Annesini kıskandığınızda yanınıza gelip kurban olurum annem diye iltifat mı ediyorduCanım eşim annesini çok sever çok değer verir ki Allah ta var annesi çok iyi bir hanım efendi bazen tartıştığımızda olsada gelip özür diler öyle bir insan eşimde dolaysıyla över annesini ben kıskançlık ettiğimde öyle sende benim annemsin şeninde yerin çok değerli kimseyi yerine koymazlar vs vs gelirdi
Sizinle gayet güZel yazışmışken hala neden ben hissediyorum dediniz ki. İş hissetmeyi geçmedi mi?Merhaba değerli arkadaşlar
konuya girmeden önce eşim ve kendimden bahsetmek istiyorum eşimle çok severek evlendik ikimizin uyumu çok güzeldi gerçekten hala şaşkınım neden bunu yaptı bir türlü anlam veremiyorum biz 4 yıl sevgilydik bi kere kavga etmedik 3’cu kişi aramıza girmesine izin vermedik hayatta kız arkadaşlarından veya iş yerindeki kızlardan kıskanmazdım çünkü her yere beni de götürdü senden başka değerli bişeyim yok annem derdi o derece seviyordu 1 yıldırda evliyiz hala aynı ilgi alaka ama 1 aydır telefonla tuvalete duşa girince çok şaşırdım hayatta huyu değildir neyse ilk başta takmadım ama sürekli mesajlaştığını gördüğümde saklıyordu üstüne gidincede iş için söylerdi bende utanırdım. Fazla kurçalamadım bi akşam çalışacağım diye uyumadı çalışma masasına geçti bende uyumak için tam çıkacakken odadan mesaj geldi tedirgin halde mesaja baktı üzerine gittim öğrenmek istedim büyük kavga çıkarttık sonra baktım ki Snapchat diye bi uygulamada mesajlaşmakta bir kaç isim vardı ama okuymadım kapattı telefonu ben o uygulamanın ismini haftalarca aradım buldum ve hemen bi hesap açıp eşime istek attım konuştuk falan resim istedi Google’da falan alıp attım hoşsun falanlar sohbet baya devam etti en son buluşalım dedi ben artık yazmadım gerçekten inanamıyorum gidip yüzüne vursam bi yalan bulup beni kandıracak direk boşanmak istiyorum ne yapabilirim kimse anlatamıyorum çünkü çevremdeki insanlar o yapmaz nasıl böyle düşünüyorsun diyorlar ama eminim ben hissediyorum kanıtlamak istiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum gözüm parasında falan değil boşanırsakta anlayışlı bi boşanma olacak çünkü ben gereçek bi aile istiyorum çocuklarımın güveneceği bi baba istiyorum iki çocuğumuz yok bu adam baba olmayı hakketmiyor. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum İnşAllah bana da yardımcı olacak bi kaç kişi çıkar
Ay kesinlikle böyle der.Yüzüne vursanız kesin şunu diyecek: “Ben zaten senin olduğunu biliyordum numara yaptım.”
Aynen ben de bunları düşündüm.Ay kesinlikle böyle der.
Hatta buluşma ayarlasa diye düşündüm başta ama adam gitse bile aynı şeyi der bu adam. Hatta belki üste çıkıp " Ben seni denedim asıl , demek erkeklerle konuşuyorsun, buluşuyorsun" falan bile diyebilir.
İnsanın içi kötü olunca her şey beklenir.
Ben eşinde sana sevgi eksikliginden değil de kendine olan özgüvensizligindrn olduğunu düşünüyorum erkekler kendinden fazla güçlü güzel olan bir kadınla evlenmek ister ama ona muhtaç olan kendinden daha düşük nitelikle olan kadınlarda gözü kalabilir . Ego tatmin etmek özgüven eksikliği gidermek amaçlı. Çok üzüldüm sinek küçüktür mide bulandırır artık aklına yer etti bu olay nolacak napmayo düşünüyorsunİnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç
Ozel detektif tutun. Bu isler mesajlasmada kalmaz. Sizin sahte hesabiniza da tanisma teklif etmis. Onlara da ediyordur. Detektif herseyi belgeler. Anasini da bellersiniz hergelenin merak etmeyinMerhaba değerli arkadaşlar
konuya girmeden önce eşim ve kendimden bahsetmek istiyorum eşimle çok severek evlendik ikimizin uyumu çok güzeldi gerçekten hala şaşkınım neden bunu yaptı bir türlü anlam veremiyorum biz 4 yıl sevgilydik bi kere kavga etmedik 3’cu kişi aramıza girmesine izin vermedik hayatta kız arkadaşlarından veya iş yerindeki kızlardan kıskanmazdım çünkü her yere beni de götürdü senden başka değerli bişeyim yok annem derdi o derece seviyordu 1 yıldırda evliyiz hala aynı ilgi alaka ama 1 aydır telefonla tuvalete duşa girince çok şaşırdım hayatta huyu değildir neyse ilk başta takmadım ama sürekli mesajlaştığını gördüğümde saklıyordu üstüne gidincede iş için söylerdi bende utanırdım. Fazla kurçalamadım bi akşam çalışacağım diye uyumadı çalışma masasına geçti bende uyumak için tam çıkacakken odadan mesaj geldi tedirgin halde mesaja baktı üzerine gittim öğrenmek istedim büyük kavga çıkarttık sonra baktım ki Snapchat diye bi uygulamada mesajlaşmakta bir kaç isim vardı ama okuymadım kapattı telefonu ben o uygulamanın ismini haftalarca aradım buldum ve hemen bi hesap açıp eşime istek attım konuştuk falan resim istedi Google’da falan alıp attım hoşsun falanlar sohbet baya devam etti en son buluşalım dedi ben artık yazmadım gerçekten inanamıyorum gidip yüzüne vursam bi yalan bulup beni kandıracak direk boşanmak istiyorum ne yapabilirim kimse anlatamıyorum çünkü çevremdeki insanlar o yapmaz nasıl böyle düşünüyorsun diyorlar ama eminim ben hissediyorum kanıtlamak istiyorum bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum gözüm parasında falan değil boşanırsakta anlayışlı bi boşanma olacak çünkü ben gereçek bi aile istiyorum çocuklarımın güveneceği bi baba istiyorum iki çocuğumuz yok bu adam baba olmayı hakketmiyor. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum İnşAllah bana da yardımcı olacak bi kaç kişi çıkar
Ne demek istediniz?Otel adresi ve saat verin eşinize sonra o saatte o otele geldiğini kanıtlarsınız zaten nasılsa karı peşinde her yere gelir o utanmaz herif. Her zaman derim severek evlendik diye başlıyorsa bir konu arkasından hep leş bi herif çıkıyor
Ahahd kocam beni aldatacak ben burada gülerek film muhabbeti yapacamDünyayla benim aramda bi filim vardı geçen izledim aklıma gelmedi değil ama sonu çok hüsrandı
Bir kere sizi annesi gibi görmesi neden bi adam karısına niye annem diye hitap eder. Hayır anlıyorum eş tabi ama ilk okudum annem diye önceki mesajlarda yanlış anladım herhalde dedim. İkinci okuyunca söylemek istedim. Üzülerek okudum Rabbim yanınızda olsun hep. Geceleri uyurken falan telefonunu karıştırma imkanınız yok mu? Olanları ispatlayabilmek için hatta siz kendinize dair bi arkadaşınızla böyle bir şeyi paylaşıp konuştuğunuzun eşiniz olduğunu da bildiğinizi belirtin. Yarın bir gün ben biliyordum sen olduğunu sen de adamlarla konuşuyorsun derse ispat edersiniz tarihi falan belli sonuçta konuşmaların. Bu kişi eşim şüphelendiğim için sahte hesap açtım emin olmak istedim falan tarzında bi konuşma. Anlatabildim dimi?İnanın çok düşündüm acaba neden yapıyor ne eksik çirkin miyim bakımsızmiyim çok düşündüm günlerdir uykusuzum düşüncelerle boğuşmaktan ama İnan yok bi nedeni kendimi abartmak istemem vallahi işimden, fiziğimden ,evimden hep övülen bi insanım eşim kurban olurum annem diyip iltifat eden biri demekki sevmekle olmuyor bu işler içinde varmış belki ben çok sevdiğim için görmemişim hiç
senden başka değerli bişeyim yok annem derdi
O uyurken telefonuna erısım saglayabılırsenız cok iyi olurdu tum konusmaları kendı telefonunuza ekran goruntuau olarak alsanız mahkeme de kullanabılırsınızMerhaba değerli arkadaşlar
Aman diyim emin olmadan cocuk yapmaİşte korktuğumda bu zaten bide bu sürede çocuk istedi biliyormusun gözlerime baka baka baba olmak istiyorum dedi bende şimdi zamanı değil biraz geçsin yaparız diye en çokta bu zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?