca savunması kalmasınYüzüne vursanız kesin şunu diyecek: “Ben zaten senin olduğunu biliyordum numara yaptım.”
KesinYüzüne vursanız kesin şunu diyecek: “Ben zaten senin olduğunu biliyordum numara yaptım.”
Otel adresi ve saat verin eşinize sonra o saatte o otele geldiğini kanıtlarsınız zaten nasılsa karı peşinde her yere gelir o utanmaz herif. Her zaman derim severek evlendik diye başlıyorsa bir konu arkasından hep leş bi herif çıkıma
evet çok mantıklı aklıma gelmemişti. Ve haklısınız keşke sadece leş olsa o bile hafif kalırOtel adresi ve saat verin eşinize sonra o saatte o otele geldiğini kanıtlarsınız zaten nasılsa karı peşinde her yere gelir o utanmaz herif. Her zaman derim severek evlendik diye başlıyorsa bir konu arkasından hep leş bi herif çıkıyor
Evet ben ikna oldum ama ailelere gidip dese boşanmak için yaptı ben zaten biliyordum odur herşeyi üzerime yıkmasından korkuyorumSiz ikna olmadınız mı boşanmaya ailenizi neden ikna ediyorsunuz geröekten anlamadım. Aldatmış işte başkalarını geçtim sizi sizle aldatmış. Telefonunu kaçırması bile yeter. Neden birilerini ilna ediyorsunuz bu konuda?
Dünyayla benim aramda bi filim vardı geçen izledim aklıma gelmedi değil ama sonu çok hüsrandıBuluşma yeri ayarla şaaaak diye karşısına çık.
Bu sefer de sen oldugunu biliyordum zaten diyecek.
Başkasını bul diyecegim ama o da riskli
Evet aslında yeterli ama eşim denen adam ailemle arası çok güzel her şekilde inandıracak kendini ben bundan dolay kanıt istiyorum yoksa gözüm hiç bişeyinde değilZaten anlasmali bosanacaksaniz ispatlamaya ne gerek? Siz zaten biliyorsunuz bu yeterli degil mi?
Başıma geldi yıllar önce eski eşimle oldu aynısı oldu nerdeyse numara istedi en son ısrarla kendi numaramı verdimEvet ben ikna oldum ama ailelere gidip dese boşanmak için yaptı ben zaten biliyordum odur herşeyi üzerime yıkmasından korkuyorum
Hemen BOSAN Diyemem tabi ki ..Belki senin olduğunu anladığı için öyle yazmıştır aldattığına emin misin kiMerhaba değerli arkadaşlar
konuya girmeden önce eşim ve kendimden bahsetmek istiyorum eşimle çok severek evlendik ikimizin uyumu çok güzeldi gerçekten hala şaşkınım neden bunu yaptı bir türlü anlam veremiyorum biz 4 yıl sevgilydik bi kere kavga etmedik 3’cu kişi aramıza girmesine izin vermedik hayatta kız arkadaşlarından veya iş yerindeki kızlardan kıskanmazdım çünkü her yere beni de götürdü senden başka değerli bişeyim yok annem derdi o derece seviyordu 1 yıldırda evliyiz hala aynı ilgi alaka ama 1 aydır telefonla tuvalete duşa girince çok şaşırdım hayatta huyu değildir neyse ilk başta takmadım ama sürekli mesajlaştığını gördüğümde saklıyordu üstüne gidincede iş için söylerdi bende utanırdım. Fazla kurçalamadım bi akşam çalışacağım diye uyumadı çalışma masasına geçti bende uyumak için tam çıkacakken odadan mesaj geldi tedirgin halde mesaja baktı üzerine gittim öğrenmek istedim büyük kavga çıkarttık sonra baktım ki Snapchat diye bi uygulamada mesajlaşmakta bir kaç isim vardı ama okuymadım kapattı telefonu ben o uygulamanın ismini haftalarca aradım buldum ve hemen bi hesap açıp eşime istek attım konuştuk falan resim istedi Google’da falan alıp attım hoşsun falanlar sohbet baya devam etti en son buluşalım dedi ben artık yazmadım gerçekten inanamıyorum gidip yüzüne vursam bi yalan bulup beni kandıracak direk boşanmak istiyorum ne yapabilirim kimse anlatamıyorum çünkü çevremdeki insanlar o yapmaz nasıl böyle düşünüyorsun diyorlar ama eminim ben hissediyorum kanıtlamak istiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum gözüm parasında falan değil boşanırsakta anlayışlı bi boşanma olacak çünkü ben gereçek bi aile istiyorum çocuklarımın güveneceği bi baba istiyorum iki çocuğumuz yok bu adam baba olmayı hakketmiyor. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum İnşAllah bana da yardımcı olacak bi kaç kişi çıkar
İşte korktuğumda bu zaten bide bu sürede çocuk istedi biliyormusun gözlerime baka baka baba olmak istiyorum dedi bende şimdi zamanı değil biraz geçsin yaparız diye en çokta bu zoruma gittiBaşıma geldi yıllar önce eski eşimle oldu aynısı oldu nerdeyse numara istedi en son ısrarla kendi numaramı verdimgünler sonra.. neyse en son beni suçladı ailesi ile beraber sen tuzak yaptın aslında biliyordum başkaları İLE de konuşuyorsun çok aşağılayıcı vs vs
Adam, evde karısı varken neden sanaldan seks sevdasına düşmüş ki..
Böyle durumlarda arkadaş da çok büyük etken bence.
Bunlar sağda solda duyup etkileniyor soylenenlerden.
Yokse kendi başlarına akıl edemezler gibime geliyor.
Essek kocan Dimyat'a princ için giderken evdeki bulgurdan oldu.
Bu azginlikla taşa duvara surtunsun artık..
Hatta snapchat ile yatıp kalkabilir su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?