- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi Yanlizinsan
-
E valla telefonda BAŞKA kadınla seks yaptığını bilip,icinize sindirip mücadele edeceksinizTek hatasında silip atalım yani hiç affetmim herşey bitsin bu mu evlilik mücadele etmek yok
Kardeş sende anlama kıtlığı mı var? İki konu tek başlıkta olmazzzzz.Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya
Tek hatasında silip atalım yani hiç affetmim herşey bitsin bu mu evlilik mücadele etmek yok
Lütfen kendinize yeni konu açınız.Nerden acacam
Hay Allah razi olsun ablacim.Lütfen kendinize yeni konu açınız.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/bir-derdim-var.154/
Linke tıklayın sağ üst köşede yeni konu aç yazısı göreceksiniz, ona basın sayfa açılacak, başlık kısmına konu başlığı yazın, alttaki geniş alana da yazmak istediklerinizi yazıp altındaki konu oluştur butonuna basın, konunuz açılır.
Pisman derken? 11 yildir miAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Cümlemizden.Hay Allah razi olsun ablacim.
Pisman derken? 11 yildir mi
Pismanmis?
Aynen aynen.. bide dini nikah kiymis ole mi? Gizli sakli kacak kocek nikah Allah indinde ne kdr gecerli olur bilemem. 3 cocuk yapmis diger taraftan anca pisman olmus.. ha bire dogurtmus tavsan gibi.. Allah islah etsinyok yahu karısı öğrenince pişman olmuştur.
Arkadaşım yeni konu aç yenii..konu sahibiyle karışıyor senin konu..Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya
Ayy bu erkeklerden gercekten midem bulanmaya basladi.. neydi? Aldatmayan erkek yoktur, firsatini bulamayan erkek vardir pef
Aynen aynen.. bide dini nikah kiymis ole mi? Gizli sakli kacak kocek nikah Allah indinde ne kdr gecerli olur bilemem. 3 cocuk yapmis diger taraftan anca pisman olmus.. ha bire dogurtmus tavsan gibi.. Allah islah etsin
Hahaha geberme emi :)))
Bdv yuzunden akil sagligimdan olucam
Kocam yastik istedi goturdum kafasina bitane patlattim yeter biktim bosanicam senden dedim adam hala şokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?