Kocam beni aldatmis

11 yıl çok uzun süre mutlaka anlaşılır, işe geliş gidiş saatleri, 3 çocuk diğer kadından bayramı ,seyranı doğumu hiçmi anlaşılmaz çok şaşkınım..Niçin pişmanki diğer kadın onu terketmiştir o sebeple size kaldı ona pişmandır, kimse 11 sene 3 çocuk bana pişmanlıgı anlatamaz ,,çalışıyormusunuz ? Bide nasıl ögrendiniz merak ettim

siz kendinize yeni konu açın.
bir de ısrarla bu adamdan çocuk yapmaya çalışmaktan vazgeçin.

Hep dedikodulari duyuyodum ona soruyodum yeminler havada icuyodu bende cok guvenmistim hic beklemiyodum ondan cunki benim mutlu bi hayatim vardi esim cocuklarim hersey cok guzeldi
Dedikodu da duyup şüphelenmedim diyorsunuz siz kendiniz bilmek istememişsiniz bir tabir var kulağınızın üstüne yatmışsınız. Neden kocanızın başka hayatı olduğu hakkında dedikodu çıkarsın insanlar boş yere ? Şimdi nasıl öğrendiniz peki kocanız yine sizi kandırabilirdi.

Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya

Başkasının konusunu baltalamadan kendinize konu açın diyor herkes hemfikir olarak.

Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
Insan esini bile taniyamiyormus degilmi. Istersen 40 senelik evli ol. Yalan ustune kurulmus evlilik gibi ayni. Bunu siz yapmis olsaydiniz kesin damganizi vururdu bilmem ne diye. Bunu nasil ogrendiniz peki. Bunca sene hicmi huylanmadiniz.

Yeni konu aç ,yeni konu aç, yeni konu aç

evladım aldatılıyorsun nesine yapıcı olalım?
telefonda sanal seks yapıyor kocan. sen birde bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun.

Siz başka konu açar mısınız lütfen bu yaptığınız başkasının konusu içinde kaynak yapmak.

Tövbe ya aha bitane daha eşimi seviyorumcu.

Siz kendinize yeni konu açın
Arkadaşın konusu içinde olmuyor
Daha çok cevap gelir o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…